- 4 Aralık 2015
- 143
- 22
- 13
- 37
- Konu Sahibi bekliyorumseni
-
bakıyorum tskSuper anneler-2011 konusuna bak canım.
Senin gibi araştıran arkadaşlar orada bulunuyordu
canım ben yumurtalama günlerimi biliyorum çünkü karnimda aşırı sancı oluyordu doktoruna sorduğumda döllenme günlerinde o sancıyı crkiyon demişti o sancıyı çekmeden ince ilişkiye girdim ve oldu ama ha bunu erkek çocukta da tersini duydum canım bu sende oyleymiydi benim eşim hala ve hala ara vermez hasta olduğumda ara veriryumurtlamaya kaç gün kala bıraktın bıde erkeğin sürekli o işi yapması gerekırmış erkk dınlenınce ykromozomu taşıyan spermler bırıkıyomuş bu konuda bı bılgın varmı cnm
Selam kızlar bu erkek bebek konusunda biz de eşimle hep önce sağlıklı hayırlı evlat için dua ettik hep ama Allah verirse hep erkek bebeğimiz olsun da istedik açıkçası.. Ve ben çok araştırma yaptım Lady nin anlattığı şeyleri okudum aynen bana mantıklı geldi ovulasyon testi alıp yumurtlama günümü buldum zaten az çok vucutta da değişiklikler oluyo o gün :) sonra tam o gün ilişki oldu ve ben hamile kaldım. Bu arada çin takvimine göre de hamile kaldığım ay erkek gösteriyordu. Allahın takdiri mi bizim bu yöntem tuttu mu şans mı bilemem ama sonuç oğluşum yolda :)))Bende erkek bebek istemistim hep. Tabi insan önce saglik ve hayirli evlat ister.
Ama illa kiz istiyorum diyenler elestirilmezken, erkek istiyorum diyenlere hemen ters tepki veriyolar 'ayrimci' diyerek. Bende bunu hic anlamamistim.
Erkek bebek icin yumurtlama dönemine denk gelmesi önemliymis. Erkek spermler kisa ömürlü fakat hizli olduklari icin ilk ciftlesmeye onlar ulasirmis. Kiz spermler ise daha yavas fakat daha uzun süre dayanabilirmis. Yani yumurtlama olucagindan 2-3 gün önce iliski olursa kiz bebek yüksek olasilil. Ama ya yumurtlama günü yada tam olarak bilmiyorum heralde 1-2 gün sonrasi olursa erkek bebek olasiligi yükseliyormus.
canım hangi ovalasyon testi aldın nasil kullandin bu arada allah kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar bu erkek bebek konusunda biz de eşimle hep önce sağlıklı hayırlı evlat için dua ettik hep ama Allah verirse hep erkek bebeğimiz olsun da istedik açıkçası.. Ve ben çok araştırma yaptım Lady nin anlattığı şeyleri okudum aynen bana mantıklı geldi ovulasyon testi alıp yumurtlama günümü buldum zaten az çok vucutta da değişiklikler oluyo o gün :) sonra tam o gün ilişki oldu ve ben hamile kaldım. Bu arada çin takvimine göre de hamile kaldığım ay erkek gösteriyordu. Allahın takdiri mi bizim bu yöntem tuttu mu şans mı bilemem ama sonuç oğluşum yolda :)))
Fortest marka vardı onu aldım bazısı 7 gün üstüste yapıo net emin olmak için çizginin en koyu olduğu güne bakıo fln ben öyle yapmadım 1 kere yaptım çift çizgiydi bi de telefonda bi sürü uygulama var adet günlerini girince kendi otomatik bi ovulasyon günü hesaplıo sana işte bnm o uygulama ayın 10 unda çatlıo diodu 8 inde test yaptım çift çizgi 9-10 ilişki oldu öyle yanicanım hangi ovalasyon testi aldın nasil kullandin bu arada allah kucağına almayı nasip etsin
Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin oglusunuzu. Benim bi tanidikta bu yöntemle erkek bebek sahibi oldu.Selam kızlar bu erkek bebek konusunda biz de eşimle hep önce sağlıklı hayırlı evlat için dua ettik hep ama Allah verirse hep erkek bebeğimiz olsun da istedik açıkçası.. Ve ben çok araştırma yaptım Lady nin anlattığı şeyleri okudum aynen bana mantıklı geldi ovulasyon testi alıp yumurtlama günümü buldum zaten az çok vucutta da değişiklikler oluyo o gün :) sonra tam o gün ilişki oldu ve ben hamile kaldım. Bu arada çin takvimine göre de hamile kaldığım ay erkek gösteriyordu. Allahın takdiri mi bizim bu yöntem tuttu mu şans mı bilemem ama sonuç oğluşum yolda :)))
nasıl yani ara vermez canım erkek çocuk için sık ilişkiden kaçınılmalı diye bikiyorum ben gün aşırı en fazla benim öyle olducanım ben yumurtalama günlerimi biliyorum çünkü karnimda aşırı sancı oluyordu doktoruna sorduğumda döllenme günlerinde o sancıyı crkiyon demişti o sancıyı çekmeden ince ilişkiye girdim ve oldu ama ha bunu erkek çocukta da tersini duydum canım bu sende oyleymiydi benim eşim hala ve hala ara vermez hasta olduğumda ara verir
kız bebek için dimi. 10 gün ara vermeli ilşkiyeiki kızında denedim ama doktor esin en az bir hafta on gün ara versin dedi bunu yurtdışındaki doktor dedi ben bunu bilmiyordum eşinin dinlenmesi ve ilişkiye ara vermesi gerekiyormuş benim yk
ilk defa senden duyuyorum bununasıl yani ara vermez canım erkek çocuk için sık ilişkiden kaçınılmalı diye bikiyorum ben gün aşırı en fazla benim öyle oldu
kız bebek için dimi. 10 gün ara vermeli ilşkiye
canım nerelerdesinnnnn ne buldun ne öğrendin hemen paylasbekliyorumseni canım iyi olmuş bu topiği açtığın. Burda dertleşelim seninde bildiğin üzere 5 yaşında bir kızım var. ikinci çocugu erkek istiyoruz eşimde bende inş. allah sağlıklı nasip eder. benimde araştırmalarıma göre yumurta takibi en mantıklısı geliyor. öncesinde p.h 7den yüksek su içmek yumurta takibi ilişkiden sonra sağa yatmak vs şimdilik öğrendiklerim böyle çalışıyorum henüz borcumuz filan var ama iyice sabırsızlanmaya başladımmmm artıkk
bizde istiyoruz canım erkek cocuk hakkında bilgin varsa paylaş canım bizde öncelikle salih ve sağlıklı bir erkek bebek istiyoruz mavi mavi elbiseler mavi besikler istiyom RABBIM ISTIYEN HERKESE NASIP ETSINBende erkek istiyorum iki kızım var :)
aminnb
bizde istiyoruz canım erkek cocuk hakkında bilgin varsa paylaş canım bizde öncelikle salih ve sağlıklı bir erkek bebek istiyoruz mavi mavi elbiseler mavi besikler istiyom RABBIM ISTIYEN HERKESE NASIP ETSIN
Erkek ayakkabısı deri siyah montlar küçük küçük gömlekler babası berber sacinida keser Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhhh:)b
bizde istiyoruz canım erkek cocuk hakkında bilgin varsa paylaş canım bizde öncelikle salih ve sağlıklı bir erkek bebek istiyoruz mavi mavi elbiseler mavi besikler istiyom RABBIM ISTIYEN HERKESE NASIP ETSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?