• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar, bizde Kaan hocanın hastasıydık. Gerçekten iyi bir doktor ona lafım yok. Uygulattığı tedavi yöntemiyle (antioksidan tedavi) sperm dna hasarı gerçekten düzeliyor. Bu bazen 6 ay bazen de 1 seneyi bulabiliyor. Sonrasında da en az altı ay normal yolla deneyin diyor.
Biz bu şekilde bekleye bekleye 3 yılımızı boş yere harcadık. Siz de boşuna kendinizi yıpratmayın. Emin olun kullandığınız antioksidanlara, bir tüp bebek parası kadar para harcarsınız. Zaman kaybetmeden iyi bir doktor ve merkezde tüp bebek yaptırın. Zaten mikroçip yönetimini kullanırken, en iyi spermleri bulup seçiyorlar. Benden size tavsiye.

Arkadaşlar, bizde Kaan hocanın hastasıydık. Gerçekten iyi bir doktor ona lafım yok. Uygulattığı tedavi yöntemiyle (antioksidan tedavi) sperm dna hasarı gerçekten düzeliyor. Bu bazen 6 ay bazen de 1 seneyi bulabiliyor. Sonrasında da en az altı ay normal yolla deneyin diyor.
Biz bu şekilde bekleye bekleye 3 yılımızı boş yere harcadık. Siz de boşuna kendinizi yıpratmayın. Emin olun kullandığınız antioksidanlara, bir tüp bebek parası kadar para harcarsınız. Zaman kaybetmeden iyi bir doktor ve merkezde tüp bebek yaptırın. Zaten mikroçip yönetimini kullanırken, en iyi spermleri bulup seçiyorlar. Benden size tavsiye.
Cok haklsn inan bzmde ayni bzmde aynisi oldu koca 3 yilim.bosa gtti cok psmanm cok

Cok haklsn inan bzmde ayni bzmde aynisi oldu koca 3 yilim.bosa gtti cok psmanm cok
Malesef canım. Biz hata yaptık (belki böylesi hayırlıydı) zaman kaybettik. Belki buraları okuyanlar, bizden ders alırlar. Tüp bebekle yavrularına bir an önce kavuşurlar. Emin olsunlar ki, mikroçip vb. tekniklerle miyonlarca sperm içinden, gerekli sayıda sağlıklı spermleri seçebiliyorlar. O yüzden hem maddi hem de manevi yıpranmayın.

Bende aynısını düşünüyorum am hasar düştükten hemen sonra tüp bebek tedavisine başlanmalı doğal bekledik hata ettik bizde

Bugün bi velimle karşılastım yeni doğum yapmıstı yine hamileymiş 4. Ye hemde kazayla olmus Allah sağlık versin içime öyle bi oturdu ki EY RABBİM Bİ TANE OLSA bile bizede o duyguyu yaşatsın sağlıklı bi evlat versin bana sordu düşünmüyoruz dedim geçtim :KK54:
2017 de yazmısım sene 2021 şükürler olsun pozitifi gördüm bide sağlıkla kucagıma alırsam daha ne isterim ki darısı tüm hasret çekenlere inşallah tüm kalbimle amin

Malesef canım. Biz hata yaptık (belki böylesi hayırlıydı) zaman kaybettik. Belki buraları okuyanlar, bizden ders alırlar. Tüp bebekle yavrularına bir an önce kavuşurlar. Emin olsunlar ki, mikroçip vb. tekniklerle miyonlarca sperm içinden, gerekli sayıda sağlıklı spermleri seçebiliyorlar. O yüzden hem maddi hem de manevi yıpranmayın.
Vlha cnm aynen bnde su an basldm.ama piezzo uygulancak insalh bzde anne oluruz

Merhabalar. Biz de kaan hocadan tedavi olmayı düşünüyorduk ama direk tüp bebek denememiz gerektiğini yazmışsınız. Çok arada kaldım hiç mi ihtimal yok acaba doğal yoldan? 3 yıl bekletmeyiz tabi ama ilk defa başlıyoruz en azından 5-6 ay tedavi görüp denesek olmaz mj

Back
X