Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Linçlerler seni şimdi aldırış etmeErkek bebek icin adetin hangi günü ve kaç kez birliktelik olması gerekir lütfen Erkek çocuğu olanlar yazsn
Iliskiden sonra amuda kalkip errrrkek errrkek diyip evde 3 tur atarsaniz bir oglunuz olabilirErkek bebek icin adetin hangi günü ve kaç kez birliktelik olması gerekir lütfen Erkek çocuğu olanlar yazsn
Aşkım, erkek olmasını istiyorsan bunu yap. Bak benim 5 oğlum var bi tane de 3 haftalık düşük yaptım o da oğlandı. Amuda kalkarak sex yapıcaksınız. Bunu yaparsan ikiz erkek bile oluyor. İsviçreli bilim adamları kanıtladı.Erkek bebek icin adetin hangi günü ve kaç kez birliktelik olması gerekir lütfen Erkek çocuğu olanlar yazsn
Neden dalga geçiyorsunuzIliskiden sonra amuda kalkip errrrkek errrkek diyip evde 3 tur atarsaniz bir oglunuz olabilir
Gecmedimki bakin yukarıda arkadasta ona benzer sey soylemis, demekki dogruNeden dalga geçiyorsunuz
Ama adetin kaçıncı günü işte oda önemli bencwAşkım, erkek olmasını istiyorsan bunu yap. Bak benim 5 oğlum var bi tane de 3 haftalık düşük yaptım o da oğlandı. Amuda kalkarak sex yapıcaksınız. Bunu yaparsan ikiz erkek bile oluyor. İsviçreli bilim adamları kanıtladı.
3 tür atin dememis amaGecmedimki bakin yukarıda arkadasta ona benzer sey soylemis, demekki dogru
14ü 15 e bağlayan gece saat 2 suları yaptık biz beşini de.Ama adetin kaçıncı günü işte oda önemli bencw
Hayır bir kız çocuğumuz var eşim gene kiz istiyo tam tersi ben erkek çocuk meraklısıym bu duyguyuda tatmak istiyorumNiye, eşiniz erkek vermezsen kadın değilsin, seni boşarım, soyum yürüsün erkek yap da mı dedi?
Linçlerler seni şimdi :))
El deliye biz akillaya hasret kaldık bu sitedeHayır bir kız çocuğumuz var eşim gene kiz istiyo tam tersi ben erkek çocuk meraklısıym bu duyguyuda tatmak istiyorum
adetin 3 günü kosturucan yeşil bir alanda 7 kez oksijen alman gerekiyor ama ördek gibi kos ki rahim açılsın adet son gün yatak başlığına ayaklarını bağla sonra olmasin sabahlar gelsin spermler oğluşlar ogluşlar yoğurt tutar gibi hamilleik tutar daş daşAma adetin kaçıncı günü işte oda önemli bencw
Ne kadar saçma yorumlarınız var yazmak için yazmayinadetin 3 günü kosturucan yeşil bir alanda 7 kez oksijen alman gerekiyor ama ördek gibi kos ki rahim açılsın adet son gün yatak başlığına ayaklarını bağla sonra olmasin sabahlar gelsin spermler yoğurt tutar gibi hamilleik tutar daş daş
Neden saçma olsun ayol burdaki çoğu arkadaş bilir hep ben o ördek yürüyüşüne borçluyumNe kadar saçma yorumlarınız var yazmak için yazmayin
Neden saçma olsun ayol burdaki çoğu arkadaş bilir hep ben o ördek yürüyüşüne borçluyum
Size iyi yürüyüşlerNeden saçma olsun ayol burdaki çoğu arkadaş bilir hep ben o ördek yürüyüşüne borçluyum![]()
Tehlikeli sularda yüzme ördeeeeeğmNeden saçma olsun ayol burdaki çoğu arkadaş bilir hep ben o ördek yürüyüşüne borçluyum![]()