Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok garipmiş, ya senı yeterınce sevmıyor senden emın degıl ya da utanıyor veya aılesı duyar dıye cekınıyor,
senın cocugun burcu nedır? onla mı alakalı acaba, sen mı ıstedın cok cıkmayı ondan mı boyle bı ılıskıyı kabullenıyorsun ?
Arkadaslar, bir erkek, sevgilisi güzel oldugu halde, arkadaslarinin bilmesini neden istemez? gizlemesinin sebepleri nedir?
haklisiniz kizlar, durum su ki bana sebebi söyle söylemisti: SENIN HAKKINDA KÖTÜ KONU$SUNLAR ISTEMIYORUM YANI "KIZA BAK HEMENDE SENINLE CIKMIS W.S" gibi :S
Arkadaslar, bir erkek, sevgilisi güzel oldugu halde, arkadaslarinin bilmesini neden istemez? gizlemesinin sebepleri nedir?
kizlar bugün konustum arkadaslari biliyomus beni test etmek icin önce bilmiyolar demis![]()
4 senelik ilişkimiz var ailesinden gizliyor çoğu kez tartıştık,biliyorlar diyor ama benimle telefonda bile konuşamıyor,arkadaş çevresi biliyor,aramızda 4 yaş fark var ben ondan büyüğüm tek neden bu diyor,ama çok kötü bişey,ben diyor evlenirken söyleyeceğim aileme diyoroda bizim planımıza göre seneye tabi ben bu herifi bırakmazsam:çok üzgünüm: