Dadaloğlu bunu görse yüzüne tükürür. Kadınların sitesine girip kadın gibi yazıp erkek aramakKendisi gibi Avşar ellerinden bir edebiyatçının sözleriyle ifade etmiş duygularını. Tam bir Dadaloğlu.
Dadaloğlu bunu görse yüzüne tükürür. Kadınların sitesine girip kadın gibi yazıp erkek aramak
Başlıktan belliydi aslında.Yani ben anladım zaten baştan yazdım.. Bu ekşiboylar kadınlar erkek bulamıyor diye yakınıyor habire neden anlamıyorumHiçbir kadın bulamıyorum diye yakınmıyor madem kadınlar adına yakınmak bu ekşiboylara mı düşmüş
Hahaha,bence espri yaptı yaa. İki arkadaş arasında normal olan ama muhatapi duysa kırılacağı tarzda bir cümleydi. Hepimiz bazen muhatapi duysa üzülecegi şeyleri eşimize dostumuza söylemiyor muyuz:) mesela benim al yanaklı flörtüm vardı, kimse adını bilmez, herkese "kırmızı yanakli su kaplumbagasi" lakabıyla bahsederdim. Rusoglanimin yuvarlak ve güneş gördüğü anda pembeleşen yüzünden dolayı onu 'benim domates' diye anıyorum, bir başka çocuktan 'yaaaaa çok iyi çok hoş ama tarama engelli' diye bahsediyorum (kel yani).Adam da hödükmüş, bir insana hele ki bir kadın hakkında bu söylenir miKazma olduğu için yalnız demek ki sebep ortada.
Niye yahu her canlı eş arar.. Erkeğe ihtiyacı vardır her kadının :)Başlıktan sonrasını hatırlamıyorum
Kazen bey gördünüz mü, hassas duygularını incittiniz adamın. Kırılan kalbinin Çıt sesi buraya kadar geldiWhatsapptan kırıldım yazmış...
erkeğin kırığı da hiç çekilmez, homofobik değilim ama ne bileyim yahu
Ben bu arkadaşımla birisini bir tanıştırayım dedim. Bu işlere acemi olduğumdan kız da yanımdayken yazdım mesajı . Cevap olarak cocuk arkadaşımın fotosunu makyajlı,filtreli bulmuş olacak ki "doğal ortamında gormek lazım" diye espri yaptı. Arkadasim da anında okuduğu için çok bozuldu. Haliyle görüşmediler.
o gün vazgectim copcatanliktan ya . Bazen aklıma geliyor şunla şu olur mu diye
Mesela x şehrinde avukat ve 'nasilsin?' sorusuna 'offf hala yalnızım' diyen bir kiz arkadaşım var ,aynı sehirde boylu poslu, o sehirden evini almış, evin tüm mobilyalarini hobi olarak kendi yapacak kadar evcimen, bilgisayarin olduğu her yerde iş yapıp dolar kazanan Azerbaycanlı arkadaşım var. Bir onları denk getireyim dedim,öncesinde ağızlarını aradım. Kız memleketinden olmaz dedi,çocuk kızın fotosunu beğenmedi falan ..
O kadar fazla arkadaşım var ki böyle arayista olan farklı cinsiyette. Kafamda shipliyorum, ama olmuyor. Mesela Faslı bir kız arkadaşım var, mühendis. Kız Türkiye aşığı,sadece haftasonu bile gelir. Bir Türk bulmak evlenmek istiyor, yaşı da genç değil,37. Benim aklıma biri geldi tanıştırmak için. Ama kız (tabii kendince haklı olarak) mühendis veya benzer statüde biriyle olmak istediğini söyledi. Ama mühendis veya benzer statüde insan bu ülkede revaçta ,onlar da daha güzel, daha genç birilerini istiyorlar ve yabanci olacaksa da daha gelişmiş ülkeden birilerini...
Yine bir erkek arkadaşım var, sekiz yıldır arkadaşım,en ufak bir yanlışını görmedim. Ahlak sahibi,çok düzgün ve yakisikli bir çocuk. Ama ebeveyninde epey masraflı bir hastalık çıktı, tedavisini oldu ama yine de her kontrol, tedbir amaçlı yatma falan masraf demek. Çocuk bu hastalıklarla uğraşmaktan belini toparlayamadi,varsa da ailesinin birikmisi bu şekilde eridi. 'duzgun erkek yok,alem p.ç olmuş' diye üzülen bir kız arkadaşımla onu shipleyeyim dedim, ama arkadaşım bu konu gündeme gelince,cocugun ailesinin yapması gerekeni yapamayacak bir aile olduğunu görünce vazgeçti...
Falaaaan filan.
Herkesin bir ton kriteri var.
O yüzden artık en yakınım olsa kimseyi kimseye yakistirmiyorum bile. Mini çakal olarak fazla biletim varsa beğendiğim iki kisiyi davet ettigim oluyor bazen..birbirini beğenen Instagram'da bulsun, yürüsün:) ben mesuliyet kabul etmiyorum
Erkek miymiş? Herkes eppeğinin peşinde.Kazen bey gördünüz mü, hassas duygularını incittiniz adamın. Kırılan kalbinin Çıt sesi buraya kadar geldi
Erkek miymiş? Herkes eppeğinin peşinde.
Saçma Bi hikaye oldu. İkisi de birbirini kadın zannederken niye sanal sex yapsınlar.Burayı takip eden bir erkek buna kız gibi yazılacak sonra günlerce buradan sanal sex yapacaklar sonra bir tanesi diyecek ki ben bir şey itiraf edeceğim bu hayırdır diyecek ben erkeğim diyecek bu da hayda bende erkeğim diyecek.
Sonra yazdığı fanteziler alına gelecek : ) ulan diyecek biz 2 erkek neler yazıştık diyip kusacak duracak, kusacak duracak. Hayatı boyunca bu travmayı unutamayacak. Şimdi üzüldüm oğlana...
Aradığı erkek değil kadınmış belki de ne aradığını bilmiyorduBen bu işlerin biraz da kısmet olduguna inaniyorum. Çevre de önemli muhakkak ama bir donum noktası var bence o kişiyle karşılaşma anlamında. Atıyorum cevrenizde sosyalsinizdir, bir sürü insan vardır, karşınıza en alakasız absürt tipler çıkar. Ama diyelim internette tanışmaktan cekinirsiniz, gelir sizi orda bulur doğru insan. Yani hiç belli olmuyor inanın şans ve kısmet. Bir de doğru insanla karşılaşana kadar bir sürü abuk sabuk insan göreceksiniz, bunlar sizi yildirmasin.
Ayrıca 26 yaş gayet erken bir yaş. Ben doğru insanla 31 yaşında tanıştım. 33 de evlendim. Şuan 37 yaşındayım ve bir kızımız var
İçinizi ferah tutun. Sizin olan size gelecektir..
Yazdım ama tırsıyorum. Beni banlamaz Di mi.Saçma Bi hikaye oldu. İkisi de birbirini kadın zannederken niye sanal sex yapsınlar.
Saçma Bi hikaye oldu. İkisi de birbirini kadın zannederken niye sanal sex yapsınlar.
AA konu sahibi erkek miymis? Ne güzel duygularla yazmıştım oysa, geri alıyorum yazdiklarimi
Hojgeldınız. Kazen beyden nazar boncuğunu kaptınız hadi yine iyisiniz sayın yeni üyeBulursan bana da haber ver bacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?