Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar sayfa sayısı çok fazla olduğu için eski mesajları okuyamadım. Sperm değerleri; sayısı, hızı falan iyiyken DNA hasarı yüksek çıkan var mı?
canım öyle vakalar var kaan aydosun sitesinde okumuştu. herşey çok normal ama hasarlı olduğu için gebelik olmayan örnekler vardı

Ya ben havuç suyuna başladım nedense cok inanıuorum hızı artırıcam die gözüme cok vitaminli gelio belkide :halay:eğer zamanın varsa bi dene ben şimdi okullar tatilken yapıyorum açılınca sekteye ugramazsa:dua:
Canım havuç suyunu istemiyor:63:ama onun yerine bol bol havuç yedi. Ben de bu kürden umutluyum anzer balı da eklenince olacağına inanıyorum allahın izniyle inşallah umutlarımız boşa çımaz:KK28:

Canım havuç suyunu istemiyor:63:ama onun yerine bol bol havuç yedi. Ben de bu kürden umutluyum anzer balı da eklenince olacağına inanıyorum allahın izniyle inşallah umutlarımız boşa çımaz:KK28:
Ayy inşallah canm benim şifa olsun deneme sonuclarımızı paylaşalım olurmu bizim tahlile daha cok var gerçi en az 2 ay gibi sanki

Kızlar havuc suyuna cok az zeytinyagı katın cünkü havuctaki vitamin yagda cözülen vitamin

Bugün bi velimle karşılastım yeni doğum yapmıstı yine hamileymiş 4. Ye hemde kazayla olmus Allah sağlık versin içime öyle bi oturdu ki EY RABBİM Bİ TANE OLSA bile bizede o duyguyu yaşatsın sağlıklı bi evlat versin bana sordu düşünmüyoruz dedim geçtim :KK54:

Bugün bi velimle karşılastım yeni doğum yapmıstı yine hamileymiş 4. Ye hemde kazayla olmus Allah sağlık versin içime öyle bi oturdu ki EY RABBİM Bİ TANE OLSA bile bizede o duyguyu yaşatsın sağlıklı bi evlat versin bana sordu düşünmüyoruz dedim geçtim :KK54:

Ay bu kazaları da hiç anlamıyorum. Kazayla hamile kalan ya aşırı cahildir ya da sorumsuz veya istiyordur ama kaza süsü veriyordur. :D

Biz 3 aydir ikisini bir arada kullaniyrz cnm cumartesi de tahlile gidecegz bakalim faydasi olmusmu gorecegz. Bizde sperm canliligi hareket dusuktu. Sizde sorun ne kaan hoca mi verdi ilaci
Canım bizde yeni başlıcaz kullanmaya sabah akşam bizimde sperm üreten hücre var fakat gelişmiyor ilk aşamada duruyor. İnşallah faydasıni görürüz hep birlikte. Sonucunu bildirir misin bizede ilacı araştırdım çok faydasıni gören olmuş inşallah bizlerede iyi gelir.

Canım bizde yeni başlıcaz kullanmaya sabah akşam bizimde sperm üreten hücre var fakat gelişmiyor ilk aşamada duruyor. İnşallah faydasıni görürüz hep birlikte. Sonucunu bildirir misin bizede ilacı araştırdım çok faydasıni gören olmuş inşallah bizlerede iyi gelir.
Tabiki sonucu yazacagim cnm. Bizimde son spermiyogramda morfoloji %2 -ileri hiz %0 -yavas hareketli % 5 - yerinde hareketli %5 cikti. Ama bu test ankaradan ista gitti degerler brz daha dusuk cikti tahminimzce. Gecen sene morfoloji %7 hiz toplami %50 flndi. Bakalim simdiki testte nasil gelecek degerler. Emodeks kullanip degeri duzelip hamile kalan bnde duydum ins bizede nasip olur

Sanırım sen de öğretmensin. Şimdi yineiyiyiz koşturuyoruz okullar açılınca napıcaz nası gidicez doktorlara nası tüpbebeğe baslıcaz hic bilmiyorum

Tabiki sonucu yazacagim cnm. Bizimde son spermiyogramda morfoloji %2 -ileri hiz %0 -yavas hareketli % 5 - yerinde hareketli %5 cikti. Ama bu test ankaradan ista gitti degerler brz daha dusuk cikti tahminimzce. Gecen sene morfoloji %7 hiz toplami %50 flndi. Bakalim simdiki testte nasil gelecek degerler. Emodeks kullanip degeri duzelip hamile kalan bnde duydum ins bizede nasip olur
Siz kaan aydosa mı gidiyorsunuz suan? Ne tedavi basladı ne dedi size?

Back
X