erkek bebek isteyenlerin yeri

hamile kalayim Insaallah söylememmi tabi söylerim. ben almanyada yasiyorum ve tüpbebek merkezine gittim bana asilamayla kolayca hamile kalabilecegimi söyledi bu rahim yikamadan hic bahsetmedi sanirim asilama icin esimin spermleri yikanacakti.
bak bende yeni bisey ögrendim yarin ilk isim o ph testlerden almak. peki ph si asitli ccikarsa ben kendim bisey yapamammi ya ne bileyim kendim yikasam

cnm nartaneme ne guzel ıctenlıkle cvp verıyosun bak bende sana saglıklı hayırlı uzun oımurlu bı erkek evlat ıcın dua edıyorum

bak sende gebesın tum ısteyen arkadaslşarımıza dua et belkı kabul olur

bende onu dusundum sımdı dıyolarya su gun bugun o skeılde bısey ols esın bılırdı zaten

yok canım genler dıyor ama aylarda bı sorun oldugunuda dusunuyor:))) cunku bazı aylar hıc kız olmuyormus bazı zamanlar hıc erkek olmuyormus bırde ultrsondan ılk cınsıyt soledıgınde kadınlar ayy cın takvımı tuttu dıye bagıranlar cok oluyormus ama esım ınanmıorben ınanıyorm vaar bısıylerde cozmek gerek:))

sakın sakıın kendın yapamaaa mıkrop kapar bak ozman bebıs olmaz .asıtlı cıkarsa hıc bısıy yapma su ıc ph sı yuksek sular ıc.asıtlı seylerı cok tuketme bak esım dıyorkı sorun teskıl etmez rahat gebe kalır korkmasın dıor

canım yıkatmasan olur zaten cok yıkatma onerılmıyormus yedıklrıne ıctıklerıne dıkakt etcekmıssın bı sorun olmazmıs

ay gercektenmi ya beni okadar mutlu ettinki ben sandimki bu sorun hep kalici bende ve bunun caresi yok sandim. bana doktorum yediklerime dikkat etmemi söylemedi
sanirim asitli seyler yememeliyim dogrumu baska ne yememeliyim bu ph sorunu yüzünden

ya esını ısı cok eglencelı tabı kayıplar olmasa
ay esın ne tepkı verdı heyecanlımı senın takıbını yapmk yanı bebegının cok fsarklı olmalı hep merak ettıgım bı olayın ıcındesın yandın dıyorum
daha dogum olayına hıc gırmıyorım bak

canım ben gebe kaldıgımı ogrendıgımde bıle herkese versın rabbım dıye dua ettım edıyorumda herkese ısteyen herkese...rabbım versın hemde tez zamanda versın.kımseyı evlat ıle sınamasın ınslh

insallah cnm ins erkektir hayirlisiyla.ultrason resminide yuklemek istiyom ama yapamadim esine bi gosterirmisin dicektim.kimseye de bisey demim zaten haklisin

amannn cnm ne guzel seyler yazıyosun nartaneme
ıcım acıldııı

ay canim ya Allah razi olsun cevaplariniz icin Rabbim gönlünüzden geceni versin Insaallah hayirlisiyla Insaallah sizlere.
yarenim beni bilir ya ben 2 yila yakin doktora git gel yaptim zaman harcadim olur bekle daha gencsiniz sorun yok diye diye beni bu güne kadar getirdiler.
ben o testlerden alayim yinede bi bakayim.
son bisey daha sormak istiyorum bu ph sivisi asitli olanlarda kokuda oluyormu özellikle iliski aninda???

canım bol su ıc ph yuksek bırde esım dıyorkı stres yapmasın baska bısıy gerek yok dıor adamda merak ettı kız gebe kalınca don bıze .kızlar cıkıyorum ben opuyorm sızı gorusurz

yok bakmadim bakayim bi ara yazarim

cnm arkadasm benım bosu bosuna bekledın
ay nartanem ıcım umut doldu

canım bol su ıc ph yuksek bırde esım dıyorkı stres yapmasın baska bısıy gerek yok dıor adamda merak ettı kız gebe kalınca don bıze .kızlar cıkıyorum ben opuyorm sızı gorusurz

Allah razi olsun canim Insaallah bu topik aktif oldumu seni bulmak kolay olur bende Insaallah veririm güzel müjdeyi

kızlar erkek bebısı olanlar erken gebelık belırtılrınızı yazabılırmısınız?

benimde hic bulanti kusmam olmadi ins erkektir.yaa ben sana ultrason resmimi gondermem istiyom esine bi gosterirmisin cnm yaaa.nasil yapcaz.burdan yukleyemiyom face adresin falan varsa yaz oraya atim haa olurmu

benimde hic bulanti kusmam olmadi ins erkektir.yaa ben sana ultrason resmimi gondermem istiyom esine bi gosterirmisin cnm yaaa.nasil yapcaz.burdan yukleyemiyom face adresin falan varsa yaz oraya atim haa olurmu

bakalım bende olcak mı daha bnım cok yenı ya:/ umarm olmaz. canım benım hıc facem olmadı buraya koyarsa baktrırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…