Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende o mucizeyi her ay beklemekteyim ve her ay bir kez daha hüzün ile sonuçlanmaktayım üzülmekten düşünmekten sıkıldım artik düşünmek istemiyorum. Vazgeçmekte istemiyorum ama çocuk konusunda çok yoruldum......

Merhaba
AZOSPERM ESIM KAAN BEY TESE YAPTI SPEERM BULUNAMADI IGNE TADAVISIN DE 3 AYDIR BOYAMALI SPERM TESTINDE ILERLEME VARMI DIYE BAKACAK SIZIN SPERM VAR GALIBA

45463656, member: 740039"]Kaan hoca azospermi tedavi ediyor rahat ol bence sıra beklerken arayınların coqu azospermdı üzülme şifa Allahtan kaan vesile oldu hepimize[/QUOTE]
Bu ayla birlikte dorduncu aya gitcez tedavi de femara adiye bi hap kkullanmanızı istedi kaan bey dört aydır onu kullanıyor eşi geçen ay 12 milyon çıktı spremm bu ay hiç cikmamis yine nden böyle oldu anlamadık .çok sağol canımyardimci oldu

Aminccanımr="teory, post: 45469207, member: 639745"]Mucize istiyorum sizler için kendim için bu durumları yaşayıp bekleyen herkes için...[/QUOTE]
Amiinn çok zor bizlerinde yüzü güler iinşallah birgun

Aminccanımr="teory, post: 45469207, member: 639745"]Mucize istiyorum sizler için kendim için bu durumları yaşayıp bekleyen herkes için...
Amiinn çok zor bizlerinde yüzü güler iinşallah birgun[/QUOTE]
Sperm sayı enterans sekilde dusup artabılıyor biz 3.000.000 milyonken 100.000den az olduk hızlı iniş hızlı cıkıs oluyormus sperm sayısında inşallah kaan hoca tedavı ederde sayımız artar doqal qebelik olur umudum var

Bende o mucizeyi her ay beklemekteyim ve her ay bir kez daha hüzün ile sonuçlanmaktayım üzülmekten düşünmekten sıkıldım artik düşünmek istemiyorum. Vazgeçmekte istemiyorum ama çocuk konusunda çok yoruldum......
Ahhh seni okadar iyi anlıyorumkı bende heray umutlanıyorum olmayacaqını bile bile sonra kızıyorum kendıme ama elımde deqıl

E="peripapatya, post: 45476975, member: 740039"]Amiinn çok zor bizlerinde yüzü güler iinşallah birgun[/QUOTE]
Sperm sayı enterans sekilde dusup artabılıyor biz 3.000.000 milyonken 100.000den az olduk hızlı iniş hızlı cıkıs oluyormus sperm sayısında inşallah kaan hoca tedavı ederde sayımız artar doqal qebelik olur umudum var[/QUOTE]
An Nedeni
Amiinn çok zor bizlerinde yüzü güler iinşallah birgun
Sperm sayı enterans sekilde dusup artabılıyor biz 3.000.000 milyonken 100.000den az olduk hızlı iniş hızlı cıkıs oluyormus sperm sayısında inşallah kaan hoca tedavı ederde sayımız artar doqal qebelik olur umudum var[/QUOTE]
Canim siz ne kullanıyorsunuz şu an inşallah kaç ay oldu

Canım kaan hocayı maıl attık cevap beklıyoruz iqne veya ilac verir sayı artması ıcın

"peripapatya, post: 45482079, member: 740039"]Canım kaan hocayı maıl attık cevap beklıyoruz iqne veya ilac verir sayı artması ıcın[/QUOTE]
Anladim canım biz sadece femara diye bi hap kullanıyoz ama değişen birsey yok hayirlisi bakalım

"peripapatya, post: 45482079, member: 740039"]Canım kaan hocayı maıl attık cevap beklıyoruz iqne veya ilac verir sayı artması ıcın
Anladim canım biz sadece femara diye bi hap kullanıyoz ama değişen birsey yok hayirlisi bakalım[/QUOTE]
3ayda etkı eder tedavı ne kadar oldu baslayalı tedaviye?

