- Konu Sahibi neleroluyorhayatta
-
yok o bi genelleme illa sizinki de oyle olacak veya yapacak diye bışey yok bence. kişilikle orantılı bence erkeğin başkasına yonlenmesı.
Tamamen karakterle ilgili. Kizkardesim 8 yil flort etti esiyle. Sonra evlendi. Cocuk yastaydilar tanistiklarinda. Hatta damat elime dogdu diyecegim utanmasamKimseye yan gozle bakmaz aslan damat. Huyu olan yapar. Benim 2,5 yillik iliskim olmustu, benden once birak onlara kiz arkadasi basindan bir evlilik-bosanma bile gecmisti. Ona ragmen aldatmisti. Ama belli de ediyordu civik konusmalarindan. Ne yaparsin gonul bu ota da konuyor ...anlarsin :)
Esim ise cok fazla kizla cikmamis, adamin umru degil kari-kiz. Tamamen karakter diyorum ya, sen guveniyorsan vardir sebebi. Hiic takma
İyi geceler kk üyeleri.Aklıma takılan bişey var size de danışmak istediğim.
9 aydır devam eden bir ilişkim var.şu an herşey yolunda.erkek arkadaşım öğretmen ve 27 yaşında.zorlu bir öğrencilik dönemi olmuş maddi açıdan ailesinden destek göremediği gibi ailesine de maddi olarak kendisi yardımda bulunmuş ve hep kendini işine vermiş.gelmek istediğim konu;ilk ilişkisi benim.ve bu aralar nedendir bilinmez etrafımdan ''ilk ilişkisi sensin.gözü doymamıştır.bişeyler içinde kalmıştır.çapkınlık yapabilir dikkatli ol'' gibi tepkiler aldım.bana yersiz ve anlamsız geldi ama yine de kafama takılmadı değil.siz ne dersiniz?
İyi geceler kk üyeleri.Aklıma takılan bişey var size de danışmak istediğim.
9 aydır devam eden bir ilişkim var.şu an herşey yolunda.erkek arkadaşım öğretmen ve 27 yaşında.zorlu bir öğrencilik dönemi olmuş maddi açıdan ailesinden destek göremediği gibi ailesine de maddi olarak kendisi yardımda bulunmuş ve hep kendini işine vermiş.gelmek istediğim konu;ilk ilişkisi benim.ve bu aralar nedendir bilinmez etrafımdan ''ilk ilişkisi sensin.gözü doymamıştır.bişeyler içinde kalmıştır.çapkınlık yapabilir dikkatli ol'' gibi tepkiler aldım.bana yersiz ve anlamsız geldi ama yine de kafama takılmadı değil.siz ne dersiniz?
bunun ilki sonu yoktur bence
insanin icinde olmali
yapan yine yapar isterse bilmem kacinci olsun
karakteri yapisi düzgün olsun yeterki
dilerim mutlu olursunuz
kimsenin lafinida takma
kuruntu halinede getirme bence kendini yipratirsin durduk yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?