• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek çocuk takıntısı

Erkek çocuğunu da kız çocuğunuda veren Allah bunu kim sorgulayabilir kimin haddine 3tane kızım var dünyalar tatlısı allahım a çok şükür sağlıklı sıhhatli hadi yaratsinlar bakalım bir tüyünü benim eşimde hiç birkere bile erkek olsaydı demedi şimdi hamileyim allah nasip ederse bi oğlum olacak benim kayinvalidede çok konuştu geri kafalılar allaha havale etmek lazım herşey allahtan

Geçen hafta kızım olacağını öğrendim. Görseniz eşimle nasıl sevindik. Benim annemgil teyzem ablam da öle gel gör ki eşimin annesi ERKEK OLAYDI İYİYDİ dedi( hep erkek olur kafasına gidip mavili arabalı uçakla oda aldılar kızımın arabalı halısı var . Bunu takmıyorum. ) akşam bizdelerdi. Bana bu bebeği cidden istiyor musunuz karı koca siz dedi. Bahsettiği bebek torunu! Eşim beklediğimden de sert tepki verdi. Peki siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Bir de kızım için hiç isim düşünmedim ben daha doğrusu karar veremedim öneriniz var mı?

Derin koy:)

Keşke benim de bir kızım olsaydı diyorum.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Kayınvalidenizin kız evladı var mı bilmiyorum ama varsa çok üzüldüm onun durumuna.
Bu kadar pipi manyağı da çekilecek çile değil gerçekten!

Cok erkek istiyorsa kendi dogursun bir zahmet.
Pis zihniyetli.

Ona senin baban nasil seni ekip bictiyse oglunda ektigini bicecek diyeydin.
Dengesiz yaa yemin ederm ne sinir bozucu kurban olsunlar kiz cocuklarinaaa...
Ciddi ciddi dogunca sevmeye kalkarsa helede bi ortamda kesinlikle yuzune vurmalisin utansin yaptigindan:!

Daha dün akşam buna benzer bir konuşma geçti kadının biriyle aramda. Sinir oluyorum bu tarz düşünen insanlara. Ayrıca erkek diye yanıp tutuşanlar, erkekten çok kadın olması ayrıca komik. Kendi cinsiyetlerinden nefret ediyorlar galiba. KV niz ne derse desin bebek sizin bebeğiniz, cinsiyetinin ne önemi var, önemli olan sağlıklı bir bebek olması.

Geçen hafta kızım olacağını öğrendim. Görseniz eşimle nasıl sevindik. Benim annemgil teyzem ablam da öle gel gör ki eşimin annesi ERKEK OLAYDI İYİYDİ dedi( hep erkek olur kafasına gidip mavili arabalı uçakla oda aldılar kızımın arabalı halısı var . Bunu takmıyorum. ) akşam bizdelerdi. Bana bu bebeği cidden istiyor musunuz karı koca siz dedi. Bahsettiği bebek torunu! Eşim beklediğimden de sert tepki verdi. Peki siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Bir de kızım için hiç isim düşünmedim ben daha doğrusu karar veremedim öneriniz var mı?

Sabah çocukluğunuza inelim mi ? Ama sabah şimdi değil !

Yok artık :oha:

Niye ? Erkeklerin 3 bacağı mi oluyormuş? Gerçi 3 bacağı oluyor doğru ! Aradakini saymayı unutmuşum. .ç.k sevdalısı beyinlerden daha fazlasını beklemek hata olurdu ..o an kapıya atacaktın o kadını .....

Çok değişik zihniyetler anlam veremiyorum. Evlat ya kızı erkeği mi var bunun. İstemiyorsa torununu gelip sevmesin valla senin yararına olur. Canım Rabbim evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Manyak mı o kadın yaa , napacaz kız oldu diye aldırcakmmıyız hasbinallah ne acayip tiplet var ya hiç mi allah korkusu yok bu kadının be

Bizim eşimin sülalesinde de hep erkek oluyormuş kız olsa diye konuşuluyordu benimde oğlan görününce ayy kız olsaydı dedi babaannesi eşimin 50 kere değişik olsaydı bilmem ne , bizde gene erkek çocuk pek yok valla dedim bize göre çok değişik siz kendi derdinize yanın saçma sapan ha şimdi yine oğlum olcak kısmetse :)) evladın kIzı erkeğimi olur ya bunu diyen de bir KADIN olacak güya ayy uyuz oldumm

Allah akıl fikir versin ona ne diyim bu zihniyetteki tüm insanları bir adada toplasınlar bizde kızlarımızla mutlu yaşayalım ;)

Doğunca sevmezsin görmezsin olur biter de. Hic kafana takma Allah saglikli bir sekilde kucagina aldiğin gunleride göstersin insallah. Kiz evlat gibisi yoktur.

Umursama bence bizde kiz istiyoduk olmadi malesef cok sanslisiniz hem esinizden hemde bebisten yana. Kvdeniz erkekmiymis de ne bu kiz dusmanligi kendini de degersiz goruyor olmali

3 aylık kızım var.. Bizimki de "Olsun ne yapalım!" demişti.. Anlıyorum yani.. Şimdi her durumda laf sokuyorum geçinip gidiyoruz :)

Yazik gercekten yazik. Binlerce kadin var Rabbime yalvarip cocuk istiyen bende dahil. Ama kafaya bak.. Allah askina bosver onlari lafini söyle sussunlar ve hamileliginin tadini cikar esinle birlikte Allah saglik versin sag saglim kucagina alirsin insallah bebegini

Back
X