- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
- Konu Sahibi hayatkadereinat
-
Hayır kadın üstte olunca y ler ulaşmıyormuş çünkü x kromozomu daha hareketli ve hızlıymış.Niye kadin ustte olunca Y ler daha mi hizli ulasiyomus yumurtaya?
Evlat evlattır erkeği kızı olmaz . Çoğu insanın gönlünden geçer kız veya erkek evladı diye .Ya abla Allah için 2.si kız olsa ne olur? Sen istiyormuşsun da onlar değer vermiyor işte. Anneleri de kendileri için bu kız oldu, diğerini erkek yapmaya uğraşayım demiş mi acaba, ayıptır. Allah'ın canı bunlar
Cnm vallahi kizda olsa sukredrim ikinci hurafe fln değil bu hani burda bir.konu okudum deneyenlerin tesadufen mi.oldu tibbenmi merak ettm yani masallah herseyle.suclandim ya inanamiyorumBunun hurafeyle ne ilgisi var. Vajinadaki kayganlık bile etkiliyor x mi y kromozomunun mu yumurtaya ulaşacağını. Adet tarihine göre bazı günlerde bazı kromozomların ulaşma ihtimali daha yüksek oluyor, ayrıca yenilen içilen şeylere göre de değişiyor, pozisyona göre de.. Bunu doktorlar da kabul ediyor yıllar önce yazılmış marfetnamede de yazıyor. İnsanları hurafeye inanmakla, cahillikle suçlamadan önce bi araştırın.
Haa bana kaşırsa Allah hangisini nasip ederse en iyisidir. Ama bunlar da tıbbi gerçekler
Tıbbi gerçekler diyor ki çocuğun cinsiyetini erkek belirler ,kadın belirleyemez ve kadına bağlı değil.Her defasında da şans %50 dir .Yani 10 çocuğun 10 'u da ,bunların hepsini yapsanız da kız olabilir .Bu tamamen şans.Bu tip etkenlere bağlı değil.Bunun hurafeyle ne ilgisi var. Vajinadaki kayganlık bile etkiliyor x mi y kromozomunun mu yumurtaya ulaşacağını. Adet tarihine göre bazı günlerde bazı kromozomların ulaşma ihtimali daha yüksek oluyor, ayrıca yenilen içilen şeylere göre de değişiyor, pozisyona göre de.. Bunu doktorlar da kabul ediyor yıllar önce yazılmış marfetnamede de yazıyor. İnsanları hurafeye inanmakla, cahillikle suçlamadan önce bi araştırın.
Haa bana kaşırsa Allah hangisini nasip ederse en iyisidir. Ama bunlar da tıbbi gerçekler
Böyle konular insanları ikiye ayırırYa ztn oyle dua ediyorum ben asla dar br cevrede buyumedimki. Kizi istemeym kizima ne kdr duskunken yani. Sadece br kz br oglan hayalimdi o yani tıbben bilenlere sordum gercekligi varmi diye buda sorun oldu ya. Bura sorma danismayeri degilmi
Doktorlara 5 aydan önce cinsiyet söylemek yasak olsun hatta 6 ay falan.Bilimsel olarak lanse edilenlerin de doğruluk payı çelişkili arkadaşlar. Ya bir düşünün eğer kesinliği olsa, herkes ısmarlama çocuk yapardı herhalde. Ama kimse 4 aydan önce öğrenemiyor bile, neden peki?
Şu akıl yürütme olayını da beceremiyorsanız, pes...
Zaten ben kadın belirliyor demedim. Erkekten gelen kromozom belirliyor ama yumurtaya ulaşma süreci farklı olduğu için dış faktörler etkiliyorTıbbi gerçekler diyor ki çocuğun cinsiyetini erkek belirler ,kadın belirleyemez ve kadına bağlı değil.Her defasında da şans %50 dir .Yani 10 çocuğun 10 'u da ,bunların hepsini yapsanız da kız olabilir .Bu tamamen şans.Bu tip etkenlere bağlı değil.
Evlenince gorurum seni ondan bukdr sert cikabiliosun ben illa erkekmi diyorum iki duyguyuda tatmak isteyememmi senin kdr ortami geren varmiValla ben daha evli değilim, Allah nasip ederse hamile kalırsam ne olursa olsun bağrıma basarım, çünkü gelen hayırlısıyla gelir, kendim haşa huzurdan müdahale etmeye kalkmam, bizim ne haddimize ya?
Kromozomlar hareket edemez, kromozom kalıtsal yapı demektir. Bütün spermler eşit sadece içlerindeki kalıtsal bilgi farklıdır X ve Y kromozomu gibi. Kromozomun hareketiyle falan alakası yok.Hayır kadın üstte olunca y ler ulaşmıyormuş çünkü x kromozomu daha hareketli ve hızlıymış.
Desene tezim çürüdü.Bizim aile etsiz yemek yemez genelde ful kiz cocugu. Sizin cevrenize denk gelmis. Yoksa cok protein alinca erkek bol Y kromozomu gonderir gibi bi aciklamasi yok :) bosverin bunlari ya onemli mi yani erkek veya kiz olmasi. 2. Cocugu istiyosaniz istiyosunuzdur.
Hamile kalamayanlara da böyle gülünç yöntemler öneriyorlardı. İnsanlar da bir umut kuzu kuzu denileni yapıyordu. Hislerle oynuyorlar resmen.Doktorlara 5 aydan önce cinsiyet söylemek yasak olsun hatta 6 ay falan.
Boşver.. Yani belli bir cinsiyete odaklanmak illa bu olsun demek başka bir şeydir, ihtimale binaen araştırmasını yapıp ikinci çocuğun için denemek istemek başka bir şeydir. Artık bunu tüp bebek merkezlerinde de yapıyorlar. Gayet doğal elinden geleni yapacaksın gerisini Allah A bırakacaksın. Tabi ki çocuğunun sağlıklı olmasını herkesten önce sen istersinCnm vallahi kizda olsa sukredrim ikinci hurafe fln değil bu hani burda bir.konu okudum deneyenlerin tesadufen mi.oldu tibbenmi merak ettm yani masallah herseyle.suclandim ya inanamiyorum
Ya tabiki ben ztn tek duam.saglikli hayirli evlat olmasi kim istemez yani ikisinide. Ama.iki.kz olsa nolck Rabbim vermis bakkmicammi cahil.diyenler cahiller.asılBoşver.. Yani belli bir cinsiyete odaklanmak illa bu olsun demek başka bir şeydir, ihtimale binaen araştırmasını yapıp ikinci çocuğun için denemek istemek başka bir şeydir. Artık bunu tüp bebek merkezlerinde de yapıyorlar. Gayet doğal elinden geleni yapacaksın gerisini Allah A bırakacaksın. Tabi ki çocuğunun sağlıklı olmasını herkesten önce sen istersin
Yalan. Yazmak kinaye sanatı mı olmuş? sanat fışkırıyor..Kinaye, edebiyatımızın çok önemli bir söz sanatıdır, oltaya gelmeden önce biraz aklınızda bulundurun, bir de üşenmeyip link atıyor, şaka gibi ya..
Yalan, ay inanmam.. Tövbe yaYalan. Yazmak kinaye sanatı mı olmuş? sanat fışkırıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?