• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek faktörü ile gebe kalamayanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bizimde ikinci olmuyor malesef aynı dertten muzdaripiz .Ilk defa doktora gittik ben annelerdeydim eşimi çağırdığı gün gitti ve 14 gün perhiz le test vermiş ve sonuç hüsran etkiledimi gün sayısı yoksa böylemi bilemedim kafayı yedim resmen

Ben bir çok kadın doğumcudan fikir aldım eşimin değerleri de öyle çok çok kötü değilmiş normal yolla olabilirmiş ama madem bunca yıl olmamış artık bir şeyler yapılsın aşılamaya geç dediler

Kızlar bizimde ikinci olmuyor malesef aynı dertten muzdaripiz .Ilk defa doktora gittik ben annelerdeydim eşimi çağırdığı gün gitti ve 14 gün perhiz le test vermiş ve sonuç hüsran etkiledimi gün sayısı yoksa böylemi bilemedim kafayı yedim resmen
14 gün perhiz süresi çok uzun 7 günden sonra ölmeye başlıyorlar çünkü 3 gün ideal

morfoloji 0 geçen sene 1di hareket 0 yani olmuyoo bi şekilde olmuyo ve böyle devam ettikçe hiç olmayacakmış gibi bi his doğuyo içime :( bendede illet polikistik var artık bu konudan midem bulanıyo

morfoloji 0 geçen sene 1di hareket 0 yani olmuyoo bi şekilde olmuyo ve böyle devam ettikçe hiç olmayacakmış gibi bi his doğuyo içime :KK43: bendede illet polikistik var artık bu konudan midem bulanıyo
Aşılama ya da tüp bebek denediniz mi ve ne zamandır olmuyor

Aşılama ya da tüp bebek denediniz mi ve ne zamandır olmuyor
5 senelik evliyim canım 1 normal bide tüp denedik ikisinde de düşük oldu kan sulandırıcıda kullandım o değil bence sorun ve kürtaj materyalindede sorun cıkmadı şimdide sperm kaynaklı diyolar böyle böyle zamanımız geçiyo bakalım Allah sonumuzu hayretsin.geçen gün kan verdim sonucu sormayı unutmuşum artık o kadar umursamıyorum galiba yada umutsuzlanıyorum.

5 senelik evliyim canım 1 normal bide tüp denedik ikisinde de düşük oldu kan sulandırıcıda kullandım o değil bence sorun ve kürtaj materyalindede sorun cıkmadı şimdide sperm kaynaklı diyolar böyle böyle zamanımız geçiyo bakalım Allah sonumuzu hayretsin.geçen gün kan verdim sonucu sormayı unutmuşum artık o kadar umursamıyorum galiba yada umutsuzlanıyorum.
Olabilir kaç hastalıkken düştü bilmiyorum ama sağlıksız bebek tutunamaz böyle durumlarda erkeğin sperm analizi daha da genişletilir DNA bozukluğu falan var mı ona bakılır ama bizim ülkemizdeki doktorlar nedense oyalıyor

Eşimde sayı iyi şeklde anormal 75 normal 25 çakşırsuyuna basladı bu şeklfe gebe kalnrmı yasayan var mı

Olabilir kaç hastalıkken düştü bilmiyorum ama sağlıksız bebek tutunamaz böyle durumlarda erkeğin sperm analizi daha da genişletilir DNA bozukluğu falan var mı ona bakılır ama bizim ülkemizdeki doktorlar nedense oyalıyor
Evett tam olarakta oyle oldu en son akillarina 2 kere kaybedince geldi dna hasarina filan bakmaya cok sukur onda bi sikinti cikmadi bakalim Rabbim hayirlisini versin diye dua etmekten baska care yok

Ben de kasımda düşük yaptım ne acılar çektim öldüm resmen.. doktor eşime sigara zararlı düşük riski olur diyo ama sigaraya devam ediyor gel de dellenme. Morfoloji 3
Bende sigara konusunda muzdaripm eşim sigarayı bıraksa eminim olacak ama ısrarla buna bağlı olmadığını benim çok taktigimi söylüyor 2 tüp bebek tutmadı ama hâlâ sigarayı bırakmyo nasl bıraktrablrm ya çıldıryrm hergün 😶😶

Bende sigara konusunda muzdaripm eşim sigarayı bıraksa eminim olacak ama ısrarla buna bağlı olmadığını benim çok taktigimi söylüyor 2 tüp bebek tutmadı ama hâlâ sigarayı bırakmyo nasl bıraktrablrm ya çıldıryrm hergün 😶😶
Valla caba gostermek zorundalar canimm cocuk istiyosan ve bu yol bundan geciyosa yapilmak zorunda..

Valla caba gostermek zorundalar canimm cocuk istiyosan ve bu yol bundan geciyosa yapilmak zorunda..
Gel de anlat canm anlatmaktan usandım dilimde tüy bitti wala sigaraya bağlamıyor. Bende bişey demyrm artık hani şu söz varya bi ara çok konuştum baktım işe yaramıyor bende sustum.....

Gel de anlat canm anlatmaktan usandım dilimde tüy bitti wala sigaraya bağlamıyor. Bende bişey demyrm artık hani şu söz varya bi ara çok konuştum baktım işe yaramıyor bende sustum.....
Suan bi nevi bende oyleyim canim basta kabullenemiyolar sonra sonra anliyolar benimki sigara kullanmiyo ama git bi tahlil yaptir iste bi baktir diyorum ben soyluyom ben dinliyom artik soylemiyom bile yani tek basima daha fazla yuk alamiom sirtima tek bizle olcak biseyde degil cocuk sonucta..😓

Back
X