- Konu Sahibi hayatkadereinat
-
Bilmem esinize soyleyin de o size bilgi versinValla oğlan çocuğuna hamileyim ve ilk gebeligim..hic öyle özel bişey yapmadim tamamen eşim ne gonderirse o oldu yani
Siz kizda özel bi totem uyguladiniz mi peki? Eşim kiz çocuk istiyor da simdiden 2.dusunuyoruz
Yavaşş !!Bir kız için doktor kapılarını aşındıran gözü yaşlı kadınlar var Allah aşkına yazıktır ayıptır ya, açıktan açığa ''Senin verdiğin cana ve cinsiyete burun büküyoruz Allahım, erkek istiyoruz.'' demek bu.
Kız olsa ne olur? Nereniz eksik kalır? ''Beyime erkek evlat veremedim'' diye boynunuz mu bükülür? Osmanlı hanedanlığı mısınız siz? Doğurduğunuz erkek nerenin veliahtı olacak yani?
İnşallah 2.yi hiç doğuramazsınız da kız bebeği de mumla ararsınız ! Sizin gibiler bunu hakediyor.
''Allah'' nasip ederse 1 kız 1 erkeğiniz olabilir. Seks pozisyonuyla gün denk getirmeyle kromozom değişmez. Bunlar hurafedir, siz de çağımıza uygun davranın.Edep sınırları içinde yazin tamammi. Ben sadece okudugumu sordum varmi boyle bsey diye sizin gbi zihniyetlerle bse konusulmaz asıl. Bir kz bir erkek kim istemez ki. Terbyenizi takinin sonra yorum yapın
Yavaş mavaş değil. Böyleleri yüzünden kız çocukları değersiz görülüyor, itilip kakılıyor. Rabbim en hayırlısını versin deyip gelen çocuğunu bağrına basacağına cinsiyet derdine düşmüş insana zerre merhamet duyamam.Yavaşş !!
Siz ictiniz sanirim belliki. Cok kesin konuştuğuna gore. Keske herseyde buksr dogrucu olsaniz''Allah'' nasip ederse 1 kız 1 erkeğiniz olabilir. Seks pozisyonuyla gün denk getirmeyle kromozom değişmez. Bunlar hurafedir, siz de çağımıza uygun davranın.
Koca karının teki gelip bu iksiri iç kesin erkek olur dese, zehir olsa da içersiniz.
Valla ben kız çocuğu için deli oluyorum neresi değersiz.Yapma Allah aşkına sana hiç yakıştıramadım .Yavaş mavaş değil. Böyleleri yüzünden kız çocukları değersiz görülüyor, itilip kakılıyor. Rabbim en hayırlısını versin deyip gelen çocuğunu bağrına basacağına cinsiyet derdine düşmüş insana zerre merhamet duyamam.
Kinaye, edebiyatımızın çok önemli bir söz sanatıdır, oltaya gelmeden önce biraz aklınızda bulundurun, bir de üşenmeyip link atıyor, şaka gibi ya..
Ya ztn oyle dua ediyorum ben asla dar br cevrede buyumedimki. Kizi istemeym kizima ne kdr duskunken yani. Sadece br kz br oglan hayalimdi o yani tıbben bilenlere sordum gercekligi varmi diye buda sorun oldu ya. Bura sorma danismayeri degilmiHayırlı sağlıklı evlat olsun diye dua edin önce
Kız oğlan farkedermi
Böyle şeylere de inanmayın lütfen
Ya abla Allah için 2.si kız olsa ne olur? Sen istiyormuşsun da onlar değer vermiyor işte. Anneleri de kendileri için bu kız oldu, diğerini erkek yapmaya uğraşayım demiş mi acaba, ayıptır. Allah'ın canı bunlarValla ben kız çocuğu için deli oluyorum neresi değersiz.Yapma Allah aşkına sana hiç yakıştıramadım .
Bizim aile etsiz yemek yemez genelde ful kiz cocugu. Sizin cevrenize denk gelmis. Yoksa cok protein alinca erkek bol Y kromozomu gonderir gibi bi aciklamasi yok :) bosverin bunlari ya onemli mi yani erkek veya kiz olmasi. 2. Cocugu istiyosaniz istiyosunuzdur.Vucutta bir şeylerin kız veya erkek spermleri etkilediğine inanıyorum mesela anestezi uzmanlarının kız çocuğu olduğunu duymuştum.Et severlerin de genelde erkek çocuklarının fazla olduğunu gözlemledim .
http://www.haberturk.com/polemik/haber/872225-erkek-cocuklari-olmuyor-diye-meclise-basvurdular.
Valla ben daha evli değilim, Allah nasip ederse hamile kalırsam ne olursa olsun bağrıma basarım, çünkü gelen hayırlısıyla gelir, kendim haşa huzurdan müdahale etmeye kalkmam, bizim ne haddimize ya?Siz ictiniz sanirim belliki. Cok kesin konuştuğuna gore. Keske herseyde buksr dogrucu olsaniz
Umarim sen hcbsehe sahip olmazsnYavaş mavaş değil. Böyleleri yüzünden kız çocukları değersiz görülüyor, itilip kakılıyor. Rabbim en hayırlısını versin deyip gelen çocuğunu bağrına basacağına cinsiyet derdine düşmüş insana zerre merhamet duyamam.
Niye kadin ustte olunca Y ler daha mi hizli ulasiyomus yumurtaya?Gerçeklik payı var evet. Önce kadın boşalırsa da erkek olma ihtimali yüksek. X kromozomu y kromozomu zaten bunlar da ona bağlı. Pozisyon da etkiliyormuş. Kadın üstte olursa kız olma ihtimali yüksekmiş mesela. Benden bu kadar
Aminnn Mevlam bana kzmdan baska vermese se sukrederm. Var cnku cok.sukur sadece merak yaniHer koşulda ihtimal %50dir, 1-2 sitede bir şeyler yazıldı diye inanmayın bence.
Ha uygularsınız denk gelir orası ayrı.. Sağlıklı, hayırlı bi evlat olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?