- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.598
- 248
Hanımefendi milletin erkeklerine falan laf ettiğim yok.Erkeklerle bir zorumda yok.Ona kalırsa benim çevremde karısını döven biri de yok benim çevremde karısını döven biri olmaması bu ülkede kadına şiddet olmadığı anlamına gelebilir mi peki?E siz de erkekleri genelliyorsunuz, her yurdum erkeği böyle değil ki. İnternette gördüğünüz birkaç yorum, o yorumları yapanlar tüm Türkiye erkeklerini mi temsil ediyor yani?
Turizm memleketinde yaşıyorum, yerleşik yabancının bol olduğu bir yerde; buradaki erkeklerin yabancı-yerli böyle bir ayırım yaptığına şahit olmadım çevremde, bunun muhabbeti bile geçmez. Ne alaka yani. İnternet alemi, trollü var, 12-13 yaşında ergeni var, ömründe hiç kadın görmemişi kadın nedir bilmemiş abazanı var, erkek nickiyle gezen, o ağızla yazan kadınlar var, var da var... Öylesi videoları izlemeyen, dikkate almayanları ve yorum yapmayanları da, yorum yapanından fazla var. Bunlar nasıl genellenip bir milletin erkeklerine mal edilebiliyor? Oradaki yorum yapanların yaptığı şeyi yapıyorsunuz.
Çok zor değil azıcık İnternette dolaşsanız kadınlar hakkında ne kadar sıkıntılı düşünceye sahip erkekler olduğunu görürsünüz.Benim lafım zaten bu tayfaya.Hayır biz sizlerle başka ülkede mi yaşıyoruz acabada böyle şeyler yok 3'5 ergen onlar diye iddiada bulunuyorsunuz anlamıyorum ki?