Sayıyı düşürdüğünü zannetmiyorum klomen de kullanmıştı belki o düşürmüştür hasar nisanda %35 ti Ağustosda %8 e düşmüştü şimdi hareket problemimiz var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayıyı düşürdüğünü zannetmiyorum klomen de kullanmıştı belki o düşürmüştür hasar nisanda %35 ti Ağustosda %8 e düşmüştü şimdi hareket problemimiz var
Siz ne zaman başladınız ilaçlaraKaan hoca bize de hız için trental ve promotil şase kullanın dedi.
Proxeed ve pekmez kure bagliyorum ben hiz artisini ve ceviz badem her gun ise giderken bir avuc ceviz veya badem koyuyorum bol bol cekirdem citliyo :)İleri hız bizdede 0 canım
Ay canım ya Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahProxeed ve pekmez kure bagliyorum ben hiz artisini ve ceviz badem her gun ise giderken bir avuc ceviz veya badem koyuyorum bol bol cekirdem citliyo :)
Insallah canim aminnAy canım ya Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Canm kac kayda sayı kaçtan kaça yükseldi bizde kullanıyoruz da haftaya test vericezEmodeks gerçekten mucize bir ilaç eşime iyi geldi ama herkese aynı etkiyi verir mi bilmiyorum
Cnm nasıl gidio beta merak ettim seniayy yanlış yazmısım canım hareketı nasıl arttıracakmış dıye yazacaktım. sagolasın bu arada
4 gunde 430dan 884e yukseldi yani azCnm nasıl gidio beta merak ettim seni
Hiç hamile kalamadım cnm daha ama arkadaşlarımdan biliorum 6 haftada kese görüyorlar gec degil bence4 gunde 430dan 884e yukseldi yani az
Ama dr. Cuma gunu kese gormek icin cagirdi. Cuma gunu 6+1 olacagim
Sence gec degil mi?
Trental iki ay oluyor ama promotil daha yeni 1 hafta kadar olduSiz ne zaman başladınız ilaçlara
Cok anlamiyorum ama demek ki dollenme icin bu %4un denk gelmesi cok zor ki tup onermisler canlilari secmek icinKizlar bizimde canli sperm %4 dna hasari %17 ros 2.33 du hocadan cevap geldi normal yoldan hamile kalmada ciddi sıkıntı var ama tup bebek icin spermden kaynakli sorun yok diyor.biz iki tup bebek denemesindede 3.gunden sonra ilerleme kaydedemedik.nasil oluyo anlamiyorum normal olmaz ama tup bebekte sorun yok spermin %96 si ölü ölü spermle hamilelik oluyor mu ?
Iki kere tup denedik olmadi simdi dusuncem acaba yumurta kalitesizligimi varCok anlamiyorum ama demek ki dollenme icin bu %4un denk gelmesi cok zor ki tup onermisler canlilari secmek icin
Canm nolur hocanın dediği ros canlılık testinin adını hocanın yolladıgı maildeki gibi yazarmısın bana düzende mi yaptırdın ? Bende yaptırcam eşime bizden dna hasar istio ben diğerlerinide yaptırmak istiyorum ama isimlerini tam bilmiyorumKizlar bizimde canli sperm %4 dna hasari %17 ros 2.33 du hocadan cevap geldi normal yoldan hamile kalmada ciddi sıkıntı var ama tup bebek icin spermden kaynakli sorun yok diyor.biz iki tup bebek denemesindede 3.gunden sonra ilerleme kaydedemedik.nasil oluyo anlamiyorum normal olmaz ama tup bebekte sorun yok spermin %96 si ölü ölü spermle hamilelik oluyor mu ?
Canim biz mikrogende yaptirdik.dna hasar paneli olarak geciyo bu panelde dna hasari ros testi bide canlilik icin test yapiliyo 3 adet yani.biz eski testi duzende yaptirdik %3 hasar cikmisti hicde detay yoktu.bu testler mikrogende ankarada incelendi ama istanbul subesinde ornek verdik 1 ayda aciklandiCanm nolur hocanın dediği ros canlılık testinin adını hocanın yolladıgı maildeki gibi yazarmısın bana düzende mi yaptırdın ? Bende yaptırcam eşime bizden dna hasar istio ben diğerlerinide yaptırmak istiyorum ama isimlerini tam bilmiyorum
Evet canım trental ve klomen kullandık sayımız 33 milyondan 99 milyona çıktı ama hareket %60 tan %1 düştü. Sonra klomeni kesti promotil verdi hoca.Anladım canım trental kullanmaya başladıktan sonramı yaptırdınız sperm testini
Kaan hoca bize düzen dedi size mikrogen mi dedi cnm düzende panel diorum tam ismini bilmiolar ondan sordumCanim biz mikrogende yaptirdik.dna hasar paneli olarak geciyo bu panelde dna hasari ros testi bide canlilik icin test yapiliyo 3 adet yani.biz eski testi duzende yaptirdik %3 hasar cikmisti hicde detay yoktu.bu testler mikrogende ankarada incelendi ama istanbul subesinde ornek verdik 1 ayda aciklandi