Erkek Dirdiri

• Konu Sahibi Konu Sahibi nazberen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşim zaman zaman dır dır yapar, söylenır mır mır. hemen giderim yanına nen var canım, bebeğim,aşkım bugun çok yakışıklı benım kocam. hele bır gulse esas o zaman görun falan derım. hemen guler ve susar. dırdırı hıç sevmedıgımı bılır ve ben de onu kırmadan ışı tatlıya bağlarım. ya da bazen çok uzatır (dırdır annesınden gecen genetık bır vırus sankı) o zaman da hıdır çık kocamın içinden, gıbı esprılerle yumuşatırım, eger hala söylenırse çok pis kuserım,gunlerce surunur ama artık kusemıyor, korkuyor kusmekten.yıllar ıçınde tecrube edındı ve gulkurusuu ıle kusulmemesi gerektıgını ıyı kavradı.

Çoook çok gıcık olurdu sanırım
Aman Allah korusun bır bır bır öff

erkekler kadınlardan daha dırdırcı kesinlikle.onlar suçlarını bastırmak için bizim adımızı çıkarmışlarnaniknanikneyse hiç çekilmez yani allahtan benimki o kadar değilkaydirigubbakcemile3

hiç çekemem bazen abartır o zamanda dinler dinler dinlerim aşkım kusura bakma ya ben yine don lastiğine çevirdim konuyu der arkamı döner giderim bi süre sonra kedi gibi miyavlar gelir eteğime dolaşır durur yılışır pek uzatmam ben de..zemuszemus

benim ki de karışır bana ama öyle bunaltmaz.daha doğrusu bunaltamaz;bir şey sölerse 2.yi sölemesine fırsat vermem,ben başlarım dırdıra hehehe..susar o da garibiimzemuszemus

ayy hic cekilmez o tip insanlar yaaa...
benim esim yillarca ailesinden ayri yasamis kendi duzeni olan biri ama yinede benim islerime karismaz..

EŞİNİZ (HANİ KADIN GİBİ DERLER YA)HERŞEYE KARIŞSA,KONUŞSA YANİ HEP DIRDIR YAPSA TEPKİNİZ NE OLURDU?:uhm:

var harbiden böyle tipler dimi :roflol: bu adamları daha emekliliğine 10 yıl kala emeklilikten sonra ne iş yapacağı konusunda fikirler üretilmeli :))))))))) 24 saato adamla başbaşa napılır ya çok zor kafamçokkarıştı

benim eşim orta şekerli başbaşbayken dırdır yapar ama misafir varsa tam bi misafirperverdir

EŞİNİZ (HANİ KADIN GİBİ DERLER YA)HERŞEYE KARIŞSA,KONUŞSA YANİ HEP DIRDIR YAPSA TEPKİNİZ NE OLURDU?:uhm:

ayıptır söylemesi babm öyledir benim annem. hergün delirtir annem de onu evden kovar kahveye:roflol:allahtan aşkım öyle değil ben dayanamzdım heralde:roflol:

ayy hiç çekilmezdi heraldeki hamdolsunki eşimde öyle değil. kaydirigubbakcemile3
bazen mutfağa gelir şunu şöyle yap falan dioda delleniyorum kovuyom mutfaktan diğer türlü olsa kanser olurdum heralde zemuszemus

Allaha şukur öyle değil...
buyuk teyzemın eşi aynen öyle.. biz zor sabredıyoruz yazık teyzem kaç yıl cekmıs hala dahada cekmeye devam edıyor yaa..

yani bir değil iki değil.. sonucta bende patlardım sanırım kavgamız hiç eksık olmazdı..

Ben çekemezdim açıkçası seni bana beni verem edesin diye mi verdiler bi sus artıkkkk diye yaygarayı koparırdım.

öyle karışmaz...misafirin yanında asla olmaz.ama yalnızken bazen yapar.bi sorunu uzatırda uzatır.aklına gelen her lafı söyleme derim bazen..yutuver..sonra bi sakinleşeyim o zaman söyle derim.ama nerdeeee....lafı içimde tutup hastamı olayım diyor?dilin kemiği yok her lafı söylecek olsak kimseyle geçinemeyiz demi ama?çok seviyorum ne yapayım şeytantüyü var herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…