Erkek de boy önemli mi?

Boy konusunda benim de kafam cok karışık. Ben bir bayana göre uzun boyluyum boyum 173 cm. Benimle 7 8 senedir evlenmek isteyen sürekli benimle ilgilenen hayır desemde 2 ay sessiz kalip sonra karsima çıkan birisi var. Önceden kendisi benim arkadaşımdı üniversiteyi kazandık yollarımız ayrıldı ben öğretmen oldum o ise suan hakim. Ancak boyu benden 3 4 cm kısa. Birkac kez bunu yenmek hazmedebilmek icin sans verdim ama benden kısa oluşu bi türlü içime sinmiyor. Karakterine ve kisiligine guvenim sonsuz asla beni kirmayacağını biliyor olmama rağmen ibi türlü icimden gelerek evet diyemiyorum. Ama su da bi gercek ki karsima cikanlar hep benden kısa. Anlamadim gitti imtihanim mi acaba diye düşünüyorum uzum boylu bi erkege rastlayamadim siz olsaniz napardiniz kendinizden kisa boylu birisiyle beraber olur muydunuz

Tabii ki önce karakter huy güzelliği, sonrasında ben ilk boya takılıyorum. Ama bence sizin boy farkınız idealmiş, yani erkek arkadaşınız kısa olsa da siz de 1,70 üzeri değilsiniz bence kurtarıyorsunuz. Bizim de aramızda 14cm var ben de zaman zaman bunu takıyorum kafama her ne kadar uzun boylu sevsem de acaba ben kısa mı kalıyorum diyorum ki 1,70im :)) Dert boy olsun sadece napalım :)

Daha yeni görüyorum. Merak ettim son durumunuzu :)

Beş on sene sonra şöyle bi soru sormuştum ne kadar mantıklı bi soru acaba diyip yazdıklarınızı okuyun. Eğer soruyu hâlâ gereksiz bulmuyorsanız hâlâ olgunlaşmamışsınız demektir. Bu, kız sarışın mı olmalı esmer mi olmalı demek gibi bir soru. İnsanları bi kalıba sokmaya çalışmayın lütfen.

Daha yeni görüyorum. Merak ettim son durumunuzu :)

Durumum hala stabil yani soyle anlatayim soeun sadece boy degil boyunu kafama takiyorum ama tayin sorunu da var bizde. Baya suredir kendisiyle konusmuyoruz yani anlayacaginiz durumda bi degisiklik yok

Sen de çok uzun değilsin hani
Eşim 170 ben 169 boyımdayım zayıf olduğum için beni ondan uzun zannediyorlar topuklu ayakkabımı da rahatlıkla giyiniyorum aman sevmişim boyuna bakar kim

Bence en önemlisi karakter bırakın boyu tipi

Benle aynı boyda birini çok sevmiştim mesela ben.Yoksa ben de kısa boylu erkekleri tercih etmezdim

Tabiki de önemli öncellikle beğenmem gerek be karakterli de olması gerek öyle olsun karaktersiz olsun demiyorum yani yanlış anlamayın ikisde önemli

İşlev önemli die kötü bi espiri yapçsktım vazgeçtim :))
Bence boy önemli

Ben 180 in eşim benden 10 cm civari kısadır ve hiç dert etmedim 9 yıldır

Önemli değil tabii ki Tersi bir durumda da kadın kompleks yapabiliyor, kendimden yola çıkarak bunu söylüyorum eşim benden 30 cm uzun, acaba çok mu kısayım soruları her daim kafamda
her şey bir yana önemli olan mutluluk, Allah herkese hayırlı geçim versin.

Genel anlamda önemli degil bence. birlikte oldugun kisinin karakteri, sana olan davranisi daha önemli fakat tabiki en az 10 cm fark olmasi daha cekici geliyor bana mesela. Ben 170'im ve sevgilim 1.90 ve bu cok hosuma gidiyor acikcasi. Ama kendisi 1.72 olsaydi da ani sekilde severdim sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…