Erkek Dirdiri

• Konu Sahibi Konu Sahibi nazberen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nazberen

Ziyaretçi
EŞİNİZ (HANİ KADIN GİBİ DERLER YA)HERŞEYE KARIŞSA,KONUŞSA YANİ HEP DIRDIR YAPSA TEPKİNİZ NE OLURDU?:uhm:

şükür ki öyle değil ama farzedersek çekilmezdi eminim. bir eve bir tane dırdırcı yeter oda ben:))

bu arada dırdırcı erkekten çok kapris yapan yada naz yapan erkeğe daha çok sinir olurum

konuyu biraz açsan tatlım?

Erkek, erkek gibi; kadın da kadın gibi olacak.
Erkek dediğin öyle herşeye karışmayacak, ev işlerine yardımcı olmak haricinde müdahalede bulunmayacak.
Çok ve boş konuşmayacak.
Yoksa hiç çekilmez olurdu herhalde.
Allahtan benim kocacım bu tarife uymuyor.
Aksi halde napardım valla bilmem. CADIARZU

Babam böyledir ama benim.
Herşeye karışır, müdahale eder.
Sürekli eleştirir, bağırır vs.
Devamlı konuşur ama başkası iki kelima etmek istese şişşşşşşşşttt TV izliyorum der mesela.
Ayrıntıya girmeyeceğim daha fazla..
Aman aman Allah kimseye vermesin.

kesinlikle çekilmezdi herhalde..çok konuşan,herşeye karışan bir erkek.... allahım şükürler olsun bana böyle bir eş vermedi inşallah kızımada vermez...

eşim öyle bişey çok şükür yapmiyor
ama babam yapiyor. Çok kötü bi durum. Annem çok sıkılıyor artık. Yaşlandıkça adamın huyu değişti diyip duruyor. Gençken öyle değilmiş ama şimdi herşeye karışıyor bu niye böyle bunun neden böyle yaptın neden şunu aldın öbürünü almadım gibi. Dir dir dir. Annem çıldırıyor bazen.
İnşallah yaşlandıkça benim kocamda öyle olmaz yoksa deliririm

Benim eşimle çok prıblemlerim olmasına rağmen böyle bir huyu yok çok şükür.Ama bir arkadaşımın eşi böyle malesefKötü Kazenbana anlatırdı eşinin yaptıklarını ama dışarıdan yani yaşamayan pek tahmin edemiyor nasıl birşey olduğunu.Ben tesadüf bir gün onlarda kahve içerken eşi eve geldi ve 15 dakika sonra arkadaşıma "bana bir taxi çağır gidiyorum ben"dedim adam kapıdan içeri girdi konuşmaya başladı evde misafir varmış bilmem ne umrunda değil sürekli konuşuyor adam.Hep böyleymiş arkadaşıma sabır dileyerek ayrıldım oradan.Gerçekten katlanılacak gibi birşey değil.Arkadaşım ve oğlu zaten hep ayrı odada otururlarmış eşini duymamak için.ÇOK ZOR BİRŞEY ÇOOOOOK.:1shok:

Her şeyin fazlası zarar tabikide ama benimki hiç bi şeyime karışmıyo bu da normal deil sanırım :çok üzgünüm: çaldım bayıra mevlam kayıra misalii :1no2:

benim esim orta dercede dirdirci evde herseye karisir temizlik, yemek herseye
hakikaten cok kotu bi durum
ornegi neymis bu yemege niye salca koymusum
bunun gibi bisuru ornek var
biktiriyo bazen

Her şeyin fazlası zarar tabikide ama benimki hiç bi şeyime karışmıyo bu da normal deil sanırım :çok üzgünüm: çaldım bayıra mevlam kayıra misalii :1no2:

kiz ne guzel iste keske benimkide karismasa vallahi bunaltiyo beniyasakkelime
giyim , makyaj,ev, is,gezme ,pazar,yemek,temizlik boguluyorum artik laelaelaelaelae
yaslandikca duzelir umuduyla bekliyorumŞeniz
ins. daha fena olmaz:mymeka:

benim esim orta dercede dirdirci evde herseye karisir temizlik, yemek herseye
hakikaten cok kotu bi durum
ornegi neymis bu yemege niye salca koymusum
bunun gibi bisuru ornek var
biktiriyo bazen

İŞTE BENİMKİDE AYNEN ÖYLE ONUN İÇİN BİDE ARKADAŞLARA SORAYIM DEDİM NORMALMİ DİYEEE..............:uhm:

Ay Allahım bizim işyerinde var bitane sürekli konuşuyor dedikoduya bayılıyor muhakkak her lafın içinde..
fenalık geçiriyorum bazen .. Bozuyorum ama huy işte adam farkında değil yaptığının sanırım...
Allah karısına sabır versin ne diyelim...
Şükürler olsun rabbime eşim bitanedir.... nerde ne konuşacağını, kime nasıl davranacağını çok iyi bilirç....

giyim , makyaj,ev, is,gezme ,pazar,yemek,temizlik boguluyorum artik laelaelaelaelae

hiç boşuna umutlanma canım hüsrana uğrarsın yaşlandıkça dahada çekilmez oluyorlar....
çevremde vardı ordan biliyorum..Allah kolaylık versin

benimkide dırdırcı ben de derim zaten sen yanlış doğmuşun diye ne giysem ne yapsam karışır hatta eve gelmeden arar beni akşma şu yemeyi yapalım der biyere gitceksen şuraya gidelim şunu giygibilerinden beni de bu konuda bıktırıyo ama seviyommmm işte....

benim kocam kıyafetmden gittgm yerlere,evin temzliğine yapılacak yemege cocugun kıyafetne...........................aklınıza gelecek herseye karsır.size soruyorum napayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm delirtiyo bazen beni

benim kocam kıyafetmden gittgm yerlere,evin temzliğine yapılacak yemege cocugun kıyafetne...........................aklınıza gelecek herseye karsır.size soruyorum napayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm delirtiyo bazen beni

KEİN MERHEMİ OLSA KENDİ KAFASINA SÜRERMİŞ CANIM ARKADAŞIM:1shok:

KELİN MERHEMİ OLSA KENDİ KAFASINA SÜRERMİŞ CANIM ARKADAŞIM:1shok:

valla kızlar allah dır dır eden erkekle karşılaştırmasın biz bekarları ....:1rolleyes:
hiç çekilmiyor ben yakından tanıyorum da bir tane bazen çıldıracak gibi oluyorsunuz hatta sinir hastası bile olabilirsiniz dır dır eden bir kocaya baba ya sahiplere allah yardımcısı olsun ...:teselli:

evet evet kesinlikle adami sinir hastasi ederler hatta kalp krizi geciricem zannedersiniz oyle sinirlenirsiniz yani
ufak bisey icin bile saatlerce kavga edebilirler, tamam artik kapatalim dersin konuyu kapatmazlar, gununuzu zehir ederler
aman ha uzak durun

dırdırcıları birbirlerine eş eylesin rabbimde,
sessizler birbirlerine kalsın:)
konudan uzak belki ama gönlümden geçti paylaşmak istedim.

benimkiside öyle emekli olduğunda nasıl çekicem bütün gün başımda bıktıracak beni :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…