- 9 Haziran 2020
- 128
- 102
- 33
- Konu Sahibi Yorgunnummm
-
Dünya sağlık örgütüne göre bu değerler normal normal yoldan gebe kalınabilir benim de eşimin ileri hızlı 5 ileri yavaş 35 doktor hiçbir sıkıntı yok dedi çok da iyi bir doktor. Bizde ml de 39 milyonMerhaba 2 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama olmuyor her türlü testi yaptırdım 35 günde bir adet olmak dışında bir sorunum yok doktor da bu bir engel teşkil etmez dedi hatta 3 ay klomen-ovitrelle tedavisi gördüm 4. Ayda ilaçsız yumurtlama ve çatlama düzenli olunca doktor bu ilaçları kullanmana gerek yok bekle dedi. eşime gelecek olursak onun da sayı 19 milyon, ileri hızlı 0, yavaş ileri 42, normal form %3 çıktı bir doktor doğal yollarla olur ama biraz zor olur başka bir doktor da bu değerler kötü değil, olur dedi. 3 aydır argifertil-M kullanıyor ama hala olmadı moralim çok bozuk. Akrabaların sürekli çocuk yok mu diye sorması çok bunalttı beni. Buna yakın değerlerle gebe kalabilen var mı?
Umarım tüp bebeğe gerek kalmazBizim total 12ydi hareketlilik çok iyiydi morfoloji iyiydi yine olmadı tüp bebek yaptırdık. Sizin ileri hız 0 bu iyi değil. Bizi de çok oyaladılar biri olur biri olmaz dedi hep. Normal sperm de %3 oldukça az bence iyi bi tedavi gerekiyor
Çok üzgünüm bence de bizi arkadaşın dediği gibi oyalıyorlarMerhaba. 19 MiLyon konsantrasyon mu? Oyleyse bu degerler yeterli 2 senede olmasi beklenirdi. Bizim konsantrasyon 13 ken ve hareket daha azken olmaliydi dediler olmadi 10 ay , sonra yukseldi hala olmadi baska neden ariyoruz toplamda 15 ay oldu. Yumurta azligi var mesela ona da tek basina engel deil dediler hsg cekilcek. Hic kimyasal veya dusuk yasadinizmi benim bildigim bende o da olmadi. Tuplerim mi tikali diye dusunuyorum.
Sperm değerleri değişen değerlrr eşiniz tekrar testi verirse iyi olur bence. Bizim ilk yaptığımız testle son test farklı çıktı meselaBen hiç gebe kalmadım kimyasal vs hiçbiri olmadı ve hsg çektirdim hiçbir sıkıntı yok
Y Yorgunnummm canım bak benim de bi düşük oldu sonrasında düşündüğümüzde 5 6 ay olmadı doktora gittim hemen hsg dedi ve tüplerim kapalı çıktı bence sen de hemen çekilmelisinÇok üzgünüm bence de bizi arkadaşın dediği gibi oyalıyorlar
Konsantrasyon 15 üstünde olmalo bu aradaÇok üzgünüm bence de bizi arkadaşın dediği gibi oyalıyorlar
Ben çekileli tam bir yıl oldu öncesi ve sonrası hiçbir gebelik yaşamadım 4 ay önce smear testi verdim enfeksiyon yok kilolu değilim tıkalı olması iÇin bir neden yok Yani eşimden kaynaklı olduğunu düşünüyorumY Yorgunnummm canım bak benim de bi düşük oldu sonrasında düşündüğümüzde 5 6 ay olmadı doktora gittim hemen hsg dedi ve tüplerim kapalı çıktı bence sen de hemen çekilmelisin
3 kere yaptırdık birinde iyi çıktı spermiogram birinde kötü çıktı birinde de bu en son söylediğim gibi çıktı neye inanacağımı şaşırdım kafam allak bullakBen çekileli tam bir yıl oldu öncesi ve sonrası hiçbir gebelik yaşamadım 4 ay önce smear testi verdim enfeksiyon yok kilolu değilim tıkalı olması iÇin bir neden yok Yani eşimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Canım sperm artırıcı çeşitli kürler falan var takviyeler var eşiniz onları yapsın hareketlilikte falan sıkıntı yoksa bence sayı artar Yani.. valla benim de sıkıntım yok eşimin de değerleri öyle geçen ay rahim filmi çektirdik tüpler tıkalıydı açıldı normalde tanıdıklarımın hemen açıldığı ay hamile kaldılae bende bir tık yokBen çekileli tam bir yıl oldu öncesi ve sonrası hiçbir gebelik yaşamadım 4 ay önce smear testi verdim enfeksiyon yok kilolu değilim tıkalı olması iÇin bir neden yok Yani eşimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum
