Erkek bebek

Melisam02

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
254
828
18
35
Hanimlar 1 kizim war allah nasio ederse 2.oglum olsun istiyorum eli ayagi duz saglikli olmasi 1 sart. Simdi benim bugun 11.gunun biz esimle dun birliktelik yasadik we 13.gunde kadar birlikte olmayalim diyorum 13.14.15 gunler yumutlama gunu oldugu icin erkek olma olasiligi yuksek siz de ne gibi önerilerde bulunursunuz illa yumurtlama gunu önemlimi

Ya ben bu tarz seylere ınanmıyorum . Hatta hanı bır yıl kız cocuk fazla olunca kızın olacak erkek olursa erkek olacak dıyenler oluyo . Annemlere bıle sınır oluyorum bazen hareketler hıssedıyorum bebek zannedıyordum ama bagırsaklarmıs :) bunu bılmeden once anlatmıstım anneme aamaan duyar duymaz ' Cabuk canlandı erkek olacak ' demeye basladı . Kv ler oyle . Valla cok severım erkek bebegı ama sınır oluyorum sankı kız olsa sevmıyecekler . Artık benım de kafama kazımıslar hayal kurarken bıle erkek dusunur oldum :(

Oyle cnm tabiki rabbim bilir bi kizim war bide oglus istiyorum oglum.olsa koz isterim yani illah oglan delisi degil kizda cok baska dunyalara degismem

Hanimlar 1 kizim war allah nasio ederse 2.oglum olsun istiyorum eli ayagi duz saglikli olmasi 1 sart. Simdi benim bugun 11.gunun biz esimle dun birliktelik yasadik we 13.gunde kadar birlikte olmayalim diyorum 13.14.15 gunler yumutlama gunu oldugu icin erkek olma olasiligi yuksek siz de ne gibi önerilerde bulunursunuz illa yumurtlama gunu önemlimi
Bu konuyla ilgili grubumuz var oraya gel istersen bende erkek bebek için hamile kaldım :) kızım var benimde

Ya ben bu tarz seylere ınanmıyorum . Hatta hanı bır yıl kız cocuk fazla olunca kızın olacak erkek olursa erkek olacak dıyenler oluyo . Annemlere bıle sınır oluyorum bazen hareketler hıssedıyorum bebek zannedıyordum ama bagırsaklarmıs :) bunu bılmeden once anlatmıstım anneme aamaan duyar duymaz ' Cabuk canlandı erkek olacak ' demeye basladı . Kv ler oyle . Valla cok severım erkek bebegı ama sınır oluyorum sankı kız olsa sevmıyecekler . Artık benım de kafama kazımıslar hayal kurarken bıle erkek dusunur oldum :KK43:
Ben geç hissettim hala da az hissediyorum ama bebeğim erkek.

hayırlısı neyse o olsun tabıkı erkek bebek de kız bebek de ıstemek her annenın hakkı erkek ıstıyosan Allah gönlune göre versın adetten sonra ilişkiye girin gün aşırı gırın erkek spermlerı hızlı olur ancak enerjileri azdır 1 2 gun yasarlar kız spermlerı yavas olur ancak 3 4 gun yasarlar bu yuzden gün aşırı ilişkiye girerseniz erkek olma olasılıgı yuksek olur

ancak bunların hepsı olasılık ben tedavıyle hamıle kaldım çatlatma iğnesını vurundum çatladı hemen ilişkiye girdim ust uste şimdi dünyalar tatlısı bi kızım var iyi ki de var yine olsa yıne kız yapmak isterimmm canım kızım bal kızım

Yumurtlama olmadan hamile zaten kalinmaz. Yumurtlama zamani iliski olacak ki hamilelik olsun. Cinsiyete bu sekilde karar verilmez. Sehir efsanesi o.

Back
X