- Konu Sahibi neleroluyorhayatta
-
bana daha düşüktür gibi geliyor.hani gözümü bununla açtım bununla kapatayım diyebilir.
bana daha düşüktür gibi geliyor.hani gözümü bununla açtım bununla kapatayım diyebilir.
Bana da daha düşük olur gibime geldi. O yaştan sonra mutluluğu bulmuşsa neden onu kendi elleriyle bozsun ki, kıymetini daha iyi bilmesi gerekir. Ama bu tabi kişilikle ilgili bir şey her şeyden önce.
canım takma o tür şeyleri kafana.kişinin karakteri nasılsa öyle davranır.bekarken bile çok ilgilenmediği komnularla evliyken neden ilgilensin ki.....birde mutluysa*
bence ilk ilişkiyle son ilişkiyle ilgisi yok yapacak adam senden önce 100 kişiylede ilişkisi olmuş olsa yinede yapar bazı erkeklerin ruhunda var ve bunu pişkin pişkin gurur duyarak anlatan erkekler var Allah rast getirmesin öylesine bence sen bunları düşünüp kendini üzme erkek arkadaşından öyle birşey seziyormusun yani davranışlarında bir problemmi var eğer yoksa boşver herkes herşey söyler takma kafan rahat olsun
canım teşekkür ederim hepinize cevaplar için..
takıntı yaptım bunu,burda fikirler gayet objektif olduğu için sorma ihtiyacı duydum.
ama sanırım öyle bi risk yok
bunu söyleyen arkadaşlarım evliler,içlerinden bi tanesi de teyzem.
eşi bi kaç kez aldattı ve teyzem onun ilk sevgilisiydi.
bu örnekler korkutuyo beni.
ama sizin gibi düşünüyorum,haklısınız
Yok zaten kpss ye hazırlanıyo başını kaşıyacak vakti yok ve buna rağmen benle son derece ilgili..
Sadakat anlamında da bi yanlışını görmedim..
Hani diyorum ki atanır,kafası rahatlar, boş vakti çoğalır da bu beni etkileyen insanların teoremi gerçek olur mu?
Kafama takıldı fikir almak istedim canım
bende eşimle sevgiliyken aynı iş yerinde çalışırdık iş yerindeki bütün arkadaşlarım hep beni ondan soğutmaya çalışırdı sen onunla yapamazsın bilmem ne yaşınız küçük bu ilişki evlilikle sonuçlanmaz kesin aldatır vs vs ben sizene diyip geçiyordum yani demek istediğim herkes iyi niyetle seni düşünüyomuş gibi söyler ama kimin niyeti nedir bilemzsin sen yetişkin bir insansın takma milletin dediklerini konuşur onlar
bana da cevrendekıler bıraz fesat gıbı geldıben ılk baslarda bu denılene ınanıyodum aam sonra farkettım kı kesınlıkle yapıyla alakalı bazı erkeklerın gozu doymuyo yası ılerlesede yapıyo,bazıları da dogustan gozu doymus olarak doguyo galıba sadece evlenecegı kısye odaklanıyo ,tabı ıstısnalar vardır
ilk ilişki son ilişki farkedermi canım erkek için.yapacaksa her ortamda her durumda gönül rahatlıyla yapar.teyzenin gelipde sana böyle demesi de garip.kendi kuyruk acısını baskalarını mutsuzlaştırarakmı çıkaracakmış...sen içini frah tut..
bende eşimin ilk sevgilisiyim 1 yıl flört dönemimiz oldu 6 yıldırda evliyiz 7 yılımızı doldurduk üstelikte evlendiğimizde eşim 20 ben 19 dum ve Allah a şükür eşim bugüne dek yan gözle kimseye bakmış değil ona güvenim sonsuz hep olumsuz örnekleri aklına getirme ve şimdiden bunları düşünüp hayatı yaşamaktan geri kalma dilerim bir ömür boyu mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?