erkek bebek istiyenler

yumurtlamaya kaç gün kala bıraktın bıde erkeğin sürekli o işi yapması gerekırmış erkk dınlenınce ykromozomu taşıyan spermler bırıkıyomuş bu konuda bı bılgın varmı cnm
canım ben yumurtalama günlerimi biliyorum çünkü karnimda aşırı sancı oluyordu doktoruna sorduğumda döllenme günlerinde o sancıyı crkiyon demişti o sancıyı çekmeden ince ilişkiye girdim ve oldu ama ha bunu erkek çocukta da tersini duydum canım bu sende oyleymiydi benim eşim hala ve hala ara vermez hasta olduğumda ara verir

iki kızında denedim ama doktor esin en az bir hafta on gün ara versin dedi bunu yurtdışındaki doktor dedi ben bunu bilmiyordum eşinin dinlenmesi ve ilişkiye ara vermesi gerekiyormuş benim yk

Selam kızlar bu erkek bebek konusunda biz de eşimle hep önce sağlıklı hayırlı evlat için dua ettik hep ama Allah verirse hep erkek bebeğimiz olsun da istedik açıkçası.. Ve ben çok araştırma yaptım Lady nin anlattığı şeyleri okudum aynen bana mantıklı geldi ovulasyon testi alıp yumurtlama günümü buldum zaten az çok vucutta da değişiklikler oluyo o gün :) sonra tam o gün ilişki oldu ve ben hamile kaldım. Bu arada çin takvimine göre de hamile kaldığım ay erkek gösteriyordu. Allahın takdiri mi bizim bu yöntem tuttu mu şans mı bilemem ama sonuç oğluşum yolda :)))

canım hangi ovalasyon testi aldın nasil kullandin bu arada allah kucağına almayı nasip etsin

canım hangi ovalasyon testi aldın nasil kullandin bu arada allah kucağına almayı nasip etsin
Fortest marka vardı onu aldım bazısı 7 gün üstüste yapıo net emin olmak için çizginin en koyu olduğu güne bakıo fln ben öyle yapmadım 1 kere yaptım çift çizgiydi bi de telefonda bi sürü uygulama var adet günlerini girince kendi otomatik bi ovulasyon günü hesaplıo sana işte bnm o uygulama ayın 10 unda çatlıo diodu 8 inde test yaptım çift çizgi 9-10 ilişki oldu öyle yani

Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin oglusunuzu. Benim bi tanidikta bu yöntemle erkek bebek sahibi oldu.
Su çin takvimini bende yapmistim erkek bebek gösteriyordu, tabi ona okadar inanmadim:) ama en önemlisi dua.

nasıl yani ara vermez canım erkek çocuk için sık ilişkiden kaçınılmalı diye bikiyorum ben gün aşırı en fazla benim öyle oldu
iki kızında denedim ama doktor esin en az bir hafta on gün ara versin dedi bunu yurtdışındaki doktor dedi ben bunu bilmiyordum eşinin dinlenmesi ve ilişkiye ara vermesi gerekiyormuş benim yk
kız bebek için dimi. 10 gün ara vermeli ilşkiye

bekliyorumseni canım iyi olmuş bu topiği açtığın. Burda dertleşelim seninde bildiğin üzere 5 yaşında bir kızım var. ikinci çocugu erkek istiyoruz eşimde bende inş. allah sağlıklı nasip eder. benimde araştırmalarıma göre yumurta takibi en mantıklısı geliyor. öncesinde p.h 7den yüksek su içmek yumurta takibi ilişkiden sonra sağa yatmak vs şimdilik öğrendiklerim böyle çalışıyorum henüz borcumuz filan var ama iyice sabırsızlanmaya başladımmmm artıkk

canım nerelerdesinnnnn ne buldun ne öğrendin hemen paylas

Buralardayım canım çalışıyorum işten fırsat bukdukça bakıyorum... kıbrısda bi kaç hastane ile görüşme yaptım tekrar bi kaç kan testinde erken gözüken cinsiyeti söylüyorlar istediğiniz cinsiyette değilse aldırırsınız diyorlar ama ben böyle bişeyi yapamam kıyamam ve söyledikleri testler çok pahalı o kadar parayı vericek olsam pgt yaptırırım hayret bişeyy ya . sen neler yapıyorsun .

b

bizde istiyoruz canım erkek cocuk hakkında bilgin varsa paylaş canım bizde öncelikle salih ve sağlıklı bir erkek bebek istiyoruz mavi mavi elbiseler mavi besikler istiyom RABBIM ISTIYEN HERKESE NASIP ETSIN
aminn
canim inşallah ben inanmiyorum bilgilere rabbim ne verirse o olur diye düşünüyorum şahsen o yüzden bol bol dua ediyorum eşim istemiyor benim ama bu ay uç kez korunmadik olursa hayirlisiyla erkek olsun isterim :))

b

bizde istiyoruz canım erkek cocuk hakkında bilgin varsa paylaş canım bizde öncelikle salih ve sağlıklı bir erkek bebek istiyoruz mavi mavi elbiseler mavi besikler istiyom RABBIM ISTIYEN HERKESE NASIP ETSIN
Erkek ayakkabısı deri siyah montlar küçük küçük gömlekler babası berber sacinida keser Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhhh:)

KIZLAR YUMURTA TAKIPI YAPIP ERKEK COCUGA HAMİLE KALAN VAR MI YADA DUSUNEN KIZ ANNELERI NERDESINIZ GELIN BIR OLALIM geçen yil kızkardeşinin evine gittim kardeşimin 52 yaşında bir komşusu var kocası üniversitede profesör bir hoca hiç çocukları yok tanıştık konuştuk bana dedi kaç cocugun var bende dedim üç cocugum ucunde kiz mi diye sordu evet dedim bana dedi bu devirde boyle ust uste kiz cocugu dogurulur mu hic dedi tipta internette ordan burdan bilgin hiç mi yok dedi evet dedi siz kibrisi diyorsunuz HAYIR DEDI peki ne dedim bizim bir çocuğumuz olmadı eşimden dolayı dedi ben ve eşim neler yaptık olmadı biz birşey denerken birçok bilgi edindik ama dedi esimde problem var dedi bak kızım dedi sen cahil biri değilsin cevre ne bak sor sorustur öğren birşeyleri dedi sağlık takvim dedi YUMURTA takibi dedi yani benim hiç duymadığım şeyler dedi AMA DUYDUKLARIMIN COCUNDA BIRE BIR DOGRU CIKTI DENIYENLERDEN DUYDUM GORDUM SIMDI SORUYORUM SIZI GERCEKTENDE ARANIZDA VARSA PAYLASIR MISINIZ

Ben birsey sormak
Istiyorum gercek Payi varmidir ben ilk hamile kaldimda dusuk oldu sonra tekrar hamile kaldim cok sukur bi kizim oldu sonra iki Sene sonra tekrar hamile kaldim birdaha dusugum oldu aradan bir ay gecti tekrar hamile kaldim.ve bir kizim daha oldu acaba vucudum y leri Kabul etmiyo ve dusukmu oluyor birturlu anliyamadim bana yardimci olurmusunuz. Benim suan ikitane dunyalar guzeli kizlarim var birde oglum olsun istiyorum. Tabi en onemlisi saglikli olmalari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…