- 9 Eylül 2007
- 21.427
- 66.418
- 1.123
- Konu Sahibi bekliyorumseni
-
kardeşim polemik yaratmaya calisiyor san git bak birsürü saçma konular var onlar senin gibi içindir canım galiba sen hala kendini o dönemde hissediyorsun KARDESIM HAYIRSIZ VEYA HAYIRSIZ DE. MI. YO. RUZZZZZZXZZX CANIM burdakilerin ve benim allahtan korkumuz yok gibi cinsiyet ayrımını yap cazçünkü insanlarda bu erkek sevdası var cahiliye devrinden beri. Bu tip söylemler hala o devrin bitmediğini gösteriyor. Üzüntü verici. sağlıklı bebeği olsun , hayırlı evladı olmasını isteyen yok mu ? Diye söz eden yok. Varsa yoksa cinsiyet ayrımı...
Yaaaaaa..
Ben bilmiyordum böyle bir şeyin olduğunu : )
Bu arada ben de ilk bebeğimi kürtajla kaybettim..
2 ay sonra tekrar gebe kaldım şükür kavuştum oğluma..
Canım öncelikle Allah bağışlasın 3 tane pırlantan varmış..
İnşallah gönlüne göre bir erkek bebeğin olur...
Gerçekten insan ayrım yaptığı için değil bu duyguyu tatmak için istiyor..
Benim de 13 aylık bir oğlum var ve ikinci gebeliğimde kızım olsun çok istiyorum...
Ben de kız annesi olmayı istiyorum...
Allah hayırlısıyla gönlümüze göre versin inşallah..
canım senin fikirlerine ihtiyacım yok yeterince sacmaladigin için teşekkür ederiz öpüp bay canimDediklerimi anlayamayacak kadar sığ bakıyorsunuz olaylara. Kavusursunuz inşallah erkek bebeklerinize ne diyelim sizlere. Selametle
canım allah bağışlasın gerçekten kız annesi olmak çok güzel duygu hele fiziki ve huyu sana benzedi mi yersin o sen yersin büyük kızım anaokuluna gidiyor ve öğretmen ve ablaları ona bayılıyor çok olgun küçük bir abla beni anlaması ben üzüldüğüm ve sevimdigimde onun bana sarılması ANNE diyisi okadar güzel duygu ki bir tek bu gerçek ANNELER anlar bir de eşimin tekini onun gibi bir küçük beyfendi istiyorum çünkü eşimi okadar seviyorum ki onu gibi hayırlı bir erkek te istiyorum biz anne baba olarak birbirimize çok bağlıyız günde enaz on defa birbirimizi arayıp sevgililer gibi konuşuruz aslında bu erkek cocuk ayrımcılığı diyen annelerin kendi toplumunda hayırlı kız ve erkek görmedikleri için belkide yaşadıkları eslerin farklı gördükleri için feminist bağlamışlarYaaaaaa..
Ben bilmiyordum böyle bir şeyin olduğunu : )
Bu arada ben de ilk bebeğimi kürtajla kaybettim..
2 ay sonra tekrar gebe kaldım şükür kavuştum oğluma..
Canım öncelikle Allah bağışlasın 3 tane pırlantan varmış..
İnşallah gönlüne göre bir erkek bebeğin olur...
Gerçekten insan ayrım yaptığı için değil bu duyguyu tatmak için istiyor..
Benim de 13 aylık bir oğlum var ve ikinci gebeliğimde kızım olsun çok istiyorum...
Ben de kız annesi olmayı istiyorum...
Allah hayırlısıyla gönlümüze göre versin inşallah..
onunla bı alakası olduğu sanmıyorum ya benım eşim cok yorgun gelır eve 1 oğlum var bende cok kız isyeten bır anneyım hatta o yuzden uye oldum bendeBirde batil olan inanislar var:) mesela erkek yorgun olursa bebek kiz ama dinc olursa erkek olur derler..
canım allah bağışlasın gerçekten kız annesi olmak çok güzel duygu hele fiziki ve huyu sana benzedi mi yersin o sen yersin büyük kızım anaokuluna gidiyor ve öğretmen ve ablaları ona bayılıyor çok olgun küçük bir abla beni anlaması ben üzüldüğüm ve sevimdigimde onun bana sarılması ANNE diyisi okadar güzel duygu ki bir tek bu gerçek ANNELER anlar bir de eşimin tekini onun gibi bir küçük beyfendi istiyorum çünkü eşimi okadar seviyorum ki onu gibi hayırlı bir erkek te istiyorum biz anne baba olarak birbirimize çok bağlıyız günde enaz on defa birbirimizi arayıp sevgililer gibi konuşuruz aslında bu erkek cocuk ayrımcılığı diyen annelerin kendi toplumunda hayırlı kız ve erkek görmedikleri için belkide yaşadıkları eslerin farklı gördükleri için feminist bağlamışlar
Evet o yüzden batil dedim :) gerceklik payi yoktur dediginiz gibi.onunla bı alakası olduğu sanmıyorum ya benım eşim cok yorgun gelır eve 1 oğlum var bende cok kız isyeten bır anneyım hatta o yuzden uye oldum bende
bende deli gıbı kız isteyen annerdenım yazını okuyunca içim bi hoş oldu kız için yaptığın bişe varmıydı canımcanım allah bağışlasın gerçekten kız annesi olmak çok güzel duygu hele fiziki ve huyu sana benzedi mi yersin o sen yersin büyük kızım anaokuluna gidiyor ve öğretmen ve ablaları ona bayılıyor çok olgun küçük bir abla beni anlaması ben üzüldüğüm ve sevimdigimde onun bana sarılması ANNE diyisi okadar güzel duygu ki bir tek bu gerçek ANNELER anlar bir de eşimin tekini onun gibi bir küçük beyfendi istiyorum çünkü eşimi okadar seviyorum ki onu gibi hayırlı bir erkek te istiyorum biz anne baba olarak birbirimize çok bağlıyız günde enaz on defa birbirimizi arayıp sevgililer gibi konuşuruz aslında bu erkek cocuk ayrımcılığı diyen annelerin kendi toplumunda hayırlı kız ve erkek görmedikleri için belkide yaşadıkları eslerin farklı gördükleri için feminist bağlamışlar
inşşlh cnm çok saolEvet o yüzden batil dedim :) gerceklik payi yoktur dediginiz gibi.
Insallah hayirli saglikli bir kiziniz olur.
yumurtlamaya kaç gün kala bıraktın bıde erkeğin sürekli o işi yapması gerekırmış erkk dınlenınce ykromozomu taşıyan spermler bırıkıyomuş bu konuda bı bılgın varmı cnmben oyle yaptim oldu
canım kızım iki buçuk yaşında ben daha 27 yaşındayım üst üste dogum olunca kötü oldum eşim değil erkek evlat istemiyor arkadaşım hemşire doktorunun yanında kendisi olur veya olmaz bu beni hayat kırıklığına ugramam çünkü varlıkları yeter olan evlatlarim var isterim olur olmaz o rabbbimin takdiri çook şükürDoktorunuzun 5 sene ara verin demesi. 5 sene uzun bir süre. Kim öle kim kala.
Belki vazgeçersin diye demiş olabilir.
Çünkü hayalkirikliğina uğrama ihtimaliniz %50.
Bence vazgeçin eşiniz de aramıyormuş oğlanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?