erkek bebek istiyenler

Evet biz çok sığ insanlarız neyse ki siz çok engin birikimi olan biri olarak millete etiket yapıştırma hakkına sahipsiniz :)

kardeşim polemik yaratmaya calisiyor san git bak birsürü saçma konular var onlar senin gibi içindir canım galiba sen hala kendini o dönemde hissediyorsun KARDESIM HAYIRSIZ VEYA HAYIRSIZ DE. MI. YO. RUZZZZZZXZZX CANIM burdakilerin ve benim allahtan korkumuz yok gibi cinsiyet ayrımını yap caz

canım allah bağışlasın gerçekten kız annesi olmak çok güzel duygu hele fiziki ve huyu sana benzedi mi yersin o sen yersin büyük kızım anaokuluna gidiyor ve öğretmen ve ablaları ona bayılıyor çok olgun küçük bir abla beni anlaması ben üzüldüğüm ve sevimdigimde onun bana sarılması ANNE diyisi okadar güzel duygu ki bir tek bu gerçek ANNELER anlar bir de eşimin tekini onun gibi bir küçük beyfendi istiyorum çünkü eşimi okadar seviyorum ki onu gibi hayırlı bir erkek te istiyorum biz anne baba olarak birbirimize çok bağlıyız günde enaz on defa birbirimizi arayıp sevgililer gibi konuşuruz aslında bu erkek cocuk ayrımcılığı diyen annelerin kendi toplumunda hayırlı kız ve erkek görmedikleri için belkide yaşadıkları eslerin farklı gördükleri için feminist bağlamışlar

yazık yaaaaaaaaaa kızlar onlarda günah eşleriyle herhalde sorunları varrrrrrrrr cnm allah ta size bizim gibi eşler nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnn

Birde batil olan inanislar var:) mesela erkek yorgun olursa bebek kiz ama dinc olursa erkek olur derler..
onunla bı alakası olduğu sanmıyorum ya benım eşim cok yorgun gelır eve 1 oğlum var bende cok kız isyeten bır anneyım hatta o yuzden uye oldum bende

ben dıkkat etmemiştim ama yumurtlama zamanı olursa erkk olurmuş bebek ama bunun bıle % 50lik oranı bol bol dau et rabbım hakkında hayırlısını versın

Teşekkür ederim cümlemizinkini Allah bağışlasın Rabbim esirgesin...
Allah nasip eder inşallah kız annesi olabilmemi...

Ne güzel Allah bozmasın ağzınızın tadını...

Dilerim isteğiniz olur..

canım sizi gibi dua eden tüm anneler cokkkkkkkkkkk teşekkür ederim allah bizi eslerimizi ve evlatlarimizi bagisladin

bende deli gıbı kız isteyen annerdenım yazını okuyunca içim bi hoş oldu kız için yaptığın bişe varmıydı canım

evet ilk çocuğumun kız olması için epey araştırdım yine eşinizle ara vermeden ve yhemen hemen ve gece ve kalkıp yikanmayin sabaha kadar en önemlisi yumurtalamaya yakın olacak biz öyle oldu

Doktorunuzun 5 sene ara verin demesi. 5 sene uzun bir süre. Kim öle kim kala.
Belki vazgeçersin diye demiş olabilir.
Çünkü hayalkirikliğina uğrama ihtimaliniz %50.
Bence vazgeçin eşiniz de aramıyormuş oğlanı.

canım kızım iki buçuk yaşında ben daha 27 yaşındayım üst üste dogum olunca kötü oldum eşim değil erkek evlat istemiyor arkadaşım hemşire doktorunun yanında kendisi olur veya olmaz bu beni hayat kırıklığına ugramam çünkü varlıkları yeter olan evlatlarim var isterim olur olmaz o rabbbimin takdiri çook şükür

Super anneler-2011 konusuna bak canım.
Senin gibi araştıran arkadaşlar orada bulunuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…