• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bulamıyorum

Her insana kendi gibi insanların denk gelmesini dilerim.

Sadece makam isteyene, yine gözü makam da olan insanın denk gelmesi gibi.

Her insanın bu hayattan birşeyler istemeye hakkı var neticede.
Tabiki var bunda sorun yok fakat diğerlerini küçümsemek eziklemekte doğru değil
Kibir ve kendini kaf dağında görmek hele hiç hoş değil

Zengin erkek mi arıyoruz yazdık, iyice abarttınız. Bizim durumumuz ne nereden biliyorsunuz hem? Lütfen kendi düşüncelerinizi başkalarına mal etmeyin. Ben öyle şeyler arıyorum yazmadım.
Daha önceki yorumlariniz da be yazdığınizi unuttunuz sanırım

E8B26C69-EC09-4B9E-81B5-0BB9AAA81F72.webp

Erkeeeeeek

Maşallah çok tatlı bir kızınız var , güle güle büyütün :nazar:
😂😂😂
Bize laf sokuyorsun ya aşkolsun. 😂Benim Bi de bu 2.bak 7 buçuk yaşında oğlum da var. İkinci sürpriz ama. Yani şöyle söyleyeyim. Benim eşim kötü biri değil. Hani yine evleneceksem onla evlenirdim. Ama evlilik de çok güzel birşey değilmiş. Bekarlık daha güzelmiş, sultanlıkmış..

Teşekkür ederim. Çok sağolun. O sizin güzel bakan gözleriniz 😍
Hele ki bebekten sonra aramıza iyice soğukluk girdi 🤦🏻‍♀️ Toparlamaya çalışıyoruz işte. 🤷🏻‍♀️

İnşallah toparlarsınız. Yanlış anlamazsanız , ister istemez kızınıza çok odaklandığınız için ; eşiniz istenmediğini , dışlandığını hissediyor olabilir mi ?

😂😂😂
Bize laf sokuyorsun ya aşkolsun. 😂Benim Bi de bu 2.bak 7 buçuk yaşında oğlum da var. İkinci sürpriz ama. Yani şöyle söyleyeyim. Benim eşim kötü biri değil. Hani yine evleneceksem onla evlenirdim. Ama evlilik de çok güzel birşey değilmiş. Bekarlık daha güzelmiş, sultanlıkmış..

Almanya bitmiş yeğenimle , evlilik de çok güzel bir şey değil , kapışır 😂😂

Kız gelmiş , konu açmış ; yok kalmamış , bulan var mı diye. Nispet yapmayın bari :KK70:

Allah yuvalarınızda mutluluğunuzu daim etsin :nazar:

Almanya bitmiş yeğenimle , evlilik de çok güzel bir şey değil , kapışır 😂😂

Kız gelmiş , konu açmış ; yok kalmamış , bulan var mı diye. Nispet yapmayın bari :KK70:
Yok valla ne nispeti o taraf daha güzel bu tarafa gelmeyin demek istedim. 😂
Bulamayan bulana özeniyorsa biz de bekarlara özeniyoruz.😂

Ve o İngilizce öğretmeni halen ders veriyor , yetmiyor bunu anlatıyor öyle mi ?

Bazı insanlar hikaye yazmayı ve anlatmayı sever. Umarım bu öğretmenin durumu da odur.
Evet, ne oldu ki? Özel bir kurumun hocası, çeşitli şehirlerde şubesi var ve online derslerde çok başarılı bir dil eğitim kurumu.
Genelde meslek sahibi olup, yüksek lisans, doktora için ya da yurtdışı hedefi olanların katıldığı online grupta, ders aralarında bu şekil espriler anlatır. Böyle bir durum oldu ama bu şekil bir hizmet vermiyoruz diye de ekler.
Hatta yorumlarda da bir çok bekarın bizi de bu şekil tanıştırın şeklinde talepleri oldu.

Öncelikle yorum yazan arkadaşlar çok acımasızsınız kırmayın kızı size içini dökmüş :) Ne demek istediğini anladığınızı düşünüyorum. Zira bu yüzyıllardır süre gelen içgüdüsel bir arzu. Soyun devamlılığı toplumsal statü ve güç elde etmek ruhun ve bedenin tatmin olması bütünlüğünü sağlamak için eş çok mühim. Bekar olmakta çok güzel bı seçenek kim nasıl istiyorsa ..

Anonim olmanın vermiş olduğu rahatlıkla naçizane birkaç fikrimi paylaşmak isterim.
Öncelikle ordinaryüs ilişki uzmanı kız arkadaşlarım ve benimde gözlemlediklerim şu şekilde .
Karakterini mizacini aurani tarzını bilemiyorum ama kendine yatırım yapmak çok mühim .
Bunları biliyorsunuzdur girmiyeyim hiç . Bı çantan olacak masaya çat diye koyacağın.
Lüks değil kastım yani bir kaç parçaya yatırım yapmak uzun vadede daha minimal paralara mal olur aslında.
Kaliteli mekanlarda vakit geçirmek çok mühim ama asla gece kulübü değil . Gece kulübünden adam çıkmaz 2x2
Öğle saatlerinde kaliteli bir muhitte kaliteli bir restorant ya da cafede laptopunuzu alıp kahvenizi söyleyip ya da yemeğinizi yaratacaginiz ambiyans size kalmış, vakit geçirebilirsiniz .
Ama çok ciddi ve klas bı duruş gerek bu çok ince bı çizgidir.

