• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek gömleği ile şık olmanın 10 yolu

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
297.402
614.590
1.098
Malatya
Transforming-mens-shirts-15.jpg

O erkek arkadaşın ya da kocan, biz bir kez ya da başka saymak olup olmadığını, onların gömlek birini giydim. Ancak biz bayanlar daha ilham verici ve çok erkeklerden daha becerikli olduğunu biliyorum. Şık Eve biz size birçok normal tamamen farklı bir şekilde bir adamın gömleğini giydim eminiz. Biz önce bir erkek gömlek giymek #how birkaç yıl başladı Tumblr çılgınlığı farkında olmuştur ve biz fotoğrafların dil-in-yanak doğayı seviyorum. Ancak hala tüm çok pratik bir tarafı var. Evet, bunu bir elbise içine bir adamın gömleğini dönüştürmek ne kadar kolay olduğunu göstermiştir, ancak birini giyebilir diğer yollarla bir yük vardır. Sen için elde sonuçlarını görebilirsiniz Brit + Co onlar moda stilist, sorulduğunda Misty Spinney bir mavi onay desen gömlek kullanarak 10 harika görünüyor oluşturmak için.

Transforming-mens-shirts-1.jpg

Transforming-mens-shirts-2.jpg

Straplez sundress şort bir çift ile bir üst olarak büyük, ya da tam mini-elbise bakmak için uzun bir uydurma gömlek kullanabilirsiniz.

Transforming-mens-shirts-5.jpg

Transforming-mens-shirts-6.jpg

Bir gömlek ve jartiyer bu akıllı kullanımı ile yıllardır bir çift geri gidin.

Transforming-mens-shirts-7.jpg

Transforming-mens-shirts-8.jpg

Hiçbir şey denize yakın yaşamak istemiyorsanız bile, deniz göz atıyor!

Transforming-mens-shirts-11.jpg

Bir gömlek bir etek koymak ve yüksek topuklu ayakkabılar eklediğinizde dönüşüm dikkat çekiyor.

Transforming-mens-shirts-14.jpg

Bazı trendy kot ile renkli bir sıçrama ekleyin ve büyük bir rahat bir görünüm var.

Back
X