- 4 Aralık 2015
- 143
- 22
- 13
- 37
- Konu Sahibi bekliyorumseni
-
Bende erkek bebek istemistim hep. Tabi insan önce saglik ve hayirli evlat ister.
Ama illa kiz istiyorum diyenler elestirilmezken, erkek istiyorum diyenlere hemen ters tepki veriyolar 'ayrimci' diyerek. Bende bunu hic anlamamistim.
Erkek bebek icin yumurtlama dönemine denk gelmesi önemliymis. Erkek spermler kisa ömürlü fakat hizli olduklari icin ilk ciftlesmeye onlar ulasirmis. Kiz spermler ise daha yavas fakat daha uzun süre dayanabilirmis. Yani yumurtlama olucagindan 2-3 gün önce iliski olursa kiz bebek yüksek olasilil. Ama ya yumurtlama günü yada tam olarak bilmiyorum heralde 1-2 gün sonrasi olursa erkek bebek olasiligi yükseliyormus.
cnm teşekkür ediyorum öncelikle evet yurtdışındaki bir doktor bana açıklamali şekilde 1saat telefonda soyledi ama tabi o da yumurtalama gunletim icin bana takvim yollayacagini soyledi ama ben su anda tam bilgi sahibi olmadan ve son sansim kaldigi icin yapamamBende erkek bebek istemistim hep. Tabi insan önce saglik ve hayirli evlat ister.
Ama illa kiz istiyorum diyenler elestirilmezken, erkek istiyorum diyenlere hemen ters tepki veriyolar 'ayrimci' diyerek. Bende bunu hic anlamamistim.
Erkek bebek icin yumurtlama dönemine denk gelmesi önemliymis. Erkek spermler kisa ömürlü fakat hizli olduklari icin ilk ciftlesmeye onlar ulasirmis. Kiz spermler ise daha yavas fakat daha uzun süre dayanabilirmis. Yani yumurtlama olucagindan 2-3 gün önce iliski olursa kiz bebek yüksek olasilil. Ama ya yumurtlama günü yada tam olarak bilmiyorum heralde 1-2 gün sonrasi olursa erkek bebek olasiligi yükseliyormus.
cnm teşekkür ederim allah herkesin içindekini bilir ilk çocuğumun kız olması için hep dua ederdim çünkü büyüdükçe bana arkadas dost olsun isterdim ve allah bunu kabul etti ikinci çocuğumu erkek olmasını istedim olmadı çok şükür üçüncü kızım rabbbimin hediyesiydi yani beklenmeyen bir bebekti çok şükür aralarında birbuçuk yıl var üç cocugumunda spralliyim şimdi sürekli kontrole gidiyorum seni çocuğun var miSon dogumun ne zamandi? Hep 1 sene ara ilemi dogurdun sezeryanliyken?
Insallah Rabbim gönlüne göre verir. Kiz cocuklari icin babalara cennetin anahtari derler bizde. Aslinda cok yanlis bilinen seyler var. Dine düskün olanlarin hep erkek bebek istedikleri saniliyo beyine böyle yerlesmis. Ben kendi abimdende biliyorum kizim olsun derdi ve olduda. Esi ise 4 kiz kardes olduklari icin erkek isterdi olmadi malesef. 2. cocugumun erkek olcagini bilsem hemen yaparim diyor mesela.
Bence böyle seylere takilanlar geri kafali asil yok niye kiz degilde erkek istiyom demeleri. Sacma. Hele ki senin saten 3 tane melegin varmis, 1 de erkek istemenden dogal birsey yok.
Uzun zamandir yazmiyordum konunu okuyunca dayanamadim. Cok haklisin erkek bebek duygusunu tatmak sonuna kadar hakkindir
Allah gönlundekini nasip etsin hayirlisiyla.bende erkek bebek istiyorum ama Allahin dedigi olur.esimin ilk evliliginden iki kızı var cunku[/QUinsallah cnm ISTIYEN herkese nasip etsin
Ben ilk bebegimi düsük yaptim ardindan hemen tekrar hamile kaldim 3 bucuk aylik bir oglum var. Benimde sezeryan.kaç çocuğun var
ah bagislasinBen ilk bebegimi düsük yaptim ardindan hemen tekrar hamile kaldim 3 bucuk aylik bir oglum var. Benimde sezeryan.
çünkü insanlarda bu erkek sevdası var cahiliye devrinden beri. Bu tip söylemler hala o devrin bitmediğini gösteriyor. Üzüntü verici. sağlıklı bebeği olsun , hayırlı evladı olmasını isteyen yok mu ? Diye söz eden yok. Varsa yoksa cinsiyet ayrımı...genelde kız isteyenler değil de erkek isteyenler tepki alıyor :) hayırlısı olsun, rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
Bende erkek bebek istemistim hep. Tabi insan önce saglik ve hayirli evlat ister.
erkek bebek istiyen anneler bilgilerimizi paylaşalım
Kizimiz olsa topraga gömcez falanmi saniyorsun? O devrin bitmedigini gösteriyor demissinde.çünkü insanlarda bu erkek sevdası var cahiliye devrinden beri. Bu tip söylemler hala o devrin bitmediğini gösteriyor. Üzüntü verici. sağlıklı bebeği olsun , hayırlı evladı olmasını isteyen yok mu ? Diye söz eden yok. Varsa yoksa cinsiyet ayrımı...
çünkü insanlarda bu erkek sevdası var cahiliye devrinden beri. Bu tip söylemler hala o devrin bitmediğini gösteriyor. Üzüntü verici. sağlıklı bebeği olsun , hayırlı evladı olmasını isteyen yok mu ? Diye söz eden yok. Varsa yoksa cinsiyet ayrımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?