Erkek de boy önemli mi?

Seso35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
2.485
2.431
133
34
Evet biraz enteresan bir soru ancak bunu kardeşimle aramızda geçen bir konuşma, tartışma sonucu sormaya karar verdim. Benim erkek arkadaşım kısa boylu. 1.72 boyu bense 1.65 boyundayım. Huyu huyuna, boyu boyuna dedikleri tarzdanız
O da diyor ki erkek de boy olmazsa olmaz. Ben de diyorum ki ilişki de belirleyici bir faktör değil
Böyle böyle derken bekle kk da sorucam bakalım genel olarak bayanların bu konudaki düşüncesi ne dedim
Sizlerin düşüncesi ne gerçekten boy pos tip önemli mi bir erkek de?

Benden en az 10 cm uzun olmalı , o ne öyle cücük gibi yanımda.
Güven vermez bana kısa ve hatta zayıf adam.
Eşim çok şükür hem iri hem de yarı

Önemli değil bence hatta boyu boyuna daha ideal.topukluyla aynı oluyorsunuz onu da giyebilirsin ben de 168 169 civarıyım erkek arkadaşım 175 gayet iyiyiz

Güzellik gibi göreceli bir durum bence.
Mesela benim eşim sevgililik dönemimizde benden uzundu; şimdi kısa. Doğal olarak o zaman uzun şimdi kısa seviyorum
Bu durum ilişkimizde hiçbir değişiklik yaratmadı.

Benden en az 10 cm uzun olmalı , o ne öyle cücük gibi yanımda.
Güven vermez bana kısa ve hatta zayıf adam.
Eşim çok şükür hem iri hem de yarı
Ama devede de boy var yükü eşek çekiyor. Anaçlık, güven verme karşındakinin boyuyla alakalı değil ki karakteri ile alakalı :)

Ama devede de boy var yükü eşek çekiyor. Anaçlık, güven verme karşındakinin boyuyla alakalı değil ki karakteri ile alakalı :)
E fikir sormuşsun, söyledik, niye muhalefet?
Ben kocamda anaçlık aramadım Erkekte anaçlık mı olur
Sizin sevgiliniz kısa değil ki hem niye gocundunuz

Mesela benim eşim sevgililik dönemimizde benden uzundu; şimdi kısa. Doğal olarak o zaman uzun şimdi kısa seviyorum
O zaman beraberliğimiz ergenlik dönemlerinize mı dayanıyor :) topuklu da sorun olmuyor mu peki :)

Naptin adami sicak suya mi soktun kisaldi

Buarada ben de oyumu heybetli erkekten yana kullaniyorum.

Benim boyum 172 benim erkek arkadaşımın 165 olması bana abes gelir ama 160 boyundaki için normal bu kişilere göre değişir bence ortada bir soru

E fikir sormuşsun, söyledik, niye muhalefet?
Ben kocamda anaçlık aramadım Erkekte anaçlık mı olur
Sizin sevgiliniz kısa değil ki hem niye gocundunuz
Muhalif değilim ben de fikrimi söyledim :) pekala cümleyi güncelliyorum güven vericilik boyla alakalı değil karşıdaki kişinin kişiliği ile alakalı bence :) Ben gocunmadım ki ayrıca genel olarak yorum yapmıştım :)

Kimisi dis guzellige cok onem verdigi icin amanda uzun olmali boylu poslu soyle kasli boyle kirli sakalli bilmem ne istiyor ama gercek bi iliskide önemli degil elbette

BEn yıllardır uzun boylu bir sevgilim olsun dedim hani böyle sarılınca yanında kendimi küçük hissedeceğim Allah verdi de hem de belamı da verdi zor kurtuldum elinden bu da böyle bir anında işte
Ay deme öyle deme yine de Allahtan hayırlısını istemek lâzım demek ki öncelikle

Naptin adami sicak suya mi soktun kisaldi

Buarada ben de oyumu heybetli erkekten yana kullaniyorum.
Çocukluktan tanıştık; bende de ne azimli uzama hormonu varsa evlendikten sonra bile uzadım.
Heybetli neymiş ya? Kısa iyidir
Ben mesela denize nazır yalıları da sevmem rutubet olur

Kimisi dis guzellige cok onem verdigi icin amanda uzun olmali boylu poslu soyle kasli boyle kirli sakalli bilmem ne istiyor ama gercek bi iliskide önemli degil elbette
Gönül sevince kriter mriter kalmıyor tabi klişe olcak ama huy güzelliği gerçekten baki olan :) o boylar da kısalıyor zamanla güzellik de kalmıyor. Allah hayırlısını versin :) keşke konuyu anket olarak açsaydım ama bilemedim nasıl yapacağımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…