erkek çoçuklar daha gec hareketlenir diyorlar dogrumu kızlar.?

bademcik nasıl ayırt ediyorsun oğlanın yada kızın hareket ettiğini?ben de üçüncü aydan itibaren hissetmeye başladım.kızımda altıncı ayda hissetmiştim.ekek önce hareketleniyor bencede.

valla arkadaşlar benim prensesim olacak inşallah ilk gebeliğim 17. haftadan beri hissediyordum pıt pıtlarını.şuan 23. haftamızdayız son 3 haftadır da çok yoğun şekilde hissediyorum.doktorumuz çok hareketli bir kız dedi.maşallah bebişime :nazar:

Merhaba ben bugün 20 haftalık oldum
hala birşey hissetmiyorum
aslında karnımda garip acılar oluyor.içeriden tırnağını takmış da yırtıyormuş gibi
sizce bu hareketlerinden mi kaynaklanıyor.Hissettiğim acı sandığım bebeğim hareketleri olabilir mi?
Doktorum ultrasonla bakarken çok hareketli hisssetmiyormusun bak nasıl tekme atıyor dedi ama ben hissetmiyorum:(

benim uyuyor bu tarife bebişim:)
6 aylıkken ilk hareketlerini hissetmeye başlamıştım prensimin

ama bebişe göre değişiyor olabilir,her bebek bir olacak değil elbette.

Bende 20+4 haftalı hamileyim 12 haftalıkken pıt pıt atıyordu geçenlerde hareketlerini biraz hissettim ama bu aralar hiç hissetmiyorum.ama ani hareketlerde biranda vuruyor.bu arada doktor 16 haftalıkken kıza benziyor dedi ama benim içimden hep erkek geçiyor.hayırlısı sağlıklı olması en önemli.... :52:

ben 5 ayımdayım bişey hisstmiyorum doktor kesin olmasada erkek olabilir dedi

erkek bek 15. ci haftada cinsiyetb gösterir genelde kız bebekler 25.ci haftaya kadar kesin sonuc vermio göstermio 19 haftann üstündeysen hala kesin degilse kız olabilir canım benim 2. bebegim digeride 15.ci hftada erkek oldunu gösterdi buda 15. haftada göstrdi erkekler hemen bilinio hemde 2 bebegimde 16. haftada oynaMAYA BASLIODU HAYIRLISI OLSUN SENN İÇİNDE ALLAH GÖnlündekini versn insalah

ben 12 hafatalik hamileyim dun gece sanki pit diye icerden vurdugunu hissetim acaba yanlismi hisetim

12 hafta çok çok erken ama olabilir de.Ben de 15'ten beri hissediyorum.Doktorum oğlun çok hareketli,böyle bebekler genelde doğduktan sonra da hareketli olurlar dedi.Yandık :52:
Ben zaten gün içinde kıpır kıpır olduğunu hissediyorum.

ben 12 hafatalik hamileyim dun gece sanki pit diye icerden vurdugunu hissetim acaba yanlismi hisetim
canım kesinlikle doğru hissediyorsun bende çok erken hissetmeye başlamıştım pıt pıt sonra tekmeler geliyor tabi benim oğlum olacak bence erkekler daha erken kıpırdıyor çevredende öyle duydum:16:

12 hafta çok çok erken ama olabilir de.Ben de 15'ten beri hissediyorum.Doktorum oğlun çok hareketli,böyle bebekler genelde doğduktan sonra da hareketli olurlar dedi.Yandık :52:
Ben zaten gün içinde kıpır kıpır olduğunu hissediyorum.

canım kesinlikle doğru hissediyorsun bende çok erken hissetmeye başlamıştım pıt pıt sonra tekmeler geliyor tabi benim oğlum olacak bence erkekler daha erken kıpırdıyor çevredende öyle duydum:16:

kizlar bu benim ikinci oldugu icin biraz tecrubeliyim ama aksam otururken hisetim bu simdiden cok hareketli olursa ooo yandim desenize kizlar kizimida 4 aylikken hisetmistim

Back
X