erkek cocuk olmasi icin..

Yavaşş !!

Edep sınırları içinde yazin tamammi. Ben sadece okudugumu sordum varmi boyle bsey diye sizin gbi zihniyetlerle bse konusulmaz asıl. Bir kz bir erkek kim istemez ki. Terbyenizi takinin sonra yorum yapın
''Allah'' nasip ederse 1 kız 1 erkeğiniz olabilir. Seks pozisyonuyla gün denk getirmeyle kromozom değişmez. Bunlar hurafedir, siz de çağımıza uygun davranın.
Koca karının teki gelip bu iksiri iç kesin erkek olur dese, zehir olsa da içersiniz.

Yavaş mavaş değil. Böyleleri yüzünden kız çocukları değersiz görülüyor, itilip kakılıyor. Rabbim en hayırlısını versin deyip gelen çocuğunu bağrına basacağına cinsiyet derdine düşmüş insana zerre merhamet duyamam.

Hayırlı sağlıklı evlat olsun diye dua edin önce
Kız oğlan farkedermi
Böyle şeylere de inanmayın lütfen

Siz ictiniz sanirim belliki. Cok kesin konuştuğuna gore. Keske herseyde buksr dogrucu olsaniz

Valla ben kız çocuğu için deli oluyorum neresi değersiz.Yapma Allah aşkına sana hiç yakıştıramadım .

Hayırlı sağlıklı evlat olsun diye dua edin önce
Kız oğlan farkedermi
Böyle şeylere de inanmayın lütfen
Ya ztn oyle dua ediyorum ben asla dar br cevrede buyumedimki. Kizi istemeym kizima ne kdr duskunken yani. Sadece br kz br oglan hayalimdi o yani tıbben bilenlere sordum gercekligi varmi diye buda sorun oldu ya. Bura sorma danismayeri degilmi

Valla ben kız çocuğu için deli oluyorum neresi değersiz.Yapma Allah aşkına sana hiç yakıştıramadım .
Ya abla Allah için 2.si kız olsa ne olur? Sen istiyormuşsun da onlar değer vermiyor işte. Anneleri de kendileri için bu kız oldu, diğerini erkek yapmaya uğraşayım demiş mi acaba, ayıptır. Allah'ın canı bunlar

Bizim aile etsiz yemek yemez genelde ful kiz cocugu. Sizin cevrenize denk gelmis. Yoksa cok protein alinca erkek bol Y kromozomu gonderir gibi bi aciklamasi yok :) bosverin bunlari ya onemli mi yani erkek veya kiz olmasi. 2. Cocugu istiyosaniz istiyosunuzdur.

Siz ictiniz sanirim belliki. Cok kesin konuştuğuna gore. Keske herseyde buksr dogrucu olsaniz
Valla ben daha evli değilim, Allah nasip ederse hamile kalırsam ne olursa olsun bağrıma basarım, çünkü gelen hayırlısıyla gelir, kendim haşa huzurdan müdahale etmeye kalkmam, bizim ne haddimize ya?

Ben internette bilimsel olarak şöyle birşey okudum.
Erkek sperminde X ve Y kromozomları var. X kız Y erkek biliyorsunuz. Yapısal olarak X kromozomları yavaş hareket eden daha iri yapılı ve uzun süre yaşayan (3-4 güne kadar)yapıdalarmış. Y ler ise tam tersi daha küçük ve çevik yapıda hızlı hareket eden ancak uzun süre yaşayamayan yapıdalarmış. Yani her zaman Y ler aslında yumurtaya daha önce ulaşıyormuş. Fakat Bu mantıkla diyelim ki yumurtanız çatlamadan 3 gün önce ilişkiye girdiniz. O zaman Y ler yumurtaya ulaşıyormuş ama yumurta henüz çatlamadığı için döllenme olamıyormuş ve Y ler ölüyormuş. Daha sonra yumurtaya ulaşan X ler ise yumurta çatlayana kadar sağ kalabildikleri için çatlama olur olmaz döllenme gerçekleşiyormuş. Ve sonuç kızınız oluyor. Aynı şekilde tam çatlamanın olduğu gün ilişki olursa Y ler yumurtaya daha önce ulaşıyor ve hazır çatlamış yumurtayı Xlerden önce dölleyebiliyor ve sonuç oğlunuz oluyor.
Bu okuduklarıma göre tabi ki önce Allahın takdiri o ne istiyorsa o olur ama bana biraz mantıklı geldi bu ve biz denedik bu yöntemi. Erkek istiyorduk. Allahın takdiri mi yöntem mi tuttu bilmiyorum buna yorum yapamam ama oğlum yolda..
Bir de erkek spermler arkadaşın dediği gibi hızlı olmalarına rağmen daha zayıf yani onların ilerleyişini kolaylaştırmak için erkeğin üstte olduğu pozisyonlar ve birleşmeden sonra yarım saat popoya yastık koyarak yatmak faydalı olabilir.

Her koşulda ihtimal %50dir, 1-2 sitede bir şeyler yazıldı diye inanmayın bence.
Ha uygularsınız denk gelir orası ayrı.. Sağlıklı, hayırlı bi evlat olsun inşallah

Niye kadin ustte olunca Y ler daha mi hizli ulasiyomus yumurtaya?

Bunun hurafeyle ne ilgisi var. Vajinadaki kayganlık bile etkiliyor x mi y kromozomunun mu yumurtaya ulaşacağını. Adet tarihine göre bazı günlerde bazı kromozomların ulaşma ihtimali daha yüksek oluyor, ayrıca yenilen içilen şeylere göre de değişiyor, pozisyona göre de.. Bunu doktorlar da kabul ediyor yıllar önce yazılmış marfetnamede de yazıyor. İnsanları hurafeye inanmakla, cahillikle suçlamadan önce bi araştırın.
Haa bana kaşırsa Allah hangisini nasip ederse en iyisidir. Ama bunlar da tıbbi gerçekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…