N
nazberen
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nazberen
-
Keşke herşeyime karışsaaa...Hiç karışmıyor hiç bir şeyime..Yeni işe başladım gelip bakmadı bile yerime.Demedi sen sabahları hazırlanıp nereye gidiyon...Keşkkeeee karışsaa herşeyimeeeeesenağlamasenağlama
Her şeyin fazlası zarar tabikide ama benimki hiç bi şeyime karışmıyo bu da normal deil sanırım :çok üzgünüm: çaldım bayıra mevlam kayıra misalii :1no2:
benim esim orta dercede dirdirci evde herseye karisir temizlik, yemek herseye
hakikaten cok kotu bi durum
ornegi neymis bu yemege niye salca koymusum
bunun gibi bisuru ornek var
biktiriyo bazen
kiz ne guzel iste keske benimkide karismasa vallahi bunaltiyo beniyasakkelime
giyim , makyaj,ev, is,gezme ,pazar,yemek,temizlik boguluyorum artik laelaelaelaelae
yaslandikca duzelir umuduyla bekliyorumŞeniz
ins. daha fena olmaz:mymeka:
benim kocam kıyafetmden gittgm yerlere,evin temzliğine yapılacak yemege cocugun kıyafetne...........................aklınıza gelecek herseye karsır.size soruyorum napayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm delirtiyo bazen beni
benim kocam kıyafetmden gittgm yerlere,evin temzliğine yapılacak yemege cocugun kıyafetne...........................aklınıza gelecek herseye karsır.size soruyorum napayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm delirtiyo bazen beni
valla kızlar allah dır dır eden erkekle karşılaştırmasın biz bekarları ....:1rolleyes:
hiç çekilmiyor ben yakından tanıyorum da bir tane bazen çıldıracak gibi oluyorsunuz hatta sinir hastası bile olabilirsiniz dır dır eden bir kocaya baba ya sahiplere allah yardımcısı olsun ...:teselli:
kiz ne guzel iste keske benimkide karismasa vallahi bunaltiyo beniyasakkelime
giyim , makyaj,ev, is,gezme ,pazar,yemek,temizlik boguluyorum artik laelaelaelaelae
yaslandikca duzelir umuduyla bekliyorumŞeniz
ins. daha fena olmaz:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?