• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek çocuk takıntısı

Yahu bebiş doğduktan sonra torunum diye diye evden çıkmak bilmeyecek inşallah bu kadın
Kızmış erkekmiş ne önemi var onun için Tek torunu için bunları düşünmesi çok saçma
Bence bunlar hep menopoz

Kiz cocuga hamile kalacagina hic hamile kalmasaydin daha iyiydi. Saka saka kv'ni annesiyle babasi hic istememis galiba. Bir daha sorarsa oyle deyin. Seni de hic istememisler herhalde haksiz da sayilmazlarmis deyin. Cocuk saglikli olsun da isim hali falan hallolur.

Ben sevdirmemek için elimden gelenin fazlasını yapardım,evet çok kindarım.
O lafları ona boy boy da yedirmeden rahat uyumazdı bu kovboy :KK53:
Aramızda kalsın ( herkes görecek ama olsım) eşimde böle dedi "annemin inadına 10 kız yapmazsam bende neyim lan!" İyi hoşta kilolar bende kalacak sonra

Yahu bebiş doğduktan sonra torunum diye diye evden çıkmak bilmeyecek inşallah bu kadın
Kızmış erkekmiş ne önemi var onun için Tek torunu için bunları düşünmesi çok saçma
Bence bunlar hep menopoz
:KK70::KK70::KK70:

yahu bunların soyu yürüse ne olur yürümese ne olur sanki kral ya da prens Allahım yarabbim, nedir bu gereksiz takıntı? cidden neden bu kadar önemsiyor bazı insanlar kendilerini? onlar kim ki? hayır yani senin soyadından olsa ne olur olmasa ne olur, milletin de umurundaydı bunların soyu sopu.

O kız bebek doğduktan sonra 180 derece dönerek, afedersin bebeğin mokunu yiyecek duruma gelirler.

Sktit git demedinmi
Simdi aynısını dedim içimden. Tam söylenmesi gereken şey agzıza saglık. O nasıl bir insanmış ya. Biz istiyoruz gayette memnunuz bitanecik bebegimiz dogdugunda sen bizahmet gelme görmeye, sevmeye yeltenme dersin. Bidaha derse ima ederse böyle birşeyi.

Bana bu bebeği cidden istiyor musunuz karı koca siz dedi. Bahsettiği bebek torunu! Eşim beklediğimden de sert tepki verdi. Peki siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Bir de kızım için hiç isim düşünmedim ben daha doğrusu karar veremedim öneriniz var mı?
şunu diyen biri torununu göremez o kadar!

benim kp de ben hesapladim bizim ailede ilk torun hep erkek oluyor demisti kv de bilmem kimin cocugu kiz oldu dedi o da olsun o vefat etti sonraki erkekti yani yine ilk cocuk erkek demisti... amannn sallama 25. haftay kadar yanlis bakmislardir dedi falan filan. simdi gorsen kizimin pesinden ayrilmiyor. atcilik oynuyor koskoca adam at oluyor. :)

Erkek olunca pipisiyle mı oynayacakms??? Delinin zoruna bak bir de " emin mısınız " diye soruyor...ben olsam doğunca yanından gecirttirmem öyle insanı ! Hala bitmedi şu erkek çocuk zihniyeti...

Benim kvalide modelide oyleydi.tabi o kadar ileri gidip siz bu cocugu istiyormusnz demedi sma cok buyuk hayal kirikligina ugradi.ustelik kizi da yoktu.ben kiskancligindan yaptigini dusunuyorum.surekli erkek istedigine dair konusmalar yapiyordu.daha cinsiyeti belli degildi evde bagira bagira ben oglusumun cü..şünü yerim diyordu.cinsiyeti ogrencem aradim tlf la daha ben soylemeden oglusmu geliyo dedi daha neler neler kizim oldu sustu oturdu asagiya...Allah akil fikir versin gercekten boylelerine.
Valla bizimki de tam tersi kv min oğlu yok, benimkinin cinsiyetini öğrenince çok üzülmüştü, erkek bizimki de.. Benim kv de kız bebek hastası, bazen bizim oğlana kızım diye sesleniyo, sonra bana aa ben buna hep kızım diyorum arkasından kız gelecek heralde diyor

Eşimin ailesi de en başından beri oglan olsun diyor. Sanki sipariş! Neyse ki oğlan oldu. Kız olursa hic birine dokundurmam demiştim eşime. Yuzunu bile göstermeyin kizinizin

Back
X