ÜçUOTE="peripapatya, post: 45482231, member: 740039"]Anladim canım biz sadece femara diye bi hap kullanıyoz ama değişen birsey yok hayirlisi bakalım[/QUOTE]
3ayda etkı eder tedavı ne kadar oldu baslayalı tedaviye?[/QUOTE]
Uc ay kullandik bu dördüncü ayimiz hormonlar normal gözüküyor yazmış mailde kaan bey bilmiyorum azosprm olup tedavisi başarılı olan varmi:(( şu an kız kardeşim doğum yapıyor bi taraftan sevinç bi taraftan içimde bi burukluk var çok zor:((

ÜçUOTE="peripapatya, post: 45482231, member: 740039"]Anladim canım biz sadece femara diye bi hap kullanıyoz ama değişen birsey yok hayirlisi bakalım
3ayda etkı eder tedavı ne kadar oldu baslayalı tedaviye?[/QUOTE]
Uc ay kullandik bu dördüncü ayimiz hormonlar normal gözüküyor yazmış mailde kaan bey bilmiyorum azosprm olup tedavisi başarılı olan varmi:(( şu an kız kardeşim doğum yapıyor bi taraftan sevinç bi taraftan içimde bi burukluk var çok zor:(([/QUOTE]
Üzülme canım kaan hoca azospermi tedavi ediyor bizimde sayı 100.000den az hareket yok hız yok mlde9 spermden 1canlı sperm var morfolojı %100bozuk bizimde berbat ama umudum var coqu hastası azosperm doqal olmus hatta 2.bebek için azosperm olup tedavi olan varmıs

eripapatya, post: 45482444, member: 740039"]3ayda etkı eder tedavı ne kadar oldu baslayalı tedaviye?[/QUOTE]
Uc ay kullandik bu dördüncü ayimiz hormonlar normal gözüküyor yazmış mailde kaan bey bilmiyorum azosprm olup tedavisi başarılı olan varmi:KK43:( şu an kız kardeşim doğum yapıyor bi taraftan sevinç bi taraftan içimde bi burukluk var çok zor:KK43:([/QUOTE]
Üzülme canım kaan hoca azospermi tedavi ediyor bizimde sayı 100.000den az hareket yok hız yok mlde9 spermden 1canlı sperm var morfolojı %100bozuk bizimde berbat ama umudum var coqu hastası azosperm doqal olmus hatta 2.bebek için azosperm olup tedavi olan varmıs[/QUOTE]
Yaa suzin Durumda ayni bizinki gibi gecen sne 1.00.000 sprem cikiuotdu tup bebek nerkezine gittuk hemen o ay yaptirdik hic morfolojisine filan bakmadan ama negatif oldu tabikide 4 sene oldu evleneli biz siz ne zamandan belli mucadele ediyorsunuz azosprem ile?

eripapatya, post: 45482444, member: 740039"]3ayda etkı eder tedavı ne kadar oldu baslayalı tedaviye?
Uc ay kullandik bu dördüncü ayimiz hormonlar normal gözüküyor yazmış mailde kaan bey bilmiyorum azosprm olup tedavisi başarılı olan varmi:KK43:( şu an kız kardeşim doğum yapıyor bi taraftan sevinç bi taraftan içimde bi burukluk var çok zor:KK43:([/QUOTE]
Üzülme canım kaan hoca azospermi tedavi ediyor bizimde sayı 100.000den az hareket yok hız yok mlde9 spermden 1canlı sperm var morfolojı %100bozuk bizimde berbat ama umudum var coqu hastası azosperm doqal olmus hatta 2.bebek için azosperm olup tedavi olan varmıs[/QUOTE]
Yaa suzin Durumda ayni bizinki gibi gecen sne 1.00.000 sprem cikiuotdu tup bebek nerkezine gittuk hemen o ay yaptirdik hic morfolojisine filan bakmadan ama negatif oldu tabikide 4 sene oldu evleneli biz siz ne zamandan belli mucadele ediyorsunuz azosprem ile?[/QUOTE]
Bizim azosperm deqıl 3milyondan dustuk 2basarısız tüp denemem var 2014den beri önce varikosel ameliyatı oldu sayıaz diye sonra 2tüp sayı birden azaldı kaan hocayı bulduk 6ay tedavi doqal qebelik dedi

Sayımız az diye sperm dna hasar testimizde cıkmadı hasar tedavısıne baslamak ıcın once sayımızın artması qerek sizin cıktımı dna hasar testiniz?