3 testin ortalaması baz alınır canım bizim 2. Ve 3. Test çok yakın çıktı birbirine sizin arada çok fark var mı testler arasında3 kere yaptırdık birinde iyi çıktı spermiogram birinde kötü çıktı birinde de bu en son söylediğim gibi çıktı neye inanacağımı şaşırdım kafam allak bullak
Umarım gebe kalırsın hemen. Keçiboynuzu yaptı zaten ek takviye de alıyor ama hala aynı bu ay sonu bir daha test yapması gerekiyor umarım bu sefer yükseltmiştir çok sıkıldım ya benden sonra evlenenler 2.yi yapıyor bizde hala tık yokCanım sperm artırıcı çeşitli kürler falan var takviyeler var eşiniz onları yapsın hareketlilikte falan sıkıntı yoksa bence sayı artar Yani.. valla benim de sıkıntım yok eşimin de değerleri öyle geçen ay rahim filmi çektirdik tüpler tıkalıydı açıldı normalde tanıdıklarımın hemen açıldığı ay hamile kaldılae bende bir tık yok
Çok bir fark yok hemen hemen aynı ama ilk test baya baya iyi çıkmıştı ben onda bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum sonra başka bir hastanede 2 kere yaptırdık onların sonuçları yakın birbirine3 testin ortalaması baz alınır canım bizim 2. Ve 3. Test çok yakın çıktı birbirine sizin arada çok fark var mı testler arasında
Konsantrasyon 13 milyon civar mı canımÇok bir fark yok hemen hemen aynı ama ilk test baya baya iyi çıkmıştı ben onda bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum sonra başka bir hastanede 2 kere yaptırdık onların sonuçları yakın birbirine
Sen de inş canım olur olur biraz sabretmemiz lazım. Ben de diyorum heralde benim şansıma benden sonra evlenen bütün arkadaşlarım hamile bazısı doğurdu hatta inan tek es geçen benimUmarım gebe kalırsın hemen. Keçiboynuzu yaptı zaten ek takviye de alıyor ama hala aynı bu ay sonu bir daha test yapması gerekiyor umarım bu sefer yükseltmiştir çok sıkıldım ya benden sonra evlenenler 2.yi yapıyor bizde hala tık yok
Akrabaların senin çocuğuna bakmayacaklar bu yuzlerine söyle bende çok yaşadım ve hadi çocuğu verin de karnıma koyayım çok istiyorsanız siz getirin demiştim bir daha kimse bisey sormadı sende ağzının paylarını ver yoksa daha çok dert edersin sınır oluyorum ya onlara neMerhaba 2 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama olmuyor her türlü testi yaptırdım 35 günde bir adet olmak dışında bir sorunum yok doktor da bu bir engel teşkil etmez dedi hatta 3 ay klomen-ovitrelle tedavisi gördüm 4. Ayda ilaçsız yumurtlama ve çatlama düzenli olunca doktor bu ilaçları kullanmana gerek yok bekle dedi. eşime gelecek olursak onun da sayı 19 milyon, ileri hızlı 0, yavaş ileri 42, normal form %3 çıktı bir doktor doğal yollarla olur ama biraz zor olur başka bir doktor da bu değerler kötü değil, olur dedi. 3 aydır argifertil-M kullanıyor ama hala olmadı moralim çok bozuk. Akrabaların sürekli çocuk yok mu diye sorması çok bunalttı beni. Buna yakın değerlerle gebe kalabilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?