Erkek de boy önemli mi?

Çocukluktan tanıştık; bende de ne azimli uzama hormonu varsa evlendikten sonra bile uzadım.
Heybetli neymiş ya? Kısa iyidir
Ben mesela denize nazır yalıları da sevmem rutubet olur
Boyunu gerçekten merak ettim

O zaman beraberliğimiz ergenlik dönemlerinize mı dayanıyor :) topuklu da sorun olmuyor mu peki :)
Evet evet çocukluk aşkımdı kendisi.
Olmuyor desem yalan olur yüksek topuk giymeye giymeye zaten unuttum. Yarali ceylan gibi oluyorum. Kisa topuk giyince bile kol altima alip dalga geçiyorum. Alıştık napalım

Evet evet çocukluk aşkımdı kendisi.
Olmuyor desem yalan olur yüksek topuk giymeye giymeye zaten unuttum. Yarali ceylan gibi oluyorum. Kisa topuk giyince bile kol altima alip dalga geçiyorum. Alıştık napalım
Yaa çok sirinsin yaa ne güzel kendinizle barisiksiniz Allah bozmasın

Benim eşim benden 2 cm falan uzun ama hiç önemli değil çünkü çok zeki ve akıllı (ilk bu ilgimi cekti) bana çok düşkün boyuna posuna da kurban olurum yani onun sevgisi ilgisi yeter

Benim eşim benden 2 cm falan uzun ama hiç önemli değil çünkü çok zeki ve akıllı (ilk bu ilgimi cekti) bana çok düşkün boyuna posuna da kurban olurum yani onun sevgisi ilgisi yeter
Beni de ilk etkileyen şeylerden biri karşımdakinin zekâsıdır ister istemez ben de dikkat ederim buna :) Maşallah size de Allah sevginizi muhabbetinizi daim kılsın

Beni de ilk etkileyen şeylerden biri karşımdakinin zekâsıdır ister istemez ben de dikkat ederim buna :) Maşallah size de Allah sevginizi muhabbetinizi daim kılsın
Aynen öyle canım :) Allah razı olsun sana da mutlu bir yuva nasip etsin inşallah

benden kısa erkek istemem ya .
Sarıldığım zaman ayak tabanlarım kalkmalı
Neyse ki sevdiceğime öyle :)

Önemli
Şöyle 185 boyunda olsa ah ah

1.72 kısamı oluyo erkek için sizin yaşınız kaç 15 mi çocukca bir konu

1.72 kısamı oluyo erkek için sizin yaşınız kaç 15 mi çocukca bir konu
Ben mi kısa diyorum? Konumu tekrar okuyun çıkışmadan önce. Yaşım profilde görünüyor. Konum çocukça geldiyse de ilgilenmezsiniz olur biter.

Sen 1.65 boyla kendini uzun mu sanıyordun. Sana dememisler ama sen de kısasin

Boy ameliyatla uzatılabilmektedir.O yüzden çok da takılacak bir konu değil.

bir erkeği güçlü gösteren boydan ziyade kariyeridir ben bunu bilir bunu söylerim... adamın işi,gücü,karakteri olmasa boyu 2 metre olsa ne olur dikili dursun mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…