Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bizim test sonuçlarını Kaan hocaya atmıştık bugün cevap yazması gerekiyordu hala yazmadı acaba bayram araya girdiğinden dolayı mıdır ?

Genelde oyle oluyor cnm ama tedavi sirasinda sayisi dusenler oldu o da snradan toparlaniyir sanirim suan burda paylasim yapan arkadaslardan tamamen tedavinin sonunu goren yok. Takipteyiz bekliyrz. Bizim tedavimizi bitireblr belki kaan hoca cvbi gelsin yazacagm. Dogal yolla gebelik bekleyin diyecek belki. Esimin degerleri toparlanacak blki ama beni stres sardi bnmde amh dusuk sayilir rezervim az yumurta kalitesinde sikinti olurmu bide onun yuzunden gebe kalamiyirsam stresi sardi. Hic inanamiyrm esimin degerlri duzelince hamile kalacagima illa baska sey cikacak gbi hissedyrm[
Ins cnm daha fazla beklemeden hepimiz kavusuruz ins yavrularimiza
merhaba. Aktarın numarasını alabilir miyim ?

Bizim 1 ay bitti klomen ve 3.ay bitti emodex tahlil yolladım hocaya ama hala cvp gelmedi 5. De cvp gelicekmiş onu bekliyorum cnm
Az kalmış. Sizin de sayı düşmüştü sanırım yanlış mı hatırlıyorumo_Ofsh la ilgili sıkıntı vardı bir de sanki?

Az kalmış. Sizin de sayı düşmüştü sanırım yanlış mı hatırlıyorumo_Ofsh la ilgili sıkıntı vardı bir de sanki?
Sayı hep düşük bizim cnm klomenle ne halde suan bilmiyorum fsh 2 haftada 7 den 14 e yükselmişti ama 3. Haftada yine 14 dü demekki sbt kaldı die rahatladım biraz ama referans aralığında

Kızlar kaan hocadan cvp geldi. Canlılık degerleriniz düzelmiş dogal yolla deneyeblrsnz istersenz tüp bebege de geciş yapabilirsnz karar sizin.sperm acısından sorun yok demiş. İlaclara devam demiş ekim bası spermiyogram istemiş

Kizlar ben mesaj atmayi denedim yapamadim
Mesaj yazin kismina en az karakter girmelisiniz diyor ama ne kadar girecegimi anlamadim yardimci olur musunuz?

Kizlar hic cevap yazabilecek olan yok mu
Mesaj bolumune yaziyorum minumum 500 karakter girmelisiniz diyor giriyorum ama yollamiyor mesaji bana yardimci olabilecek olan yok mu

Mesaj bolumune yaziyorum minumum 500 karakter girmelisiniz diyor giriyorum ama yollamiyor mesaji bana yardimci olabilecek olan yok mu
merhaba. Ben de aynı sorunu yaşadım. Bağlandığınız yerle ilgili dediler, işyerinden giriyordum. Sonra mobil internetten girdim oldu.

Mobilden girdim ama sanirim degerlerimi yanlis yazdim spermiyogram testi sonucunda yikama islemi ve sonrasini yazmadim. Direk ust kisimda olan yerleri yazdim tekrar girme sansim var mi acaba?? Biliyor musunuz?

Mobilden girdim ama sanirim degerlerimi yanlis yazdim spermiyogram testi sonucunda yikama islemi ve sonrasini yazmadim. Direk ust kisimda olan yerleri yazdim tekrar girme sansim var mi acaba?? Biliyor musunuz?
canim malesef bende yapamadım.tlf olmadı.bilgisayar dan da yazdım yine gitmedi.en iyisimi testleri yapıp kaan hocayla yüz yüze görüşmek.sorun şu ki hani testleri yapacağımı bilmiyorum.:KK48:

İsim kısmınıda doldur acıklamada küçük harf kullan boslukları doldur bide tahlil yerindeki kac tanesi elinde varsa yaz yeter dönüt maili gelirse iletilmiştir demektir

Ben yazdiklarimi sildi oyle gonderdim sadece spermiyogram testi ekli bakalim 9unda gelecek cevabim ama hic icims sinmedi. Bir melek gelsin Bir melek gelsin
canim malesef bende yapamadım.tlf olmadı.bilgisayar dan da yazdım yine gitmedi.en iyisimi testleri yapıp kaan hocayla yüz yüze görüşmek.sorun şu ki hani testleri yapacağımı bilmiyorum.:KK48:
bende bilmiyorum neler yaptiracagimi nerden ogrenebiliriz acaba kac yillik evlisiniz kac yasindasjniz??

Back
X