- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
Ne kadar sevdiğimi biliyor beraber yazılırız deyip bazen beni heyecanlandırıyor ama o gün hiç gelmiyor
Sanırım bu yüzden. Benim gibi olan bir kadının varlığını bile bilmek beni mutlu edebilir. Arkadaşlarım resmen dalga boyutunda takılıyorlar. Az yiyorlar mesela ben kilom ideal ama nası yiyorum. Erkek gibisin falan demelerinden de aslında hoşlanmıyorum ama gülüp napayım ayarlarda var bi sorun deyip geçiyorum
bi kere eşinizden korkun böyle bir sevgilim vardı beni engellediğini ayrılınca öğrendim. fitness a yazılmak isterdim kıskanırdı birlikte yazılalım derdim ertelerdi. ayrıldık ilk işim fitness a yazılmak oldu.
siz bir bireysiniz eşiniz ebeveyniniz değil ondan izin almak zorunda değilsiniz. yazılın ve haber verin sadece. benim arkadaşlarım kız arkadaşlarını baskı yapıyor misal sporlara kurslara yazılsınlar diye.
ayrıca bu saydıklarınızı yapan çok kadın var?! benim arkadaşlarımın nerdeyse hepsi ok atmayı öğrendiler ben de gideceğim boş zamanımda at binmek ben de istiyorum kursu buldum ama vaktim yok bu ara ama yapacağım yani.
siz bence bireyselleşmelisiniz. eminim antalya gibi büyük bir şehirde onlarca kurs vardır internetten araştırın arayın gidin görün ve yazılın bu kadar basit!