- 9 Haziran 2020
- 128
- 102
- 33
- Konu Sahibi Yorgunnummm
Bir ml de 19 milyon toplam 3 ml çıkıyorKonsantrasyon 13 milyon civar mı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir ml de 19 milyon toplam 3 ml çıkıyorKonsantrasyon 13 milyon civar mı canım
zaten kimsenin çocuğum olsun mutlu olayım istediğini sanmıyorum maksat sadece yüzüme vurmak,bunu hatırlatmak, nispet yapmakAkrabaların senin çocuğuna bakmayacaklar bu yuzlerine söyle bende çok yaşadım ve hadi çocuğu verin de karnıma koyayım çok istiyorsanız siz getirin demiştim bir daha kimse bisey sormadı sende ağzının paylarını ver yoksa daha çok dert edersin sınır oluyorum ya onlara ne![]()
Seni çok iyi anlıyorum canım çok yaşadımzaten kimsenin çocuğum olsun mutlu olayım istediğini sanmıyorum maksat sadece yüzüme vurmak,bunu hatırlatmak, nispet yapmak
Ne zaman son bulacakSeni çok iyi anlıyorum canım çok yaşadım![]()
Canım konsantrasyon toplamdan daha az olur emin misin öyle olduğuna yoksa benim mi yanlışım var. Toplam 3 milyonsa sıkıntı varBir ml de 19 milyon toplam 3 ml çıkıyor
Hayır toplam 3 ml dedim ya ölçü birimi olarak milim dedim sayı olarak 57 milyona tekabül ediyor toplamıCanım konsantrasyon toplamdan daha az olur emin misin öyle olduğuna yoksa benim mi yanlışım var. Toplam 3 milyonsa sıkıntı var
Kötü değil canım stres yapma sana diyorım da ben de yapıyorum belki ondan olmuyor akışına bıraksak bir aslındaHayır toplam 3 ml dedim ya ölçü birimi olarak milim dedim sayı olarak 57 milyona tekabül ediyor toplamı
Canım yaKötü değil canım stres yapma sana diyorım da ben de yapıyorum belki ondan olmuyor akışına bıraksak bir aslında![]()
Ayyy kıyamam yaa inan benim de hiç aklımdan çıkmıyor hep aklımda atamıyorum ne yapsam daCanım yanasıl bırakıcaz akışına bilmiyorum
çalışan bir kadınım çokta yoruluyorum ama eve dönerken bir hüzün basıyor beni her gün
Aklından atmayı becerebilenler bize de söyleseydi sırrını güzel olurduAyyy kıyamam yaa inan benim de hiç aklımdan çıkmıyor hep aklımda atamıyorum ne yapsam da![]()
Merhaba 2 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama olmuyor her türlü testi yaptırdım 35 günde bir adet olmak dışında bir sorunum yok doktor da bu bir engel teşkil etmez dedi hatta 3 ay klomen-ovitrelle tedavisi gördüm 4. Ayda ilaçsız yumurtlama ve çatlama düzenli olunca doktor bu ilaçları kullanmana gerek yok bekle dedi. eşime gelecek olursak onun da sayı 19 milyon, ileri hızlı 0, yavaş ileri 42, normal form %3 çıktı bir doktor doğal yollarla olur ama biraz zor olur başka bir doktor da bu değerler kötü değil, olur dedi. 3 aydır argifertil-M kullanıyor ama hala olmadı moralim çok bozuk. Akrabaların sürekli çocuk yok mu diye sorması çok bunalttı beni. Buna yakın değerlerle gebe kalabilen var mı?
Bn de ayni durumdayim malesef esimin 55 milyon %9 ileri hizli toplamda %50 ileri hareketliyi geciyor normal yollarla cocuk sahibi olabilirsiniz dedi 3 kez klomen catlatma vs sonucsuz bnde de herhengi bi problem gorunmuyor her seyi yaptirdik kismetMerhaba 2 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama olmuyor her türlü testi yaptırdım 35 günde bir adet olmak dışında bir sorunum yok doktor da bu bir engel teşkil etmez dedi hatta 3 ay klomen-ovitrelle tedavisi gördüm 4. Ayda ilaçsız yumurtlama ve çatlama düzenli olunca doktor bu ilaçları kullanmana gerek yok bekle dedi. eşime gelecek olursak onun da sayı 19 milyon, ileri hızlı 0, yavaş ileri 42, normal form %3 çıktı bir doktor doğal yollarla olur ama biraz zor olur başka bir doktor da bu değerler kötü değil, olur dedi. 3 aydır argifertil-M kullanıyor ama hala olmadı moralim çok bozuk. Akrabaların sürekli çocuk yok mu diye sorması çok bunalttı beni. Buna yakın değerlerle gebe kalabilen var mı?
Neden istemiyormuş?Aynı durumdayız
Tek fark bende sorun yok
Eşimin ileri haraketliliği 0
Aşılama yaptırmak istemiyor
Kafayı yemek üzereyim
Değerlerde sıkıntı yok canımBn de ayni durumdayim malesef esimin 55 milyon %9 ileri hizli toplamda %50 ileri hareketliyi geciyor normal yollarla cocuk sahibi olabilirsiniz dedi 3 kez klomen catlatma vs sonucsuz bnde de herhengi bi problem gorunmuyor her seyi yaptirdik kismet![]()
GErizekalı çünküNeden istemiyormuş?
Ben de kasımda düşük yaptım ne acılar çektim öldüm resmen.. doktor eşime sigara zararlı düşük riski olur diyo ama sigaraya devam ediyor gel de dellenme. Morfoloji 3GErizekalı çünkü
Çok siniriyim
Mart ayında ben düşük yaptım
Tekrar olur bu şekilde istemiyorım digor
Bütün derdi çeken kadınlar yaaa sorun erkek kaynaklı olsa bile acılar bizde allah sabır versin bizlere zor cidden zor herkes bebiş bekliyor bıktım cidden bir sorunum olmamasına rağmen bir sürü ilaç kullandım iğne falan filan hep eşten kaynaklı keşke anlasalar ama yokGErizekalı çünkü
Çok siniriyim
Mart ayında ben düşük yaptım
Tekrar olur bu şekilde istemiyorım digor
Aynı sorunBen de kasımda düşük yaptım ne acılar çektim öldüm resmen.. doktor eşime sigara zararlı düşük riski olur diyo ama sigaraya devam ediyor gel de dellenme. Morfoloji 3
Bütün derdi çeken kadınlar yaaa sorun erkek kaynaklı olsa bile acılar bizde allah sabır versin bizlere zor cidden zor herkes bebiş bekliyor bıktım cidden bir sorunum olmamasına rağmen bir sürü ilaç kullandım iğne falan filan hep eşten kaynaklı keşke anlasalar ama yok
Eşim bana diyo yumurta spermi kabul etmiyorAynen öyöe
Bende de sorun yok
Ama beyfendi hem sorunu çözmğyor
Hem de aşılama yapmıyor