Boyunu gerçekten merak ettimÇocukluktan tanıştık; bende de ne azimli uzama hormonu varsa evlendikten sonra bile uzadım.
Heybetli neymiş ya? Kısa iyidir
Ben mesela denize nazır yalıları da sevmem rutubet olur
Evet evet çocukluk aşkımdı kendisi.O zaman beraberliğimiz ergenlik dönemlerinize mı dayanıyor :) topuklu da sorun olmuyor mu peki :)
Yaa çok sirinsin yaa ne güzel kendinizle barisiksiniz Allah bozmasınEvet evet çocukluk aşkımdı kendisi.
Olmuyor desem yalan olur yüksek topuk giymeye giymeye zaten unuttum. Yarali ceylan gibi oluyorum. Kisa topuk giyince bile kol altima alip dalga geçiyorum. Alıştık napalım
O sizin şirinliğiniz efendimYaa çok sirinsin yaa ne güzel kendinizle barisiksiniz Allah bozmasın
O da güzelmişErkek arkadasım ben ayakkabı alınca topuğunu göster diyor
Teşekkür ederim missisim amin cümlemizin inşallahO sizin şirinliğiniz efendim
Cümlemizinkini...
Boy pos geçici şeyler, sevgi saygı daim olsun gerisi gelir.
Beni de ilk etkileyen şeylerden biri karşımdakinin zekâsıdır ister istemez ben de dikkat ederim buna :) Maşallah size de Allah sevginizi muhabbetinizi daim kılsınBenim eşim benden 2 cm falan uzun ama hiç önemli değil çünkü çok zeki ve akıllı (ilk bu ilgimi cekti) bana çok düşkün boyuna posuna da kurban olurum yani onun sevgisi ilgisi yeter
Aynen öyle canım :) Allah razı olsun sana da mutlu bir yuva nasip etsin inşallahBeni de ilk etkileyen şeylerden biri karşımdakinin zekâsıdır ister istemez ben de dikkat ederim buna :) Maşallah size de Allah sevginizi muhabbetinizi daim kılsın
Benim ayaklarımı kaldırmama gerek kalmıyor hiçbenden kısa erkek istemem ya .
Sarıldığım zaman ayak tabanlarım kalkmalı
Neyse ki sevdiceğime öyle :)
1.72 kısamı oluyo erkek için sizin yaşınız kaç 15 mi çocukca bir konuEvet biraz enteresan bir soru ancak bunu kardeşimle aramızda geçen bir konuşma, tartışma sonucu sormaya karar verdim. Benim erkek arkadaşım kısa boylu. 1.72 boyu bense 1.65 boyundayım. Huyu huyuna, boyu boyuna dedikleri tarzdanız
O da diyor ki erkek de boy olmazsa olmaz. Ben de diyorum ki ilişki de belirleyici bir faktör değil
Böyle böyle derken bekle kk da sorucam bakalım genel olarak bayanların bu konudaki düşüncesi ne dedim
Sizlerin düşüncesi ne gerçekten boy pos tip önemli mi bir erkek de?
Ben mi kısa diyorum? Konumu tekrar okuyun çıkışmadan önce. Yaşım profilde görünüyor. Konum çocukça geldiyse de ilgilenmezsiniz olur biter.1.72 kısamı oluyo erkek için sizin yaşınız kaç 15 mi çocukca bir konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?