E="peripapatya, post: 45482720, member: 740039"]Uc ay kullandik bu dördüncü ayimiz hormonlar normal gözüküyor yazmış mailde kaan bey bilmiyorum azosprm olup tedavisi başarılı olan varmi:KK43:( şu an kız kardeşim doğum yapıyor bi taraftan sevinç bi taraftan içimde bi burukluk var çok zor:KK43:([/QUOTE]
Yaa suzin Durumda ayni bizinki gibi gecen sne 1.00.000 sprem cikiuotdu tup bebek nerkezine gittuk hemen o ay yaptirdik hic morfolojisine filan bakmadan ama negatif oldu tabikide 4 sene oldu evleneli biz siz ne zamandan belli mucadele ediyorsunuz azosprem ile?[/QUOTE]
Bizim azosperm deqıl 3milyondan dustuk 2basarısız tüp denemem var 2014den beri önce varikosel ameliyatı oldu sayıaz diye sonra 2tüp sayı birden azaldı kaan hocayı bulduk 6ay tedavi doqal qebelik dedi[/QUOTE]
merhaba benm eşimde azosperm tese olduk 2.kez olacaz sizde spermatid falandamı çıkmadı
Sayımız az diye sperm dna hasar testimizde cıkmadı hasar tedavısıne baslamak ıcın once sayımızın artması qerek sizin cıktımı dna hasar testiniz?
Canim biz ilk tedaviye basladigimizda bir milyon gibi bir sayi ile basladik sonra ikinci ayimizda oniki milyon oldu maille konustuk doktor beyle saadece ilaclara devam edin istedigimiz seviyelere yakin yazmis o testi istemedi henuz bizden yani son testtede zaten bir iki adet sprem cikmisti malesef tam iyiye gidiyor derken tekrar husrana ugradik

Merhaba

45463656, member: 740039"]Kaan hoca azospermi tedavi ediyor rahat ol bence sıra beklerken arayınların coqu azospermdı üzülme şifa Allahtan kaan vesile oldu hepimize
Bu ayla birlikte dorduncu aya gitcez tedavi de femara adiye bi hap kkullanmanızı istedi kaan bey dört aydır onu kullanıyor eşi geçen ay 12 milyon çıktı spremm bu ay hiç cikmamis yine nden böyle oldu anlamadık .çok sağol canımyardimci oldu[/QUOTE]

Fsh a bakıldımi?o kaç çıktı? Kullanılan hormon ilaçları fsh i etkiledigi için sayı bazen sifirlanabiliyormus canım panik yapmayın. Önemli olan dna hasarinin düzelmesi bu aşamada.

E="peripapatya, post: 45482720, member: 740039"]Uc ay kullandik bu dördüncü ayimiz hormonlar normal gözüküyor yazmış mailde kaan bey bilmiyorum azosprm olup tedavisi başarılı olan varmi:KK43:( şu an kız kardeşim doğum yapıyor bi taraftan sevinç bi taraftan içimde bi burukluk var çok zor:KK43:(
Bizim azosperm deqıl 3milyondan dustuk 2basarısız tüp denemem var 2014den beri önce varikosel ameliyatı oldu sayıaz diye sonra 2tüp sayı birden azaldı kaan hocayı bulduk 6ay tedavi doqal qebelik dedi[/QUOTE]

Canim biz ilk tedaviye basladigimizda bir milyon gibi bir sayi ile basladik sonra ikinci ayimizda oniki milyon oldu maille konustuk doktor beyle saadece ilaclara devam edin istedigimiz seviyelere yakin yazmis o testi istemedi henuz bizden yani son testtede zaten bir iki adet sprem cikmisti malesef tam iyiye gidiyor derken tekrar husrana ugradik[/QUOTE]
Üzülme bence sayı tedavlerı 6ay surebılır biz daha tedaviye baslamadık ani inis cıkıs oluyor kaan hocaya quven rahat ol dna önemli sayı hız deqil

Back
X