Teşekkür ederim. Size de teşekkür ederim Kazen bey.Hojgeldınız. Kazen beyden nazar boncuğunu kaptınız hadi yine iyisiniz sayın yeni üye
Aslında sözde soru cümlesiabla şimdi detaya mı gireyim 2 kadın sevgililerinden bahsetmeye başlıyor oysa ikisi de kendini anlatıyor çaktın mı ?
soru işareti var hala
abla şimdi detaya mı gireyim 2 kadın sevgililerinden bahsetmeye başlıyor oysa ikisi de kendini anlatıyor çaktın mı ?
soru işareti var hala
Aaaaa üye geri geldiii
Sanırım üyeliğini doğrulattı kazen beye
Kazen beyin mesajını şimdi gördüm, ben de özür dilerim erkek sandığım için sizi**
Tamam siz de çok şey yapmayın şimdi. Özür de diledik, hıh
Katiliyorum. Hem çok rafine zevkleri olup hem ailesi için koşturup eve ekmek getiren düzgün adamlar bir elin parmagi kadar az.Bazen şöyle düşünüyorum. Aradığım adam alın teriyle ekmek parası peşinde koşturup dururken, filtre kahve festivaline ya da korku sineması severler kulübüne ayıracak vakti yoktur gibi geliyor. İşin içinden çıkamıyorum
Whatsapptan kırıldım yazmış...
Offf ya ben okuyana kadar tüm heyecanı kaçmış
Ben zaten kazen abi yi kastetmiştim zatenKaçan bir şey yok , merak etmeyin. Kadın üye , gerçek konu.
Resmen secere tutmuşsun sen yaSitede erkek bulamayıp düzenli aralıklarla konu açan en az 3 üyemiz var. Yokluğumda sayılarında bir artış oldu mu bilemem ancak, bir kızımız intiharın eşiğinde erkeksizlikten. Onun durumu en acil, ilk bulduğumuz onun yani kusura bakmayın. Diğer kızımız da kendisi buluyor, erkek bulduğunu iddia ediyor filan ama gözlemlerimize göre mental sağlığı pek iyiye gitmiyor, bulduğu adayların hayali olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden ikinci sırada da o var, sorry.
Üçüncü sıradaki üyemiz, bilemedim... Tabii sizden daha uzun süredir buraya üye ama kendisi gıcıktır biraz, sizi yeni tanıyacağım için nötrüm. Beelki öne geçirebilirim.
En iyi ihtimalle 2 kızımız var sizden önce yani, geçiniz arkaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?