Erkek İnfertilitesi Erkek faktörü ile gebe kalamayanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aynen canm şimdi de neden susuyosun hep dio dedim beni duymuyorsun ki neden konuşayım. Ben artk Allah'a bıraktım olmayacaksa da olmasn vardr bi hayır sende boşver düşünme artık çünkü düşün düşün hasta olcaz az kaldı Allah etmeye o yüzden varsa nasipte olur zaten gerisi tevekkül biz o gelecek günü değiştiremeyz

Evet akil ve vucut sagligimiz yerinde olsunda nasipte varsa elbet olur..hu arada ben ozge hanima baslicam bi dahaki sefere tedaviye en azindan bayan benim icinde rahat olur..digerinin yuzunu seytan gorsun paragoz adam nolacak

Evet akil ve vucut sagligimiz yerinde olsunda nasipte varsa elbet olur..hu arada ben ozge hanima baslicam bi dahaki sefere tedaviye en azindan bayan benim icinde rahat olur..digerinin yuzunu seytan gorsun paragoz adam nolacak
Gökalp hocadan sonra özge hanım iyi bi tercih canm:) ama bişey diyim mi gökalp hoca reklamını iyi yapıyor. Bide biz saatlerce sıra bekledik girişteki sekreter neden bu kadar beklysnz bu adamı anlamyrm dedi yani çok da iyi degl ve özge hanımın da hastası baya vardı yani çok tercih edlydu. Bende 2 yada 3 ay sonra adana başkent hastanesinde esra hocaya gidcem artık ücretli yaptrmya gücümüz kalmadı 3. Yılımız da doldu ücretsiz tüp bebek haklarmzi kullancaz hepmz hakknda hayrlsı canm umarm ikimznde bu sefer son tüp bebeği olsun ve tutsun

Evett canimm kesinlikle reklami gibi bi insan degil ozge hanim gercekten kaliteli bi dr hemen not aldi bilgilerimizi tahlillerimizi..digeri kendini bisey zannediyo sadece..

Herkese merhaba, benim de eşimde ileri hareketlilik ve sayı ile ilgili sıkıntı var. Üniversite hastanesine başvurduk 3.5 ay sonraya gün vermişlerdi, 2 ayı geçti. Sormak istediğim bu durumda erkeğe ne gibi tedaviler uygulanıyor? Çünkü kendi kadın doğum doktorum sizi hazırlayalım o sürece diye eşime de bana da gıda takviyeleri verdi. Devlet karşılamadığı özel olduğu için 1 aylık ilaç yaklaşık 600 tl ye geliyor. Alalım ama ya gittiğimizde doktorlar verilenleri yeterli ya da uygun bulmazsa? Alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Fikirlerinize çok ihtiyacım var Bir de tedavi süresi ne kdr sürüyor ortalama? Bende de pko var yumurtlama problemleri, doktorum onun içinde tedavimi hazırladı. Tedavi sürecinde devlet ilaçların ne kadarını karşılıyor? Yardımcı olabilecek bi arkadaşımız çıkarsa çok memnun olurum Herkese sağlıklı günler dilerim

Bizim sıkıntımızda aynı ama hatta benim pko’m ve eşimin değerleri çok kötü olmadığı halde bir türlü olmadı ne kadar sürelik evlisiniz bilmiyorum ama bence bir tüp bebekçi tarafından değerlendirilmelisiniz her zaman tüp bebek Yapalım demiyorlar

4.5 senelik evliyim ama 1.5 senedir korunmuyorum. Randevu aldık zaten tüp bebek merkezi için ama daha 1.5 ay var randevu süresine. İnsan merK ediyor neyle karşılaşacağını, deneyimli arkadaşlara sormak istedim Allah size de nasip etsin tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…