Erkek iliskisini neden saklar?

kıza bak hemende seninle cıkmıs mı..bu cocukdamı problem varda oyle diycek arkadasları sacma bi cumle bu sevgilinin yaptıgıda sacma

sen yedeksin demek.
esas kız var bir tane onla çıkıyor, arkadaşları da,onu biliyorlar.
seni söylerse, esas kıza senle çıktığını biri söyleyiverir ,diye korkuyordur.

çok garipmiş, ya senı yeterınce sevmıyor senden emın degıl ya da utanıyor veya aılesı duyar dıye cekınıyor,
senın cocugun burcu nedır? onla mı alakalı acaba, sen mı ıstedın cok cıkmayı ondan mı boyle bı ılıskıyı kabullenıyorsun ?

bencede canım ya utanıyo ya ailesinden çekiniyo en kötüsüde diğer kişilere açık kapı bırakmak istiyo hiç iyi yanını göremedim ben

"hemen seninle çıkmış derler." derken? sen erkek arkadaşınla,biriyle ayrıldıktan hemen sonra mı çıkmaya başladın ki?

bunu dert etmiş olabilir eğer öyleyse tabi. ne dediğin tam anlaşılmıyor ki kardeşim.

arkadaşları kalkıp bişi demezler ki bence 2. 3. yü bulmaya
bence ya sana güvenmiyor yeterince güzel bulmuyor (arkadaşlarına hava atamıcak senle) yada muhabbete katılamıcağını düşünüyor (muhabbetine güvenmiyor)
ya da arkadaşları çok çapkın/ yakışıklı kendine güvenmediğinden onlarla bi araya getirmek istemiyor

Arkadaslar, bir erkek, sevgilisi güzel oldugu halde, arkadaslarinin bilmesini neden istemez? gizlemesinin sebepleri nedir?

Güzelliğin kendi başına birlikteliği açıklamak için bir neden olmadığı kanısındayım zira bir ilişki karşıdakilere gösteriş için başlamaz duygusal bir temeli vardır / olmalıdır.

Eğer yaşınız küçükse ve sevgiliniz çekingense anlamsız nedenlerle bu ilişkiyi gizliyor olabilir zira bu yaşlarda bu durumla karşılaşılabilir karakteri ile ilgili bir sorun. Ya da arkadaşları bir kızın o ortama girmesine uygun olmayan kişilerden oluşuyordur, sebep bu da olabilir.

Eğer ergin kişilerseniz ne yazık ki evli olması ya da bir başkası ile köklü bir beraberliği olması da muhtemel. Veya hislerinden emin değildir. Sebepler sıralanabilir, ancak karşınızdakinin "mantıklı" açıklamaları size yanıt verecektir tabi "hemen seninle çıktı demesinler diye" mantıklı yanıt kategorisine girmiyor:))

bu kadar şeye navb'nin dediği gibi gülüp geçtiyseniz,aşktan körsünüz gerçekten.
hiçbir sorusu,hiçbir cevabı mantıklı olmayan ve bana göre inceden inceden aşağılama içeren sözler sarfeden bu kişiye hak ettiğinden çok fazla değer veriyorsunuz.
ve yine bence siz bu ilişkinin sonunda gerçekten üzüleceksiniz ohaoldumsmile
sorunuza gelince 'güzel olduğu halde' diye vurgu yapmışsınız ama bence erkek arkadaşınız aynı fikirde değil,aynı fikirde ve yine saklıyorsa bir erkek,diğer arkadaşlara katılmamak elde değil,tabiki 2.,3.,4. peşindedir.

4 senelik ilişkimiz var ailesinden gizliyor çoğu kez tartıştık,biliyorlar diyor ama benimle telefonda bile konuşamıyor,arkadaş çevresi biliyor,aramızda 4 yaş fark var ben ondan büyüğüm tek neden bu diyor,ama çok kötü bişey,ben diyor evlenirken söyleyeceğim aileme diyoroda bizim planımıza göre seneye tabi ben bu herifi bırakmazsam:çok üzgünüm:

bencede saklamasının nedenı..ya başka sevgılısı var..ya evlı..

4 senelik ilişkimiz var ailesinden gizliyor çoğu kez tartıştık,biliyorlar diyor ama benimle telefonda bile konuşamıyor,arkadaş çevresi biliyor,aramızda 4 yaş fark var ben ondan büyüğüm tek neden bu diyor,ama çok kötü bişey,ben diyor evlenirken söyleyeceğim aileme diyoroda bizim planımıza göre seneye tabi ben bu herifi bırakmazsam:çok üzgünüm:

o saman aılesının evlenmesını onaylamayacagını düşündüğü ıçın soyleyemez sanırım...

İlişkisini saklayan erkek şüphesiz şuursuz ve güvenilmezdir. Bir kere ya göze alamayandır yada potansiyen taleplere yeşil ışık yakıyordur. Her iki durumdada acilen hal çaresine bakılmalıdır bence

ya evlidir, ya sevgilisi vardır yada öylesine vakit geçirmek için takılıyordur.

söylendiğinde değen nazar evlendiğinde değmeyecek mi yani?
bence ya başkası var ya da yedektesin kızım evlenmek için. çünkü erkekler sahiplenmeyi severler sevdiklerinde sevgilisini de aynı şekilde sahiplenir. etrafa o BENİM der.
söylemiyorsa sorgulayın bence.

Seni arkadaşlarına söylemiyor tanıştırmıyorsa, o zaman bilki sen onun hayatında bir yer edinememişsin, sana değer vermiyor yani. Başkasını bulduğu anda seni bırakacaktır.

Back
X