Araştırma, en az iki erkek çocuk sahibi çalışan kadınların kalp hastalıklarına yakalanma ve kalp krizi geçirme riskinin çocuksuzlara göre 2 kat fazla olduğunu
desenize ben ölmüşüm de ağlayanım yok
Kih kih diye gitmeyektebekle bende geliyorum kadiş
yok la bizim için geçerli değildir bu
Kih kih diye gitmeyekte
Gel elele tutusup aglayalımhhahahahah sabah bir ayakkabı için 2 saat gezdirdi beni valla tık diye gidiyordum mağazanın ortasındabir araştırma daha gerçeklikle sonuçlanacaktı kadiş
Aynen bende iki oğlum varAraştırma, en az iki erkek çocuk sahibi çalışan kadınların kalp hastalıklarına yakalanma ve kalp krizi geçirme riskinin çocuksuzlara göre 2 kat fazla olduğunu
desenize ben ölmüşüm de ağlayanım yok
allah bağışlasın canım evladını cümlemizinkinide kaç yaşında evladın?hhahahahah sabah bir ayakkabı için 2 saat gezdirdi beni valla tık diye gidiyordum mağazanın ortasındabir araştırma daha gerçeklikle sonuçlanacaktı kadiş
canım yoruyorlar insanı ama tatlı bir yorgunlukNeyse benim hem bi tane hem calismiyorum. Buradan yirtarim gibi
allah bağışlasın canım evladını cümlemizinkinide kaç yaşında evladın?
Kiz 3.5 yasinda oglan 1 aylık su saat itibariyle kafam olmus kadin çantası. Kiz neyse uyudu da oglan saat kacta uyur ya da uyur mu orasi meçhulcanım yoruyorlar insanı ama tatlı bir yorgunluk
amin canım,bu yaşta ayakkabı beğenmiyorsa yandıkbüyüğümüz 9, küçüğümüz 6 yaşında cryptic'im :) Amin inşallah hepimizin evladını bağışlasın rabbim, minik kuzular onlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?