Erkek ilk ilişkisini yaşıyorsa aldatma ihtimali daha mı yüksek?

neleroluyorhayatta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
550
1
46
Ankara
İyi geceler kk üyeleri.Aklıma takılan bişey var size de danışmak istediğim.
9 aydır devam eden bir ilişkim var.şu an herşey yolunda.erkek arkadaşım öğretmen ve 27 yaşında.zorlu bir öğrencilik dönemi olmuş maddi açıdan ailesinden destek göremediği gibi ailesine de maddi olarak kendisi yardımda bulunmuş ve hep kendini işine vermiş.gelmek istediğim konu;ilk ilişkisi benim.ve bu aralar nedendir bilinmez etrafımdan ''ilk ilişkisi sensin.gözü doymamıştır.bişeyler içinde kalmıştır.çapkınlık yapabilir dikkatli ol'' gibi tepkiler aldım.bana yersiz ve anlamsız geldi ama yine de kafama takılmadı değil.siz ne dersiniz?

canım takma o tür şeyleri kafana.kişinin karakteri nasılsa öyle davranır.bekarken bile çok ilgilenmediği komnularla evliyken neden ilgilensin ki.....birde mutluysa*

bence ilk ilişkiyle son ilişkiyle ilgisi yok yapacak adam senden önce 100 kişiylede ilişkisi olmuş olsa yinede yapar bazı erkeklerin ruhunda var ve bunu pişkin pişkin gurur duyarak anlatan erkekler var Allah rast getirmesin öylesine bence sen bunları düşünüp kendini üzme erkek arkadaşından öyle birşey seziyormusun yani davranışlarında bir problemmi var eğer yoksa boşver herkes herşey söyler takma kafan rahat olsun

bende eşimle sevgiliyken aynı iş yerinde çalışırdık iş yerindeki bütün arkadaşlarım hep beni ondan soğutmaya çalışırdı sen onunla yapamazsın bilmem ne yaşınız küçük bu ilişki evlilikle sonuçlanmaz kesin aldatır vs vs ben sizene diyip geçiyordum yani demek istediğim herkes iyi niyetle seni düşünüyomuş gibi söyler ama kimin niyeti nedir bilemzsin sen yetişkin bir insansın takma milletin dediklerini konuşur onlar

bana da cevrendekıler bıraz fesat gıbı geldıben ılk baslarda bu denılene ınanıyodum aam sonra farkettım kı kesınlıkle yapıyla alakalı bazı erkeklerın gozu doymuyo yası ılerlesede yapıyo,bazıları da dogustan gozu doymus olarak doguyo galıbasadece evlenecegı kısye odaklanıyo ,tabı ıstısnalar vardır

canım takma o tür şeyleri kafana.kişinin karakteri nasılsa öyle davranır.bekarken bile çok ilgilenmediği komnularla evliyken neden ilgilensin ki.....birde mutluysa*

canım teşekkür ederim hepinize cevaplar için..
takıntı yaptım bunu,burda fikirler gayet objektif olduğu için sorma ihtiyacı duydum.
ama sanırım öyle bi risk yok
bunu söyleyen arkadaşlarım evliler,içlerinden bi tanesi de teyzem.
eşi bi kaç kez aldattı ve teyzem onun ilk sevgilisiydi.
bu örnekler korkutuyo beni.
ama sizin gibi düşünüyorum,haklısınız

Yok zaten kpss ye hazırlanıyo başını kaşıyacak vakti yok ve buna rağmen benle son derece ilgili..
Sadakat anlamında da bi yanlışını görmedim..
Hani diyorum ki atanır,kafası rahatlar, boş vakti çoğalır da bu beni etkileyen insanların teoremi gerçek olur mu?
Kafama takıldı fikir almak istedim canım

ilk ilişki son ilişki farkedermi canım erkek için.yapacaksa her ortamda her durumda gönül rahatlıyla yapar.teyzenin gelipde sana böyle demesi de garip.kendi kuyruk acısını baskalarını mutsuzlaştırarakmı çıkaracakmış...sen içini frah tut..

bende eşimin ilk sevgilisiyim 1 yıl flört dönemimiz oldu 6 yıldırda evliyiz 7 yılımızı doldurduk üstelikte evlendiğimizde eşim 20 ben 19 dum ve Allah a şükür eşim bugüne dek yan gözle kimseye bakmış değil ona güvenim sonsuz hep olumsuz örnekleri aklına getirme ve şimdiden bunları düşünüp hayatı yaşamaktan geri kalma dilerim bir ömür boyu mutlu olursunuz

takma canım kafana bak çoğunluk aynı şeyi söylüyor sen içini ferah tut bunun ilk ilişkiyle son ilişkiyle ilgisi yok bazı kanı bozuklar yapıyor 100. ilişkiside olsa

Çok haklısın,sanırım biraz söylenenlere kulaklarımı tıkamayı öğrenmeliyim

Çevremdekilerin ortak noktası mutsuz olmaları..
Bana da karakter meselesi gibi geliyo,inandığım bu.
Ve sizler de söyleyince yalnız olmadığımı anladım..
Benim çevremde bi tuhaflık var anlaşıldı:82:

Canımsın saol.
Mutlu oldum ve rahatladım böyle düşünmenizle

Canım teşekkür ediyorum ve bi sürü maşallah diyorum
Bir ömür boyu mutlu olun siz de..
Konuşunca rahatladım sığ düşüncelere hapsolup kalmıştım iyi geldi
Çokçaa teşekkürler herkesee

yok o bi genelleme illa sizinki de oyle olacak veya yapacak diye bışey yok bence. kişilikle orantılı bence erkeğin başkasına yonlenmesı.

Tamamen karakterle ilgili. Kizkardesim 8 yil flort etti esiyle. Sonra evlendi. Cocuk yastaydilar tanistiklarinda. Hatta damat elime dogdu diyecegim utanmasam Kimseye yan gozle bakmaz aslan damat. Huyu olan yapar. Benim 2,5 yillik iliskim olmustu, benden once birak onlara kiz arkadasi basindan bir evlilik-bosanma bile gecmisti. Ona ragmen aldatmisti. Ama belli de ediyordu civik konusmalarindan. Ne yaparsin gonul bu ota da konuyor ...anlarsin :)
Esim ise cok fazla kizla cikmamis, adamin umru degil kari-kiz. Tamamen karakter diyorum ya, sen guveniyorsan vardir sebebi. Hiic takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…