Erkek bulamıyorum

Maalesef. Alayı abaza ergenlerden oluşuyor
Evet gerçekten nette çok şapşik forumlar var geçen denk geldi okudum. 25 yaş üstü kadınları yermişler fiziksel olarak tamamının ergen olduğunu düşündüm. Malesef böyle sefil düşünceler var ve yeni nesil bunları okuyup ciddiye alıp estetik dükkanına dönüyor... Ruhsal olgunluktan uzak sadece cinsel tatmin üzerine kurulu ilişkilerin kutsallaştığı bir çağda yaşıyoruz algısı oluşturularak tüm seviyeli ilişkileri hayal ürünü gibi yansıtan bir zihniyet var... Ergen ruhlu şapşikler işte...

Evet gerçekten nette çok şapşik forumlar var geçen denk geldi okudum. 25 yaş üstü kadınları yermişler fiziksel olarak tamamının ergen olduğunu düşündüm. Malesef böyle sefil düşünceler var ve yeni nesil bunları okuyup ciddiye alıp estetik dükkanına dönüyor... Ruhsal olgunluktan uzak sadece cinsel tatmin üzerine kurulu ilişkilerin kutsallaştığı bir çağda yaşıyoruz algısı oluşturularak tüm seviyeli ilişkileri hayal ürünü gibi yansıtan bir zihniyet var... Ergen ruhlu şapşikler işte...
gerçek hayat da iki laf edemezler bir eğitimleri bir amaçları yok çoğunun.klavye arkasından kadınlara sallıyorlar gün boyu.aşağıladıklarını sanıyorlar.ama asıl eğlenilen kendileri haberleri yok

Son düzenleme:
gerçek hayat da 2 laf edemezler bir eğitimleri bir amaçları yok çoğunun.klavye arkasından kadınlara sallıyorlar gün boyu.aşağıladıklarını sanıyorlar.ama asıl eğlenilen
Klavye insanı bunlar gerçekten en acısıda hemcinslerimizin de konuya dahil olup erkekleri onaylamasıydı... Hepsi ergen yani sanki ileri yaşlara gelmeyecekler gibi konuşmalar... Hep genç kalacakmış gibi... Zihniyet sadece fiziksel haz üzerine... Dediğiniz gibi eğitimleri ve amaçları yok... Sonuç da iradesiz sadece hazları için yaşayan yada klavyede yaşayan bir zihniyet

Klavye insanı bunlar gerçekten en acısıda hemcinslerimizin de konuya dahil olup erkekleri onaylamasıydı... Hepsi ergen yani sanki ileri yaşlara gelmeyecekler gibi konuşmalar... Hep genç kalacakmış gibi... Zihniyet sadece fiziksel haz üzerine... Dediğiniz gibi eğitimleri ve amaçları yok... Sonuç da iradesiz sadece hazları için yaşayan yada klavyede yaşayan bir zihniyet
boş insanların yaşla ya da bekarlıkla insanları vurma çabası.burada da var kızınca hemen aa teyzeee falan yazıyorlar.ben hiç aldırmıyorum.35 40 ı geçince böyle kırışmış bakımsız kilolu içi geçmiş kadınlar hayal ediyorlar galiba.çoğumuzu görseler dillerini yutarlar oysa.

Yani, ben genelde buluyorum kendi kulvarımda birileri. Ama çok seyehat ediyorum, yollarda falan tanışıyorum. Onların da kötü tarafı uzak mesafeye düşüyorlar ilk günden. O yüzden tatil aski olarak kalıyorlar genelde.
Ama bu tarz konuları anlıyorum yaaaa benim o kadar çok arkadaşım var ki erkeeeeeeek diye düz duvara tırmanan:) şakası bir yana gerçekten bazı insanlar için piyasada çocuk yok. Çok düzgün, eli yüzü güzel,işi gücü yerinde arkadaşlarım var,kimseyle tanisamiyorlar. Kurstan kursa, turdan tura, seminerden seminere gidiyorlar yok yani,bulamiyorlar.
Aynı şekilde erkek arkadaşlarım da var. Hele biri dünya çapında herkesin bildiği bir kurumda çalışıyor,gecen seneye kadar yurtdışı gorevlendirmesindeydi, İstanbul'da deniz gören ev satin aldı, bir ev parası arabası var. Eli yüzü,ailesi de düzgün Ama çocuğun biriyle tanisirim diye gitmediği kurs kalmadı (biz bile bir kursta arkasdas olduk) yine de kimseyi bulamadı. Hani parası için bile onla beraber olan yok 🙈🙈 nasıl iş biz de anlamadık ama böyle şeyler cooookk yaygın.
Onla beraber olan mı yok yoksa kendisi mi seçici? Muhtemelen kafasındaki şemaya göre aradığı kişiyi bulamamıştır.

Beyaz yaka mı olur bilmiyorum ama emekçi istiyorum sanırım. İşinden gücünden kafayı kaldıramasın. İnstagramda ona buna seri like atacak zamanı olmasın istiyorum. Derdi başından aşkın olsun falan.
Akademisyen olabilir. Yüksek lisansa filan başlayın. Ciddiyim eğitim hayatında bazen birileri denk geliyor..

Şu instagram denen şeye hiç üye olmadım, merak da etmedim...Tek üye olduğum sosyal medya platformu burası...

Peki emenems hanım bu yöntem kaç yılda erkek bulma garantisi veriyor, yani bu yöntemi uyguladıktan kaç yıl sonra ben buraya elitimin kıskançlığı, görümcem beni dışladı, kayınvalidem bana çelme taktı, kaynım saçıma sakız yapıştırdı konuları açabilecem var mı bununla ilgili bir garanti

Konuları açmak için evlenmeyi beklemez ; adamla 1-2 görüşme sonrası : anasına ana , babasına baba ( Edip Akbayramdan gelsin "Kibar Gelin" nakarat : Anama Ana Diyesin... ) demeye başlarsanız en geç 1 haftaya bu konu başlıklarını açabilirsiniz bence 😂😂

geçen biri özelime merhaba abla erkek üyeyim bir soru sorabilir miyim yazdı anında şikayet ettim yorumu bile yokolmuş.bekar olsam acaba ben de selammm ama abla deme lazım olur mu yazacaktım tövbe tövbe.erkek üye olmasın yahu aramızda.biz bize eğlenip gülüp kavgalı dövüşlü bol polemikli mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz işte sitede :KK45:

Ne soracağını hiç merak etmedin mi :KK70:
Ve hakikaten niye abla dedi ki ?

Back
X