Bu nerf mermisi nasıl bir şey ilerde lazım fln olursa bileyim
Şimdiden düşmeyin bu batağa

ama resimdekiler işte. Başka markalarda üretiyor hep kaybolduğu için ve zararsız olması adina süngerden yapılıyorlar,ve de pek dayanıklı değiller,haliyle ya parçalanıyor ya kayboluyor ,sürekli alınıyor bunlar. Uygun fiyatlı bulduğumuzu alıyoruz markaya takılmadan
Kesinlikle öyle.
Arkadaşımın evine gittiğimizde görüyorum oyuncaklarını da. 10larca barbie var hepsi zaten 1000 tl bandında. Barbienin rüya evi 10.000. Aksesuarlarına da ayrı para döküyorlar. Ve sürekli yeni barbie seti alıyorlar durmak da yok. Bir ara polly e sarfı. Onun evleri aksesuarları yine binlerce para döktüler. Saç tokası, bandı, tacı, yok ojesi bilmem nesi bin tane şeye para döküyorlar.
Bizim
Oğlana aldığımız en pahalı oyuncak ne dediğimizde Lego ve magnatillesler derim. Magnatilles bile şu an o barbie evinin yanına yaklaşamaz.
Erkeklerin oyuncakları kızlardan daha ucuz.
Kız çocukların oyuncak masrafı bizi katlıyor.
Kesinlikle katılıyorum iki tip oyuncak alışverişi yapmış bir anne olarak, birini alıyorsun ama bilmemnelisi
çıkmis anne diyor onu da istiyor. Ciciobello almıştık mesela bizimki güneşte bronzlasıyordu,gozlüğü falan vardı gözlüğün izi çıkıyordu yüzünde falan,neyse anne mama içeni çıkmış,yok kaka yapanı çıkmış diye diye yenisi isteniyor hoş almamıştım bir tane var diye ama istedi yani uzun süre.
Barbie zaten sonsuz varyasyonu olan birşey,en son hamilesi bile vardı,farklı ten renklerinde. Yılbaşında bile koleksiyon çıkarır Barbie,bebek aynı bebek ama elbisesi farkli,yok saçı boyanan barbi yok barbinin köpeği,yok bisikleti,osu busu şusu derken sonsuz bir döngü.
Erkekte de var illaki ama kızlar kadar takıntılı olmuyorlar. Oğlum cok nadir oyuncak ister. En son hot Wheels tır aldım ona mesela yine uygun kalıyor kizıma aldıklarıma oranla hakkını da veriyor minik arabaları dizdi uzerine gezdiriyor yerlerini değiştiriyor,bazılarını gizli bölmeye saklıyor falan oyalanıyor.
Magnatiles mini bir set almıştım mesela ben o da güzel ve verimli bir oyuncak bence ,oturunca oynuyorsun lego gibi yada kutu oyunu gibi.Zaten bir tık zorluyorda insanı tam birşey yaparken şak diye yapışıyor tekrar düzeltmen gerekiyor falan.
Gravitrax mesela kutuyu açip parkuru kurmak oynamak falan 1 saat minimum başında oturtuyor. Bende oturup oynuyorum sıkılmadan ki sevmem oyun oynamayı pek.Bebekle bu kadar oynanmıyor bile.