Erkek bulamıyorum

Dadaloğlu bunu görse yüzüne tükürür. Kadınların sitesine girip kadın gibi yazıp erkek aramak

Yani ben anladım zaten baştan yazdım.. Bu ekşiboylar kadınlar erkek bulamıyor diye yakınıyor habire neden anlamıyorum Hiçbir kadın bulamıyorum diye yakınmıyor madem kadınlar adına yakınmak bu ekşiboylara mı düşmüş

Başlıktan belliydi aslında.
Kırk yıl düşünsem erkek sitesine gidip erkek diliyle kız düşüremiyorum yazmak gelmez mesela. Nasıl gerizekalıca bir kafa

Adam da hödükmüş, bir insana hele ki bir kadın hakkında bu söylenir mi Kazma olduğu için yalnız demek ki sebep ortada.
Hahaha,bence espri yaptı yaa. İki arkadaş arasında normal olan ama muhatapi duysa kırılacağı tarzda bir cümleydi. Hepimiz bazen muhatapi duysa üzülecegi şeyleri eşimize dostumuza söylemiyor muyuz:) mesela benim al yanaklı flörtüm vardı, kimse adını bilmez, herkese "kırmızı yanakli su kaplumbagasi" lakabıyla bahsederdim. Rusoglanimin yuvarlak ve güneş gördüğü anda pembeleşen yüzünden dolayı onu 'benim domates' diye anıyorum, bir başka çocuktan 'yaaaaa çok iyi çok hoş ama tarama engelli' diye bahsediyorum (kel yani).
Bunlarin hepsi kaba şeyler, duysa karsi tarafı kıracak şeyler (gerçi domates bilir lakabını) ama söylüyoruz yani. Onlar da yeri gelir bizim bazı seylerimizle eş dost ortamında dalga geçebilir (mesela benim sesim aynı big bang theory'deki howard'in karısı gibi tiz. Benim kendim gibi flörtüm olsa kesin sesinden dalga geçebilirdim) Bana doğal geliyor böyle şeyler

Olabilecek en güzel yolu bulmuşsunuz zaten.
yenGEnC belediyeden etkinlik düzenleme izni alırsanız , sizdeki bu arkadaş kitlesiyle tüm sitenin bekarlarına birileriyle tanışma imkanı sunabilirsiniz gibi duruyor.

Saçma Bi hikaye oldu. İkisi de birbirini kadın zannederken niye sanal sex yapsınlar.

Ben bu işlerin biraz da kısmet olduguna inaniyorum. Çevre de önemli muhakkak ama bir donum noktası var bence o kişiyle karşılaşma anlamında. Atıyorum cevrenizde sosyalsinizdir, bir sürü insan vardır, karşınıza en alakasız absürt tipler çıkar. Ama diyelim internette tanışmaktan cekinirsiniz, gelir sizi orda bulur doğru insan. Yani hiç belli olmuyor inanın şans ve kısmet. Bir de doğru insanla karşılaşana kadar bir sürü abuk sabuk insan göreceksiniz, bunlar sizi yildirmasin.

Ayrıca 26 yaş gayet erken bir yaş. Ben doğru insanla 31 yaşında tanıştım. 33 de evlendim. Şuan 37 yaşındayım ve bir kızımız var

İçinizi ferah tutun. Sizin olan size gelecektir..

Aradığı erkek değil kadınmış belki de ne aradığını bilmiyordu

Saçma Bi hikaye oldu. İkisi de birbirini kadın zannederken niye sanal sex yapsınlar.

abla şimdi detaya mı gireyim 2 kadın sevgililerinden bahsetmeye başlıyor oysa ikisi de kendini anlatıyor çaktın mı ?

AA konu sahibi erkek miymis? Ne güzel duygularla yazmıştım oysa, geri alıyorum yazdiklarimi

soru işareti var hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…