Erkek bulamıyorum

Biz nasıl bulucaz anlayamadım biz şey miyiz :bicak:
:KK51:
4E1BC9BE-D0B9-480A-BCEE-F8E6286B79A7.webp

. Eski ilişkim biteli 1 sene oldu ve artık hayatıma yeni birilerini almak istiyorum ama çevremde deyim yerindeyse düzgün bir aday olarak neredeyse hiç ama hiç kimse yok gibi hissediyorum.

Hanımefendi 1 yıl önce ilişkiniz olmuş burda yıllardır sırada bekleyen ilişkisi olmayan kadınlar var. Lütfen sıranızı bekleyin. Burda kayınvalide adayı bulmak için sıra bekliyoruz yıllardır.

Oysa ki bana balık tutmayın, balık tutmayı öğretin diye açtım biliyorsunuz konuyu. 😅

Bence bu konuyu yaratıcı fikirlerin çarpıştığı bi yer haline getirebiliriz. Ülkemizin nüfus politikasına doğrudan etki ediyor erkek kalmaması ve benim evlenebilmeme de

Yani neyi öğreticez ki ablacım, biz profesyonel erkek arama ve kurtarma ekibi miyiz :bicak: bana bir kez arkadaşlarım tanıştırdı bir tane, başta iyi gitti sonra batırdı üstüne sıvadı. İlk bakışta iyi gibiydi her şey gayet güzel de gitti sonra hıyarto olduğu ortaya çıktı. Biraz da şans işi yani , bahta ne çıkarsa artık biraz bakıyorsun alıyorsan alıyorsun almıyorsan almıyorsun.

Sipariş verir gibi istekleri siralamissiniz ama böyle bir dünya yok maalesef. Fazla da arayış içinde olmamak lazım. Şahsen karşıma hiç aramadan gayet çıkıyordu düzgün tipler bekar zamanimda
Belki dışarıdan bir sürü gerçek dışı istek sıralanmış gibi gözüküyor olabilirim ama bu kriterler tanıdığım ve görüştüğüm tüm erkeklerden elde ettiğim verilerin imbiğinden süzülmüş kriterler aslında. Aslında hayalperest davranmıyorum isteklerimde

vizyonunuzu gelistirirseniz bulabilirsiniz. sikayet ettiginiz cevre sonucta sizin cevreniz yani siz nasilsaniz sizin kulturunuz vizyonunuz ne kadarsa cevrenizinki de o kadar olur. o yuzden igneyi baskasina cuvaldizi kendinize batirin benim neyim eksik diye
Çevremde üst seviye sayılan meslek gruplarından çok erkek var ancak bekar olanların %65'i kendini ıssız adam sanıyor, kalanlar da ya eski sevgilisini unutamamış ya cimri ya kültürsüz ve sıkıcı ya da başka bir şey. Tehlikenin farkında mıyız

Yani neyi öğreticez ki ablacım, biz profesyonel erkek arama ve kurtarma ekibi miyiz :bicak: bana bir kez arkadaşlarım tanıştırdı bir tane, başta iyi gitti sonra batırdı üstüne sıvadı. İlk bakışta iyi gibiydi her şey gayet güzel de gitti sonra hıyarto olduğu ortaya çıktı. Biraz da şans işi yani , bahta ne çıkarsa artık biraz bakıyorsun alıyorsan alıyorsun almıyorsan almıyorsun.
Ben şansa inanmam, başarının tek sırrı çok çalışmak bence. 🙂

Belki dışarıdan bir sürü gerçek dışı istek sıralanmış gibi gözüküyor olabilirim ama bu kriterler tanıdığım ve görüştüğüm tüm erkeklerden elde ettiğim verilerin imbiğinden süzülmüş kriterler aslında. Aslında hayalperest davranmıyorum isteklerimde
+ 5 TL farkla patates kızartmanız büyük boy olsun mu?
+3 TL farkla kolanıza fazladan 2 buz daha atabiliriz.

Peki canım ablacım sen bu kriterlere uyuyor musun? Yukarda savunma sanayisine bak yazdım mesela, CVm yeterli dğeil demişsin. Belki başarılı, üst eğitimli erkekler de kendileri gibi başarılı, eğitimli kadın arıyorlardır? Yani karşıdan tonla beklentin var şu olsun, bu olsun iyi olsun da sen neler sunuyorsun mesela? :KK51: Bir de insanları bu kadar kategorize etmeni çok çok rahatsız edici buldum. Pazardan armut seçmiyorsun, karşındaki de bir insan, duyguları olan bir canlı satılık mal veya kriter listesi değil. Bu kadar materyalist ve yüzeysel bir yaklaşımla mutlu olabilecek misin? Elinde liste kriter checkleyen profil arayacağına, karşındaki kanlı canlı insanlarla iletişim kursan bence daha sağlıklı olur :KK51:

Çevremde üst seviye sayılan meslek gruplarından çok erkek var ancak bekar olanların %65'i kendini ıssız adam sanıyor, kalanlar da ya eski sevgilisini unutamamış ya cimri ya kültürsüz ve sıkıcı ya da başka bir şey. Tehlikenin farkında mıyız
sizin cevreniz oyle diye bunu genele yediremezsiniz, cevrenizi degistirin. ust seviye meslek grubunda olunca vizyon ek paket olarak gelmiyor insanlara

Daha 26 yasındasın
Çok gençsin
Takma kafana
Bak yaz da geldi
Hava da güzel
Etrafa pozitif enerji yay
Çık arkadaşlarınla gez
İlla ki bulunur zamanla seven çıkar

Öncelikle yorum yazan arkadaşlar çok acımasızsınız kırmayın kızı size içini dökmüş :) Ne demek istediğini anladığınızı düşünüyorum. Zira bu yüzyıllardır süre gelen içgüdüsel bir arzu. Soyun devamlılığı toplumsal statü ve güç elde etmek ruhun ve bedenin tatmin olması bütünlüğünü sağlamak için eş çok mühim. Bekar olmakta çok güzel bı seçenek kim nasıl istiyorsa ..

