şapka değilde kış gününde değerlendirip şu örgülü berelerden taksan atkılarıyla beraber...
güzelce makyaj yapsan ve bir diyetisyene gitsen..her gün koşsan yürüsen hem psikolojık olarak hem de fiziksel iyi hissedersin...
güzelce saçlarını besleyecek yağlar sürsen hazır berenin içindeelr güzelce beslenip çoğalsalar mesela
Eki Görüntüle 900974
Eki Görüntüle 900975
yazacagım her seyi yazmıs arkadas, ne guzel ornekler de koymus insanı hevese getiriyor :)
canım ben de arada sapka takarım biraz erkeksi bir tavrım da vardır ama yine de cok sempatik bulurlar,
hem de daha 17 yasındasın, yuzunden gulusunu eiksik etmemen senin sihirli degnegin gibi...
için daraldıgını hissettiginde int.ten seni guldurebilecek seylere de bakabilirsin, boylece elin sacına daha az gider veya can sıkıntısından abur cubur yeme isteginin onune gecmis olursun.
bir de kilonu hic dert etme, burada diyet listeleri diyet gunlukleri bolumunu takip edebilirsin,
oyle guzel basarı oykuleri var ki insanı gaza getiriyor.
mesela benim lisedeyken cok kilolu bir arkadasım vardı, azmetti kilolarını verdi,
eskiden de cok tatlı bir kızdı cunku cok guzel guluyordu, onunla cok şakalasırdık,
simdi hem mesleginde cok basarılı oldu hem zayıfladıkca ozguveni biraz daha arttı
hem de o sihirli degnek demistim ya... gulusuyle beraber buyuleyici bir guzelligi kavustu.
onunde daha coook uzun yıllar var, istedikten sonra basaramayacagın sey yok.
kendine inan