Aynen öyle birde biz ne yaparsak yapalım kısmette neyse o olur işte ne konuşsak havada kalır ama olsun sağlıklı olsun en önemlisi oYani çok çok söylentiler var tabiii sağlıklı olsun gerisi önemli değil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle birde biz ne yaparsak yapalım kısmette neyse o olur işte ne konuşsak havada kalır ama olsun sağlıklı olsun en önemlisi oYani çok çok söylentiler var tabiii sağlıklı olsun gerisi önemli değil
Tövbe canım nasıl laf oSipariş verir gibi cinsiyet istenmez bence sağlık daha önemli
Neden duyar kasılıyor bu konuda ki?Sipariş verir gibi cinsiyet istenmez bence sağlık daha önemli
Sağlıksız olsun diyor demedim zaten.Neden duyar kasılıyor bu konuda ki?
Arkadaş sağlıksız olsun dememişki Allah korusun. Herkes önce sağlıklı evlat ister. Sonrasından hemen cinsiyet merak edilir, yani bu birçok kişide böyledir.
Sipariş te vermemiş ayrıca, yumurtlama öncesi yumurtlama gün ve yumurtlama sonrası için bazı teoriler var ve bu konuda tıp bilim insanlarının makaleleri dahi var. Arkadaş da hangisi hangi günlerdi diye sormuş.
Ve emin olun önce hayırlısını-sağlıklı olmasını istemiştir. Yoksa hangi anne hayırsız-sağlıksız evlat ister ki? Öyle bir anne var mı gerçekten?
Benim hayal gücüm bunun olabileceğine ihtimal vermiyor!
"Sipariş verir gibi cinsiyet istenmez bence sağlık daha önemli" bunu yazdınız, bunu kime sorarsan sor yazma şeklin ve vurguların aynen şöyle anlaşılıyor; "sen öncelik olarak cinsiyete önem veriyorsun ama çocuğunun sağlıklı olup olmayacağını düşünmüyorsun,Sağlıksız olsun diyor demedim zaten.
Sağlık cinsiyetten önce gelir dedim yani cinsiyetinin çok bir önemi yok anlamında.
Ben sorumun bu kadar yanlış yerlere çekileceğini bilseydim yazmazdım gerçekten, teşekkür ederim desteğiniz için"Sipariş verir gibi cinsiyet istenmez bence sağlık daha önemli" bunu yazdınız, bunu kime sorarsan sor yazma şeklin ve vurguların aynen şöyle anlaşılıyor; "sen öncelik olarak cinsiyete önem veriyorsun ama çocuğunun sağlıklı olup olmayacağını düşünmüyorsun,
sizce sağlık önemli ama konu sahibi için sağlık değil cinsiyet önemliymiş... v.s"
Gerçekten bu niyetle yazmak istemediyseniz bence kendinizi yazarak ifade etme konusunda geliştirin, ciddi anlamda yanlış anlaşılmaya sebep oluyor. Bu durum hayatınızın her bir yerinde sizin ayağınıza dolanacaktır.
Sapla samanı birbirine karıştıran insanlar hep vardı ve hepte var olacaklar.... bunun önünü alamayız maalesef.Ben sorumun bu kadar yanlış yerlere çekileceğini bilseydim yazmazdım gerçekten, teşekkür ederim desteğiniz için![]()
Sevgili konu sahibi bununla ilgili bi topic vardı.Searchten aratabilirsiniz.Ben sorumun bu kadar yanlış yerlere çekileceğini bilseydim yazmazdım gerçekten, teşekkür ederim desteğiniz için![]()
Dediğim şeyi başka yerlere çekip duyar kasmaya çalışan sizsiniz gibime geldi.Sapla samanı birbirine karıştıran insanlar hep vardı ve hepte var olacaklar.... bunun önünü alamayız maalesef.
3 gün önce üye olmuşsun, umarım düzgün yararlı bilgi paylaşabileceğiniz günleri görürüz. Yada böyle takışan sevimsiz üyelerden olursunuz. Karar sizin.Dediğim şeyi başka yerlere çekip duyar kasmaya çalışan sizsiniz gibime geldi.
Başkalarını uyaracağınıza bence önce bi kendi üslübunuzu düzeltin.
Canım benim 3 gün senin Allah bilir kaç yılın doldu burda da takipcilik ve boş muhabbet yani senin anlayacağın dilden geyik dışında pek bir konu hakimiyetin olduğunu görmedim açıkçası boşa ugrasmissin bu kadar sene altın günlerine filan katil bence sen3 gün önce üye olmuşsun, umarım düzgün yararlı bilgi paylaşabileceğiniz günleri görürüz. Yada böyle takışan sevimsiz üyelerden olursunuz. Karar sizin.
Bu arada dediğiniz şeyi başka yere değil tam dediğiniz yerine çektim.
Ergen kız acıdım sana.Canım benim 3 gün senin Allah bilir kaç yılın doldu burda da takipcilik ve boş muhabbet yani senin anlayacağın dilden geyik dışında pek bir konu hakimiyetin olduğunu görmedim açıkçası boşa ugrasmissin bu kadar sene altın günlerine filan katil bence sen
Tamam teyzecim konuyu kapatın lütfen saygısızlık etmek istemiyorum bana göre baya yaşlısınızErgen kız acıdım sana.