Anonim olmanın vermiş olduğu rahatlıkla naçizane birkaç fikrimi paylaşmak isterim.
Öncelikle ordinaryüs ilişki uzmanı kız arkadaşlarım ve benimde gözlemlediklerim şu şekilde .
Karakterini mizacini aurani tarzını bilemiyorum ama kendine yatırım yapmak çok mühim .
Bunları biliyorsunuzdur girmiyeyim hiç . Bı çantan olacak masaya çat diye koyacağın.
Lüks değil kastım yani bir kaç parçaya yatırım yapmak uzun vadede daha minimal paralara mal olur aslında.
Kaliteli mekanlarda vakit geçirmek çok mühim ama asla gece kulübü değil . Gece kulübünden adam çıkmaz 2x2
Öğle saatlerinde kaliteli bir muhitte kaliteli bir restorant ya da cafede laptopunuzu alıp kahvenizi söyleyip ya da yemeğinizi yaratacaginiz ambiyans size kalmış, vakit geçirebilirsiniz .
Ama çok ciddi ve klas bı duruş gerek bu çok ince bı çizgidir.

Swarm biraz klişe artık ama güzel bir insta hesabı oluşturmak ve realitede sizi görüp tanışmak isteyen birinin ulasabilmesini sağlamak mantıklı olabilir.

Sosyal medyadan görseller üzerinden tanışmak sağlıklı değil ama söylediğim şekilde daha gerçeğe dayanır bı hale geliyor başlangıç .

Ayrıca dernekler ve klüpleri arastirabilirsiniz gönüllü olarak vakit ayirabileceginiz . Burada kaliteli bir çevre edinebilir ve zamanla networkunuzu genişletir tanınır hale gelirsiniz.

Eğer işiniz kimliğinizi belirlemiyorsa kariyer hedefiniz yoksa , marka değeri yüksek ve erkeklere hitap eden bir mağazada işe başlayabilirsiniz . Christiano Ronaldo eşiyle bu şekilde tanıştı :))

Ayrıca yıllar önce bizzat deneyimledigim ve sonuç aldığım bı yöntem var . Pek sürmedi ama oldu mu oldu :D 21 gün boyunca her gün aynı metni yazdım .
Hayalini kurduğum kişinin tüm özelliklerini . 21. Gun arkadaşımın beni zorla götürdüğü bı yemekte tesadüf o da masadan birini tanıyordu ve biraz oturmak istedi muhabbet sohbet muhteseeemmm bı ilişkiye yol açmıştı sonra beni İbiza'da partileyerek kaybetti ama neyse cekebiliyoruz yazarak, istediğimizi .. 🙈

Ve analiz etmek çok önemli yani olmayabilir anladığın an eleyeceksin vakit kaybetmeyeceksin çünkü evren boşlukları doldurmayı sever. Ve doğru kişiyi bulana kadar yasadiklarinizi pek kimseye anlatmayiniz. Karizmaniz cizilmesin :)

Doğru yerde doğru zamanda doğru insanlarla olmak çok mühim hepimize bunu dilerim sevgiler :)

O üniversitede masama çiçekler, şiirler bırakan çocuklar nerede? Aylarca derdimi dinleyenler, 3 sene peşimde koşanlar... kütüphanede bana her gün yer tutan...
Arkadaş böyle birileri vardı da niye redettin😏

Merhabalar eskiden beri ara ara forumu takip ederdim ama önerileriniz için üye oldum.

26 yaşında bekarım. Eski ilişkim biteli 1 sene oldu ve artık hayatıma yeni birilerini almak istiyorum ama çevremde deyim yerindeyse düzgün bir aday olarak neredeyse hiç ama hiç kimse yok gibi hissediyorum.

İnstagramı, paranoyak olduğum için gerçekten tanıdığım insanlarla takipleşme için kullanıyorum. Önceden tanııdğım ve takipleştiğim erkekler gerçekten çok garipler. Binlerce kızı takip edip like atıyorlar. İlişkisi olduğunu bildiklerim bile ara ara salyalı bi şekilde şanslarını deniyorlar. Sapık gibiler. Bu tipler yüzünden erkeklerden tiksindim. Güzel olmanızın bile bir faydası yok, yüz binlerce alternatifimiz var sanki ama aynı zamanda hiç kimse yok da.

Üniversite yıllarımda çok erkek reddettim diye bunun cezasını mı çekiyorum diye düşünüyorum bazen. Ama sevebileceğim biri çıkmamıştı gibi gelmişti. Şimdi bakınca o insanlara keşke şans verseydim diyorum. Resmen demirin tuncuna erkeğin **çine kalmışız...

Bu sebeple size sorum şu;
Düzgün, ilgi delisi olmayan, kaliteli erkeklerin oldığu yeni bi çevreye girmek istiyorum(varsa) ama bu kişileri nerede bulabilirim? Böyle erkekler hala var mı? Tüm çevremi değiştirmek istiyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim.
Ben eşimle hellotalk ingilizce geliştirme sitesinde tanıştım elit tipler de var sapıklar da ama elitler daha çok bir bak istersen :) bence çevrene tanışmak istediğini evlenmek istediğini belirt uygun adaylarla gorustursunler

Back
X