- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
ayyy annem nerde babama dicek eşortmanınu katla eskiden gene hatırlıyorum babam salonda cıkarır öyle halı üstüne kalırdı sanki sok bacaklarını yeniden giy sen anladın nasıl yerde durdugunuBenim babam da iyidir hoştur ama annem memnuniyetsiz. Her şey mükemmel olsun ister. Evi tertemiz olsun dağılmasın. Bırakın annem hep iş yapsın kadın böyle mutlu oluyor. Babamda hep yardımcıydı ama emekli oldu altı ay önce huyu değişti. Evde durduğundan annem katlanamıyor, şu aralar hep bi tartışma git çalış diyoruz yaşı genç 49 yaşında. O da inada bindirdi çalışmıyor evde oturacam inat değil mi diyor. Her gün bi pijamayı katla tartışması. Muhakkak hergün uğradığımdan bana birbirlerini çekiştiriyorlar. İlk zamanlar komik geliyordu ama artık bunaldık ya. Eşim bile baba yardım et demeye başladı![]()
anneme diyroum ama napıyı bosanıcam mı diyo dedim ne bosanması yaa bagar gitsin acıma annemle küstümü mesela yemeyini yemez bizle konusmaz laf sokar sen ne yaptın ki der yaa kadın nimet nimet eli öpülesi kadın ama iştee