Swarm biraz klişe artık ama güzel bir insta hesabı oluşturmak ve realitede sizi görüp tanışmak isteyen birinin ulasabilmesini sağlamak mantıklı olabilir.

Sosyal medyadan görseller üzerinden tanışmak sağlıklı değil ama söylediğim şekilde daha gerçeğe dayanır bı hale geliyor başlangıç .

Ayrıca dernekler ve klüpleri arastirabilirsiniz gönüllü olarak vakit ayirabileceginiz . Burada kaliteli bir çevre edinebilir ve zamanla networkunuzu genişletir tanınır hale gelirsiniz.

Eğer işiniz kimliğinizi belirlemiyorsa kariyer hedefiniz yoksa , marka değeri yüksek ve erkeklere hitap eden bir mağazada işe başlayabilirsiniz . Christiano Ronaldo eşiyle bu şekilde tanıştı :))

Ayrıca yıllar önce bizzat deneyimledigim ve sonuç aldığım bı yöntem var . Pek sürmedi ama oldu mu oldu :KK70: 21 gün boyunca her gün aynı metni yazdım .
Hayalini kurduğum kişinin tüm özelliklerini . 21. Gun arkadaşımın beni zorla götürdüğü bı yemekte tesadüf o da masadan birini tanıyordu ve biraz oturmak istedi muhabbet sohbet muhteseeemmm bı ilişkiye yol açmıştı sonra beni İbiza'da partileyerek kaybetti ama neyse cekebiliyoruz yazarak, istediğimizi .. 🙈

Ve analiz etmek çok önemli yani olmayabilir anladığın an eleyeceksin vakit kaybetmeyeceksin çünkü evren boşlukları doldurmayı sever. Ve doğru kişiyi bulana kadar yasadiklarinizi pek kimseye anlatmayiniz. Karizmaniz cizilmesin :)

Doğru yerde doğru zamanda doğru insanlarla olmak çok mühim hepimize bunu dilerim sevgiler :)
Bu şekilde bulunan adam o şekilde de kaybedilir yahu. Olmadığın biri gibi görünerek ne kadar süre yanında tutacaksın.
Ayrıca 3.sınıf romantik komedi senaryosu. En yakın örneği tam feriha aslında. Ama her şey dizilerdeki gibi gitmez.

İnşallah toparlarsınız. Yanlış anlamazsanız , ister istemez kızınıza çok odaklandığınız için ; eşiniz istenmediğini , dışlandığını hissediyor olabilir mi ?
Olabilir çünkü bende bebek tamamen benimmiş gibi hareket ediyorum. 🙁 Eşim kucağına alınca “aman bir yerine bir şey yapacaksın diye ikaz ediyorum” törpülemem lazım bunları.
Müşterek hayat kurmak çok zor Z zxshermine hanım. Benim eşimin borçları var. Pandemide erteledi. Kendine uygun bir iş buldu İstanbul’da. Geçen hafta gitti. 1 hafta sonra döndü. “Ben sizi bırakıp gidemem” diyor. Benim kendi işim burda. Bir şekilde bazı şeylerden fedakarlık yapmamız gerekiyor. Birgaripinsan Birgaripinsan dediği doğru. Evliliğin kendisi zor.

Evet, ne oldu ki? Özel bir kurumun hocası, çeşitli şehirlerde şubesi var ve online derslerde çok başarılı bir dil eğitim kurumu.
Genelde meslek sahibi olup, yüksek lisans, doktora için ya da yurtdışı hedefi olanların katıldığı online grupta, ders aralarında bu şekil espriler anlatır. Böyle bir durum oldu ama bu şekil bir hizmet vermiyoruz diye de ekler.
Hatta yorumlarda da bir çok bekarın bizi de bu şekil tanıştırın şeklinde talepleri oldu.

Bir ortamda bir araya gelen insanlar istiyorlarsa sosyalleşebilir , ilişki kurabilirler.

Ancak anlatılan hikaye kurum itibarı ve kurumun asıl amacı açısından bakıldığında çok çirkin duruyor.

O öğretmenin orada bulunma amacı İngilizce eğitimi vermek. Öğretmenin derse ilgisi düşük olan öğrenciyi derse teşvik etmek yerine ,çöpçatanlığa soyunması ve bunu marifet gibi anlatmasıysa trajik.

Olabilir çünkü bende bebek tamamen benimmiş gibi hareket ediyorum. 🙁 Eşim kucağına alınca “aman bir yerine bir şey yapacaksın diye ikaz ediyorum” törpülemem lazım bunları.
Müşterek hayat kurmak çok zor Z zxshermine hanım. Benim eşimin borçları var. Pandemide erteledi. Kendine uygun bir iş buldu İstanbul’da. Geçen hafta gitti. 1 hafta sonra döndü. “Ben sizi bırakıp gidemem” diyor. Benim kendi işim burda. Bir şekilde bazı şeylerden fedakarlık yapmamız gerekiyor. Birgaripinsan Birgaripinsan dediği doğru. Evliliğin kendisi zor.

Eşinizin yeniden Antalya'ya dönmesine sevindim. Otelle ilgili durumu kardeşlerinizle çözebilseniz , eşinizle beraber çalışma imkanınız olsa daha mı iyi olur sizin açınızdan ya da beraber çalışmak daha çok sorun mu yaratır ?

Back
X