erkek cocuk olmasi icin..

hayatkadereinat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
115
49
98
İstanbul
Merhaba. Benim bir kizim var bir de oglum olmasını cok istiyorum. Nette okudugum kadariyla adetten sonraki 3 gun hamile kalanın erkek cocugu oluyormus. Once Mevlam isterse tabi ama tibben varmi gerçekliği acaba? Yasayanlar yazarsa cok sevinirim.

Dalga gecin diye acmadim bu sitede okudum merak ettim ne var bunda
Ya ortaokulda bile eğitimini veriyorlar şunun. Nasıl cinsiyeti belirleneceğinin, gayet net bir açıklaması varken hangi gün, ne şekilde ilişkiye girileceğinin bunu değiştirebileceğine inanma ihtimaliniz beni dehşete düşürdü doğrusu. Neyse siz devam edin, bilgi alın bu konuda.

Gerçeklik payı var evet. Önce kadın boşalırsa da erkek olma ihtimali yüksek. X kromozomu y kromozomu zaten bunlar da ona bağlı. Pozisyon da etkiliyormuş. Kadın üstte olursa kız olma ihtimali yüksekmiş mesela. Benden bu kadar

Peki bu sitede sizin benim gbi insanlar yazismis
Bende inaniyorum canim

Bir kız için doktor kapılarını aşındıran gözü yaşlı kadınlar var Allah aşkına yazıktır ayıptır ya, açıktan açığa ''Senin verdiğin cana ve cinsiyete burun büküyoruz Allahım, erkek istiyoruz.'' demek bu.
Kız olsa ne olur? Nereniz eksik kalır? ''Beyime erkek evlat veremedim'' diye boynunuz mu bükülür? Osmanlı hanedanlığı mısınız siz? Doğurduğunuz erkek nerenin veliahtı olacak yani?
İnşallah 2.yi hiç doğuramazsınız da kız bebeği de mumla ararsınız ! Sizin gibiler bunu hakediyor.

Mesela adetten hemen sonra hamile kalanin genelde oglu olr yazmislar cnku o donem x kromozomu nu kabul etmiyormus yumurtalar

Böyle bir şeyin olmayacağını bir kız bir erkek olan ikizlerden de mi kestiremiyorsunuz? Cinsiyet ilişki tarihine bağlı oluyorsa farklı cinsiyetteki ikizler nasıl oluyor, ateistler açıklasın

Edep sınırları içinde yazin tamammi. Ben sadece okudugumu sordum varmi boyle bsey diye sizin gbi zihniyetlerle bse konusulmaz asıl. Bir kz bir erkek kim istemez ki. Terbyenizi takinin sonra yorum yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…