Erkek Değilmi Hepsi Ayni Tüh Sapikk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
2007101721192620873kb71hn5.jpg

:icecream::icecream::icecream:

bunun Kaninda Var Herhaltttt

sapık bunlar heykeli meykeli farketmiyor akılları hem başka yerde:))))))))))))))

ŞenizŞeniz

SENİ ÇOOOK SEVDİĞİMİ SÖYLEMİŞMİYDİM CANIM BEN SANA NEDEN REP ATAMIYOM YA BORCUM OLSUN KIIISSSSS ZAMANI GEÇSİN BİR REPİ HAKETTİN VALLAAA:kahve::kahve:

bende canım yaseni seviyorum....aynen bende dünden beri atamıyorum....dellencem yahu:)))))))))))))))))))))))))))

BEN HER KARŞILAŞTIĞIMA REP ATIYORUM OLACAĞI BU TAM ZAMANI GELİNCE BİTİVERİYOR :icecream::icecream:

ay sıcak senin hızına yetişemiyorum....buda süper..

olur mu yaaa...sen bulmuşun belli ...(sözlündn bahsediyorum)nese bize tavsiye ediyon ama unutma sende bi erkekle sözlüsün..yanlışmıyım??

merhaba yeliz eczane teknisyenliği diyo mesleğinde.yapıomusun mesleğini yoksa...ilgi alanıma girdiği için sordumm selam ve dua ile...

kız senin tependen bakım emii:)))))))))))))))))))))))))))))))):roflol::roflol::roflol:

BAK CANIM BAK HERYERDEN PROFİLİM AÇIKTIR EEE YARADAN GÜZEL YARATMIŞŞŞ:roflol::roflol::roflol:

ay sıcak senin hızına yetişemiyorum....buda süper..

YELİZİM BEN CUMARTESİLERİ BÖYLE OLUYOM SEN BİDE BENİ HAFTA İÇİ GÖR FAKÜLTE EV DERKEN CANIM ÇIKMIYOR :kahve::kahve: AMA HERAN SELAMI OKUTSAMMI DİYE DÜŞÜNÜP DURUYOM :asigim: PARA BULİM KENDİME KARACA AHMETTE YER AYARLİM ODA OLUCEKKKKKK:icecream::icecream:

olur mu yaaa...sen bulmuşun belli ...(sözlündn bahsediyorum)nese bize tavsiye ediyon ama unutma sende bi erkekle sözlüsün..yanlışmıyım??

BULDUMDA NE OLDUKİNE ŞİMDİ YATMIŞ UYUYOR BEYFENDİ İŞİ VARYA ÇOK YORULUYORMUŞYA PABUCUMUN MÜHENDİSİ İŞTEEE:kahve::kahve:

:roflolALLAH VERMİŞ KULLAR YESİN DİYEE:roflol::roflol:
PARDON SEVSSİN DİYE:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

KIZ SENİ HER MESAJDAN SONRA DAHA ÇOK SEVİYOM NAN NE ŞEKERSİN KISSS CANIM ARKADAŞIM BENİM YELİZ KAYBOLDU BU ARADAAA:icecream::icecream:

YELİZZZZ BACIM NERDESİN LOOOO:kahve::kahve:

sende akrep burcusun öylemii SICAK GÜLÜMSEME..anlaşırmı kız akrepler gerçi ben herkesle anlaşırım ya...

yelizcim Nerelerdesin Canim Sen Ya Kayboldum Yokcum Nerdeeee

Back
X