erkek bebek istiyenler

kizzzzzzzlar hepinize soruyorum gerçekten erkek cocuk hakkında bilgileriniz varsa paylasin yok hayırlı olsun yok niye erkek veya kız yok neden niçin istemiyorum gereksiz yorumlar ben bilgi ve deneyiminiz varsa paylasmanizi rica ediyorum bilgili deneyimli görmüş insanlara sesleniyorum

Bende erkek bebek istemistim hep. Tabi insan önce saglik ve hayirli evlat ister.
Ama illa kiz istiyorum diyenler elestirilmezken, erkek istiyorum diyenlere hemen ters tepki veriyolar 'ayrimci' diyerek. Bende bunu hic anlamamistim.
Erkek bebek icin yumurtlama dönemine denk gelmesi önemliymis. Erkek spermler kisa ömürlü fakat hizli olduklari icin ilk ciftlesmeye onlar ulasirmis. Kiz spermler ise daha yavas fakat daha uzun süre dayanabilirmis. Yani yumurtlama olucagindan 2-3 gün önce iliski olursa kiz bebek yüksek olasilil. Ama ya yumurtlama günü yada tam olarak bilmiyorum heralde 1-2 gün sonrasi olursa erkek bebek olasiligi yükseliyormus.

cnm teşekkür ediyorum öncelikle evet yurtdışındaki bir doktor bana açıklamali şekilde 1saat telefonda soyledi ama tabi o da yumurtalama gunletim icin bana takvim yollayacagini soyledi ama ben su anda tam bilgi sahibi olmadan ve son sansim kaldigi icin yapamam

3sezaryan üst üste olduğum için hiç ara vermeden son sezaryanim 2 ay kapanmadı açık kapanmadigin için sürekli enfeksiyon aldı doktor bana en az beş yıl ara ver

3 gebeligim gece hapı kullanmama rağmen olustu aldirmakta istemedim zararli oldugunu aldirmami istediler doktorlar 8ayda dikislerim patladi pantla kapatmaya calistilar ve dokuzdan bir hafta aldigim gibi dogurdum ben ayrimcilik yapan biri olsaydim bebegimi 13 u haftada alirdim cunku kız olduğunu öğrenmiştim bu benim icin riskli olmasına rağmen d ogurdum bebeğini çok şükür yeşil gözlü sarışın dünya tatlisi bir bebeğim var şimdi son sansim olduğu için gerçekten korkuyorum benim zaten kızım var oglu da olsun istiyorum ha benim eşim dindar olduğu için bu güne kadar erkek veya kız dememiş sadece evlat demiş çünkü benim eşim dünyanın en iyi en kusursuz bir esi dir benim ALLAHTAN ISTEDIGIMI KULDAN MI SAKLIYACAM bu kadar CAHIL değilim olmamasimdir

Son dogumun ne zamandi? Hep 1 sene ara ilemi dogurdun sezeryanliyken?

Insallah Rabbim gönlüne göre verir. Kiz cocuklari icin babalara cennetin anahtari derler bizde. Aslinda cok yanlis bilinen seyler var. Dine düskün olanlarin hep erkek bebek istedikleri saniliyo beyine böyle yerlesmis. Ben kendi abimdende biliyorum kizim olsun derdi ve olduda. Esi ise 4 kiz kardes olduklari icin erkek isterdi olmadi malesef. 2. cocugumun erkek olcagini bilsem hemen yaparim diyor mesela.
Bence böyle seylere takilanlar geri kafali asil yok niye kiz degilde erkek istiyom demeleri. Sacma. Hele ki senin saten 3 tane melegin varmis, 1 de erkek istemenden dogal birsey yok.

cnm teşekkür ederim allah herkesin içindekini bilir ilk çocuğumun kız olması için hep dua ederdim çünkü büyüdükçe bana arkadas dost olsun isterdim ve allah bunu kabul etti ikinci çocuğumu erkek olmasını istedim olmadı çok şükür üçüncü kızım rabbbimin hediyesiydi yani beklenmeyen bir bebekti çok şükür aralarında birbuçuk yıl var üç cocugumunda spralliyim şimdi sürekli kontrole gidiyorum seni çocuğun var mi

Uzun zamandir yazmiyordum konunu okuyunca dayanamadim. Cok haklisin erkek bebek duygusunu tatmak sonuna kadar hakkindir
Allah gönlundekini nasip etsin hayirlisiyla.bende erkek bebek istiyorum ama Allahin dedigi olur.esimin ilk evliliginden iki kızı var cunku

genelde kız isteyenler değil de erkek isteyenler tepki alıyor :) hayırlısı olsun, rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
çünkü insanlarda bu erkek sevdası var cahiliye devrinden beri. Bu tip söylemler hala o devrin bitmediğini gösteriyor. Üzüntü verici. sağlıklı bebeği olsun , hayırlı evladı olmasını isteyen yok mu ? Diye söz eden yok. Varsa yoksa cinsiyet ayrımı...

Yaaaaaa..
Ben bilmiyordum böyle bir şeyin olduğunu : )

Bu arada ben de ilk bebeğimi kürtajla kaybettim..
2 ay sonra tekrar gebe kaldım şükür kavuştum oğluma..

erkek bebek istiyen anneler bilgilerimizi paylaşalım

Canım öncelikle Allah bağışlasın 3 tane pırlantan varmış..
İnşallah gönlüne göre bir erkek bebeğin olur...

Gerçekten insan ayrım yaptığı için değil bu duyguyu tatmak için istiyor..
Benim de 13 aylık bir oğlum var ve ikinci gebeliğimde kızım olsun çok istiyorum...
Ben de kız annesi olmayı istiyorum...

Allah hayırlısıyla gönlümüze göre versin inşallah..

Kizimiz olsa topraga gömcez falanmi saniyorsun? O devrin bitmedigini gösteriyor demissinde.

hiç alakası yok, bu tamamen sizin yorumunuz.. burada kız bebek isteyenlere hiç bu tarz yorumlar yapılmıyor, ama erkek bebek isteyenleri bir taşlamadığı kalıyor milletin.. arkadaşın 3 tane kızı varmış, onları toprağa gömdüğünü, 7/24 dövdüğünü falan düşünmüyorum :) bence bir de erkek bebek istemesi son derece normal.. kaldı ki dinlemeden yargılamak da bir cahiliye devri geleneği ve görüyorum ki hala devam ediyor..

Dediklerimi anlayamayacak kadar sığ bakıyorsunuz olaylara. Kavusursunuz inşallah erkek bebeklerinize ne diyelim sizlere. Selametle

Ablam erkek bebege kendini alistirmisti çok istiyodu cinsiyetini öğrendiği gün ağladı sonra doğum yaptı ve sordum hala istiyomus un erkek bebek içinde bi ukte varmı diye asla dedi o kadar pişmanım ki o gün agladigima canımın içi kızım benim iyiki vermiş allah onu bana o benim herseyim dedi. Yani öyle düşünme canım Rabbim Hayırlısıni versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…