- 26 Şubat 2019
- 2.050
- 1.600
- 133
- Konu Sahibi Yorgunnummm
Amin canım inşallahEvet canım doğru söylüyorsun kullandığımız bir sürü ilaç var bu doğal bişey en azından inşallah herkese şifa olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahEvet canım doğru söylüyorsun kullandığımız bir sürü ilaç var bu doğal bişey en azından inşallah herkese şifa olsun![]()
Aşılama önermezler direkt tüp bebek biz de de aynı sorun var çok zor Allah kimseye vermesin kucağımız boş kalmasınAynı durumdayız
Tek fark bende sorun yok
Eşimin ileri haraketliliği 0
Aşılama yaptırmak istemiyor
Kafayı yemek üzereyim
Sayıdan dolayı mı tüp bebek yaptırdınız ileri hareket sıfır olduğu iÇin mi
İleri hız %50 çok iyi bizim %94 hareketsız ilerisi 0 yerinde hareketli %2 sizin çok iyi kalınabilirTabi yazayım hatırlayabildiğim kadarıyla. Toplam sayı 11 milyon ileri hız %50 morfoloji %3'tü. Gerisini tam hatırlamıyorum açıkcası.
Rica etsem özelsen testi atar mısınGenelde ileri hareket sıkıntı ise tüp bebek direkt yapmak tercih ediyorlar hatta ben o süreçteyşm eşim duran da bile sağlıklı hareketli yok zor bir iki zor bulunmuş dua edin o da ayrı sorun
14 gün perhiz süresi çok uzun 7 günden sonra ölmeye başlıyorlar çünkü 3 gün idealKızlar bizimde ikinci olmuyor malesef aynı dertten muzdaripiz .Ilk defa doktora gittik ben annelerdeydim eşimi çağırdığı gün gitti ve 14 gün perhiz le test vermiş ve sonuç hüsran etkiledimi gün sayısı yoksa böylemi bilemedim kafayı yedim resmen
Aşılama ya da tüp bebek denediniz mi ve ne zamandır olmuyormorfoloji 0 geçen sene 1di hareket 0 yani olmuyoo bi şekilde olmuyo ve böyle devam ettikçe hiç olmayacakmış gibi bi his doğuyo içimebendede illet polikistik var artık bu konudan midem bulanıyo
5 senelik evliyim canım 1 normal bide tüp denedik ikisinde de düşük oldu kan sulandırıcıda kullandım o değil bence sorun ve kürtaj materyalindede sorun cıkmadı şimdide sperm kaynaklı diyolar böyle böyle zamanımız geçiyo bakalım Allah sonumuzu hayretsin.geçen gün kan verdim sonucu sormayı unutmuşum artık o kadar umursamıyorum galiba yada umutsuzlanıyorum.Aşılama ya da tüp bebek denediniz mi ve ne zamandır olmuyor
Olabilir kaç hastalıkken düştü bilmiyorum ama sağlıksız bebek tutunamaz böyle durumlarda erkeğin sperm analizi daha da genişletilir DNA bozukluğu falan var mı ona bakılır ama bizim ülkemizdeki doktorlar nedense oyalıyor5 senelik evliyim canım 1 normal bide tüp denedik ikisinde de düşük oldu kan sulandırıcıda kullandım o değil bence sorun ve kürtaj materyalindede sorun cıkmadı şimdide sperm kaynaklı diyolar böyle böyle zamanımız geçiyo bakalım Allah sonumuzu hayretsin.geçen gün kan verdim sonucu sormayı unutmuşum artık o kadar umursamıyorum galiba yada umutsuzlanıyorum.
Evett tam olarakta oyle oldu en son akillarina 2 kere kaybedince geldi dna hasarina filan bakmaya cok sukur onda bi sikinti cikmadi bakalim Rabbim hayirlisini versin diye dua etmekten baska care yokOlabilir kaç hastalıkken düştü bilmiyorum ama sağlıksız bebek tutunamaz böyle durumlarda erkeğin sperm analizi daha da genişletilir DNA bozukluğu falan var mı ona bakılır ama bizim ülkemizdeki doktorlar nedense oyalıyor
Bende sigara konusunda muzdaripm eşim sigarayı bıraksa eminim olacak ama ısrarla buna bağlı olmadığını benim çok taktigimi söylüyor 2 tüp bebek tutmadı ama hâlâ sigarayı bırakmyo nasl bıraktrablrm ya çıldıryrm hergünBen de kasımda düşük yaptım ne acılar çektim öldüm resmen.. doktor eşime sigara zararlı düşük riski olur diyo ama sigaraya devam ediyor gel de dellenme. Morfoloji 3
Valla caba gostermek zorundalar canimm cocuk istiyosan ve bu yol bundan geciyosa yapilmak zorunda..Bende sigara konusunda muzdaripm eşim sigarayı bıraksa eminim olacak ama ısrarla buna bağlı olmadığını benim çok taktigimi söylüyor 2 tüp bebek tutmadı ama hâlâ sigarayı bırakmyo nasl bıraktrablrm ya çıldıryrm hergün![]()
Gel de anlat canm anlatmaktan usandım dilimde tüy bitti wala sigaraya bağlamıyor. Bende bişey demyrm artık hani şu söz varya bi ara çok konuştum baktım işe yaramıyor bende sustum.....Valla caba gostermek zorundalar canimm cocuk istiyosan ve bu yol bundan geciyosa yapilmak zorunda..
Suan bi nevi bende oyleyim canim basta kabullenemiyolar sonra sonra anliyolar benimki sigara kullanmiyo ama git bi tahlil yaptir iste bi baktir diyorum ben soyluyom ben dinliyom artik soylemiyom bile yani tek basima daha fazla yuk alamiom sirtima tek bizle olcak biseyde degil cocuk sonucta..Gel de anlat canm anlatmaktan usandım dilimde tüy bitti wala sigaraya bağlamıyor. Bende bişey demyrm artık hani şu söz varya bi ara çok konuştum baktım işe yaramıyor bende sustum.....