• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek faktörü ile gebe kalamayanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Akrabaların senin çocuğuna bakmayacaklar bu yuzlerine söyle bende çok yaşadım ve hadi çocuğu verin de karnıma koyayım çok istiyorsanız siz getirin demiştim bir daha kimse bisey sormadı sende ağzının paylarını ver yoksa daha çok dert edersin sınır oluyorum ya onlara ne 😡
zaten kimsenin çocuğum olsun mutlu olayım istediğini sanmıyorum maksat sadece yüzüme vurmak,bunu hatırlatmak, nispet yapmak

Merhaba 2 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama olmuyor her türlü testi yaptırdım 35 günde bir adet olmak dışında bir sorunum yok doktor da bu bir engel teşkil etmez dedi hatta 3 ay klomen-ovitrelle tedavisi gördüm 4. Ayda ilaçsız yumurtlama ve çatlama düzenli olunca doktor bu ilaçları kullanmana gerek yok bekle dedi. eşime gelecek olursak onun da sayı 19 milyon, ileri hızlı 0, yavaş ileri 42, normal form %3 çıktı bir doktor doğal yollarla olur ama biraz zor olur başka bir doktor da bu değerler kötü değil, olur dedi. 3 aydır argifertil-M kullanıyor ama hala olmadı moralim çok bozuk. Akrabaların sürekli çocuk yok mu diye sorması çok bunalttı beni. Buna yakın değerlerle gebe kalabilen var mı?

Aynı durumdayız
Tek fark bende sorun yok
Eşimin ileri haraketliliği 0
Aşılama yaptırmak istemiyor
Kafayı yemek üzereyim

Merhaba 2 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama olmuyor her türlü testi yaptırdım 35 günde bir adet olmak dışında bir sorunum yok doktor da bu bir engel teşkil etmez dedi hatta 3 ay klomen-ovitrelle tedavisi gördüm 4. Ayda ilaçsız yumurtlama ve çatlama düzenli olunca doktor bu ilaçları kullanmana gerek yok bekle dedi. eşime gelecek olursak onun da sayı 19 milyon, ileri hızlı 0, yavaş ileri 42, normal form %3 çıktı bir doktor doğal yollarla olur ama biraz zor olur başka bir doktor da bu değerler kötü değil, olur dedi. 3 aydır argifertil-M kullanıyor ama hala olmadı moralim çok bozuk. Akrabaların sürekli çocuk yok mu diye sorması çok bunalttı beni. Buna yakın değerlerle gebe kalabilen var mı?
Bn de ayni durumdayim malesef esimin 55 milyon %9 ileri hizli toplamda %50 ileri hareketliyi geciyor normal yollarla cocuk sahibi olabilirsiniz dedi 3 kez klomen catlatma vs sonucsuz bnde de herhengi bi problem gorunmuyor her seyi yaptirdik kismet 😔

GErizekalı çünkü
Çok siniriyim
Mart ayında ben düşük yaptım
Tekrar olur bu şekilde istemiyorım digor
Bütün derdi çeken kadınlar yaaa sorun erkek kaynaklı olsa bile acılar bizde allah sabır versin bizlere zor cidden zor herkes bebiş bekliyor bıktım cidden bir sorunum olmamasına rağmen bir sürü ilaç kullandım iğne falan filan hep eşten kaynaklı keşke anlasalar ama yok

Bütün derdi çeken kadınlar yaaa sorun erkek kaynaklı olsa bile acılar bizde allah sabır versin bizlere zor cidden zor herkes bebiş bekliyor bıktım cidden bir sorunum olmamasına rağmen bir sürü ilaç kullandım iğne falan filan hep eşten kaynaklı keşke anlasalar ama yok

Aynen öyöe
Bende de sorun yok
Ama beyfendi hem sorunu çözmğyor
Hem de aşılama yapmıyor

Back
X