- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramızda kalsın ( herkes görecek ama olsım) eşimde böle dedi "annemin inadına 10 kız yapmazsam bende neyim lan!" İyi hoşta kilolar bende kalacak sonraBen sevdirmemek için elimden gelenin fazlasını yapardım,evet çok kindarım.
O lafları ona boy boy da yedirmeden rahat uyumazdı bu kovboy![]()
Yahu bebiş doğduktan sonra torunum diye diye evden çıkmak bilmeyecek inşallah bu kadın
Kızmış erkekmiş ne önemi var onun için Tek torunu için bunları düşünmesi çok saçma
Bence bunlar hep menopoz
Simdi aynısını dedim içimden. Tam söylenmesi gereken şey agzıza saglık. O nasıl bir insanmış ya. Biz istiyoruz gayette memnunuz bitanecik bebegimiz dogdugunda sen bizahmet gelme görmeye, sevmeye yeltenme dersin. Bidaha derse ima ederse böyle birşeyi.Sktit git demedinmi
şunu diyen biri torununu göremez o kadar!Bana bu bebeği cidden istiyor musunuz karı koca siz dedi. Bahsettiği bebek torunu! Eşim beklediğimden de sert tepki verdi. Peki siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Bir de kızım için hiç isim düşünmedim ben daha doğrusu karar veremedim öneriniz var mı?
Yooo iade edeceğiz ama geri almak için yanında da seni istiyorlar demek lazım da o an insan dumura uğrar
Valla bizimki de tam tersi kv min oğlu yok, benimkinin cinsiyetini öğrenince çok üzülmüştü, erkek bizimki de.. Benim kv de kız bebek hastası, bazen bizim oğlana kızım diye sesleniyo, sonra bana aa ben buna hep kızım diyorum arkasından kız gelecek heralde diyorBenim kvalide modelide oyleydi.tabi o kadar ileri gidip siz bu cocugu istiyormusnz demedi sma cok buyuk hayal kirikligina ugradi.ustelik kizi da yoktu.ben kiskancligindan yaptigini dusunuyorum.surekli erkek istedigine dair konusmalar yapiyordu.daha cinsiyeti belli degildi evde bagira bagira ben oglusumun cü..şünü yerim diyordu.cinsiyeti ogrencem aradim tlf la daha ben soylemeden oglusmu geliyo dedi daha neler neler kizim oldu sustu oturdu asagiya...Allah akil fikir versin gercekten boylelerine.