- 1 Mayıs 2020
- 97
- 45
- 18
- 34
- Konu Sahibi birpasiflora
-
Haklısınız ama eşimi seviyorum belki o beni bu kadar sevmiyor ama yuvam dağılmasın istiyorum ortada çok büyük halledilmeyecek bir durum yokÇok büyük bir hatanız yoksa neden bu naz niyazı çekiyorsunuz?
Sanırım bu duygusallığım kaybetme korkum gelecek kaygım lohusalığımdan kaynaklı çok üzgünüm çok gelsin istiyorumSize sarılmak istedim 50 günluķ bebekle birde cektiklerinize bakın el üstünde tutulmalisiniz hormonlar zaten bi yandan bebek bakımı yeni annelik derken.. bir süre bosverin zor biliyorum ama yaptigi cok ayip esinizin. Lohusalık konusunda fikri yok sanırım. Kendinize ve bebeginize dikkat edin elbet gelir o da.
En son tartıştık ama tek bir sebebi yok kendince bir sürü şey söylüyor onu yaptın bunu yaptın hem ben hatalıymışım gibi50 günlük bebekle eşini bırakıp giden adam için iyi şeyler düşünemem ama siz de adam neye kızdı gitti onu açıklasaydınız keşke.
Yani şurada sebep söylemeniz bu kadar zor mu? Neyle suçluyor sizi de siz bu kadar dönsün diye uğraşıyorsunuz? Önceki konu varmış, ifade falan vermişsiniz öyle yazmışlar. Bu şekilde sağlıklı yorum alamazsınız ki.En son tartıştık ama tek bir sebebi yok kendince bir sürü şey söylüyor onu yaptın bunu yaptın hem ben hatalıymışım gibi
Bu hesaplaşmanın zamanı 50 günlük bebek varken mi? Duygu durumu yerlerde lohusa ile mi? Dünyanın en büyük terbiyesizliği bile yapılmış olsa evlat ve lohusalık hatrına, insanlık hatrına idare eder insan. Üzgünüm ama bunu bahane etmiş eşiniz.En son tartıştık ama tek bir sebebi yok kendince bir sürü şey söylüyor onu yaptın bunu yaptın hem ben hatalıymışım gibi
Eski konuna baktım, sen tırnağınla onu çizdin diye gidip darp raporu alan bir adama nasıl güveneceksin bundan sonra? Üstelik 50 günlük bebeğiniz varken yapıyor bunları. Ufak tefek şeyleri bahane edip söylüyor diyorsunuz. Belli ki o sizi gözden çıkarmış, boşanma kolay olsun diye gitmiş darp raporu bile almış sinsi sinsi. Üstüne düşmeyin , hiç arayıp sormayın.Haklısınız ama eşimi seviyorum belki o beni bu kadar sevmiyor ama yuvam dağılmasın istiyorum ortada çok büyük halledilmeyecek bir durum yok
Yuva?Haklısınız ama eşimi seviyorum belki o beni bu kadar sevmiyor ama yuvam dağılmasın istiyorum ortada çok büyük halledilmeyecek bir durum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?