erkek cocuk olmasi icin..

Evlat evlattır erkeği kızı olmaz . Çoğu insanın gönlünden geçer kız veya erkek evladı diye .
Ben de hep bir kızım olsun istedim ama oğlum oldu canımı bile veririm onun için.
Neye kızdığını anladım ama biraz sert oldu sanki.

Bilimsel olarak lanse edilenlerin de doğruluk payı çelişkili arkadaşlar. Ya bir düşünün eğer kesinliği olsa, herkes ısmarlama çocuk yapardı herhalde. Ama kimse 4 aydan önce öğrenemiyor bile, neden peki?
Şu akıl yürütme olayını da beceremiyorsanız, pes...

Cnm vallahi kizda olsa sukredrim ikinci hurafe fln değil bu hani burda bir.konu okudum deneyenlerin tesadufen mi.oldu tibbenmi merak ettm yani masallah herseyle.suclandim ya inanamiyorum

Tıbbi gerçekler diyor ki çocuğun cinsiyetini erkek belirler ,kadın belirleyemez ve kadına bağlı değil.Her defasında da şans %50 dir .Yani 10 çocuğun 10 'u da ,bunların hepsini yapsanız da kız olabilir .Bu tamamen şans.Bu tip etkenlere bağlı değil.

Adetten hemen sonra hamile kalinmaz diye biliyorum. Her insanin yumurtlama dönemi farklidir 12 olur 15 olur ama 3.gunde olmasi genelde goruoen bisey degil. Cinsiyeti belirleyende erkekten gelen spermdir. X kromozomu ile dollenirse kiz, y ile dollenirse erkek olur.

Lutfen oncelikle saglikli olmasini dileyin. Yazin calisirken is arkadasim(erkek) oglum olacak oglan cok baska, kiz olsada olursu ama aslanim olcak diyodu aksamina 8 aylik bebek hareket etmedigi icin acile gitmisler kalp atislarini duyamamislar. Hayirlisi neyse o olsun, saglikli olsun insallah yavrunuz

Ya ztn oyle dua ediyorum ben asla dar br cevrede buyumedimki. Kizi istemeym kizima ne kdr duskunken yani. Sadece br kz br oglan hayalimdi o yani tıbben bilenlere sordum gercekligi varmi diye buda sorun oldu ya. Bura sorma danismayeri degilmi
Böyle konular insanları ikiye ayırır
Yorumlar sert olur ona göre kendinizi hazırlayın
Sağlıklı olsunda benim için farketmez ama sizin isteginizede saygı duyarım

Doktorlara 5 aydan önce cinsiyet söylemek yasak olsun hatta 6 ay falan.

Zaten ben kadın belirliyor demedim. Erkekten gelen kromozom belirliyor ama yumurtaya ulaşma süreci farklı olduğu için dış faktörler etkiliyor

Valla ben daha evli değilim, Allah nasip ederse hamile kalırsam ne olursa olsun bağrıma basarım, çünkü gelen hayırlısıyla gelir, kendim haşa huzurdan müdahale etmeye kalkmam, bizim ne haddimize ya?
Evlenince gorurum seni ondan bukdr sert cikabiliosun ben illa erkekmi diyorum iki duyguyuda tatmak isteyememmi senin kdr ortami geren varmi

Hayır kadın üstte olunca y ler ulaşmıyormuş çünkü x kromozomu daha hareketli ve hızlıymış.
Kromozomlar hareket edemez, kromozom kalıtsal yapı demektir. Bütün spermler eşit sadece içlerindeki kalıtsal bilgi farklıdır X ve Y kromozomu gibi. Kromozomun hareketiyle falan alakası yok.

Desene tezim çürüdü.
Evde iki erkek yetiyor yaa
Kızım olsun istiyorum ben de

Patates yeme , bol bol süt ve süt ürünleri tüket , Çin takvimini uygula , Allah hayırlı sağlıklı evlat nasib etsin

Cnm vallahi kizda olsa sukredrim ikinci hurafe fln değil bu hani burda bir.konu okudum deneyenlerin tesadufen mi.oldu tibbenmi merak ettm yani masallah herseyle.suclandim ya inanamiyorum
Boşver.. Yani belli bir cinsiyete odaklanmak illa bu olsun demek başka bir şeydir, ihtimale binaen araştırmasını yapıp ikinci çocuğun için denemek istemek başka bir şeydir. Artık bunu tüp bebek merkezlerinde de yapıyorlar. Gayet doğal elinden geleni yapacaksın gerisini Allah A bırakacaksın. Tabi ki çocuğunun sağlıklı olmasını herkesten önce sen istersin

Ya tabiki ben ztn tek duam.saglikli hayirli evlat olmasi kim istemez yani ikisinide. Ama.iki.kz olsa nolck Rabbim vermis bakkmicammi cahil.diyenler cahiller.asıl

Böyle şeylere inanmayın allahım önce sağlıklı ayıpsız kusursuz evlat versin. Lokanta değil ki istek yapasınız Allah ne yazmışsa o olur böyle düşüncelere girerek kader inancınız gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…