Erkek cocuklarim dusuyor varmi boyle bi durum yasayan

Naz4438

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
229
264
23
43
Meraba arkadslar eskiden soylerlerdi inanmazdim erkek cocuk durmuyo diye benimkide oyle dort r dusugum var bi hafta oncesindeyine dusuk yaptim daha oncesinde ruya gordum cikmasin diye hep dua ettim ruyalarim genelde cikar benim oglum vardi baskasi aliyodu varmi etrafinda boyle bisey duyan cok sukur iki kizim var Rabbim onlarin guzel gunlerini gormeyi nasip etsin

Meraba arkadslar eskiden soylerlerdi inanmazdim erkek cocuk durmuyo diye benimkide oyle dort r dusugum var bi hafta oncesindeyine dusuk yaptim daha oncesinde ruya gordum cikmasin diye hep dua ettim ruyalarim genelde cikar benim oglum vardi baskasi aliyodu varmi etrafinda boyle bisey duyan cok sukur iki kizim var Rabbim onlarin guzel gunlerini gormeyi nasip etsin
kaç haftalıkken düşük yapıyorsunuz ve düşük sebebini araştırdınız mı

kaç haftalıkken düşük yapıyorsunuz ve düşük sebebini araştırdınız mı
Oo canim arastirmaz olurmuyum bendede esimdede hicbirsey cikmadi dr saglikli bir gebelik elde edene kadar devam dedi 5 dusugum var igne kullandim 2 kizim var cok sukur bunuda yeni kaybettim 6 yil sinra bide oglumuz ilur insallah dedik ama kismet degilmis Rabbim tum isteyenlere versin insallah..

Bizim eski bi komşumuz vardı iki kızı var. Ben küçüktüm ama diolardı erkek çocukları düşükle sonuçlanıyormus diye. Dahada yapmamış öyle olunca.

Bende böyle birşey duydum
2 defa düşük yaptım
Neden düşüyor bilmiyorum
Araştırıldı mı sizin ?

Oo canim arastirmaz olurmuyum bendede esimdede hicbirsey cikmadi dr saglikli bir gebelik elde edene kadar devam dedi 5 dusugum var igne kullandim 2 kizim var cok sukur bunuda yeni kaybettim 6 yil sinra bide oglumuz ilur insallah dedik ama kismet degilmis Rabbim tum isteyenlere versin insallah..
erkek olduğunu nerden biliyorsun düşenlerin

Bende böyle birşey duydum
2 defa düşük yaptım
Neden düşüyor bilmiyorum
Araştırıldı mı sizin ?
Canim okadar cok para verdimki Ankara Jacettepenin ozeline gittik proflardi butun tahliller yapildi rahim filmi genetik ne ararsan ne esim ne de bende hic problem yok saglikli bir gebelik olana kadar devam edeceksiniz dedi onlem olarak igne kullandik ikisinde ise yaradi bunda yaramadi Rabbim diyorum ol diyecek olacak Rabbim yardimcimiz olsun

erkek olduğunu nerden biliyorsun düşenlerin
Benim ruyalarim genelde cikar hamileyken bir oglan cocugum var yuzunu herseyini hatirliyorum onu baska bir kadina verdim ve arkalarindan okadar cok agladimki insallah dedim cikmaz birhafta sonra bebegin geriden gelfigini gelismedigini ogrendim bide korkuyorum ben butun dusuklerimde

Çocuğun var mi canim? Bol bol dua et belki bi yerde yanlış bi şey söylüyosundur. Mesela bi akrabamiz aman düşecekse düşsün yeterki küçükken düşsün büyüyünce bi şey olmasında demişti ve sürekli düşük yaptı malesef :( sonradan cocuk sahibi oldu şükür.çok şaşırmıştım ağzımızdan çıkan sözlerde dua. Söylediğin şeyi hiç duymadım ama ben evlat sahibi olmama vesile olan duaları söyleyim sana ınsallah kabul olur. Sabah namazından sonra bin ihlas suresi okuyup dua etmek. 14 secde ayeti okuyup secde edip dua etmek.

Çocuğun var mi canim? Bol bol dua et belki bi yerde yanlış bi şey söylüyosundur. Mesela bi akrabamiz aman düşecekse düşsün yeterki küçükken düşsün büyüyünce bi şey olmasında demişti ve sürekli düşük yaptı malesef :KK43: sonradan cocuk sahibi oldu şükür.çok şaşırmıştım ağzımızdan çıkan sözlerde dua. Söylediğin şeyi hiç duymadım ama ben evlat sahibi olmama vesile olan duaları söyleyim sana ınsallah kabul olur. Sabah namazından sonra bin ihlas suresi okuyup dua etmek. 14 secde ayeti okuyup secde edip dua etmek.
Cok sukur 2 kizim var aksine ben olan herseyde bir hayirin oldugunu kismete cok inanirim veasla dilimden dusurmem 5dusugum var 5 de korkuyla dusurdum cevsenimi okurum bide bu korku anneden kiza gecermis anneminkide oyle olurmus

Canim okadar cok para verdimki Ankara Jacettepenin ozeline gittik proflardi butun tahliller yapildi rahim filmi genetik ne ararsan ne esim ne de bende hic problem yok saglikli bir gebelik olana kadar devam edeceksiniz dedi onlem olarak igne kullandik ikisinde ise yaradi bunda yaramadi Rabbim diyorum ol diyecek olacak Rabbim yardimcimiz olsun

Off benimde mı öyle yahu
Neden düşüyor

Cok sukur 2 kizim var aksine ben olan herseyde bir hayirin oldugunu kismete cok inanirim veasla dilimden dusurmem 5dusugum var 5 de korkuyla dusurdum cevsenimi okurum bide bu korku anneden kiza gecermis anneminkide oyle olurmus
Allah bağışlasın ne güzel 2 evladin var. Bende 2. Istiyorum inşallah allah nasip ederse. Ilki tedavi vesilesiyle oldu bakalim bunda ne yapcaz

Kv anlatirdi bana. Onun annesininde erkek cocuklari dusuyormus 7.8 erkek cocugu dusurmus.
Haci hoca herseyi denemis olmamis
Kan degerleriyle ilgili bir sorun varmis galiba ondan kaynaklanmis tedaviden sonra duzelmis
Tabi sadece erkeklere olmasi tuhaf bi durum

Back
X