- 5 Temmuz 2017
- 445
- 207
- 33
Canım
canım seni çok iyi anlıyorum daha önce konuşmuştuk seninle bence biraz daha bekleyin bize de dr en az 6 ay bekleyin ameliyattan gelişme olması için dedi biraz rahat bırakmaya çalış kendini bizim 2 ay oldu ameliyat olalı sayımız sizinkine yakın çok zor biliyorum ama 3 ay daha bekleyin bu arada keçi boynuzu kürü yap eşine düzenli ve sağlıklı beslensin en önemlisi buYa niye kimse geçen gün patiylaştıgım eşimin sperm değerine yorum yapmadı
siz bu konuda daha çok bilgilisiniz diye sordum. Bizde Aralık'ta Kaan hocadan randevu aldık. Eşim varikosel ameliyatı oldu 3.5 ay önce. 3 senedir çocuk istiyoruz ama hep sebepsiz denildi bende sorun yok eşiminde sperm değerleri hep iyi çıktı özel hastanelerde yaptırdığımız zaman 3 yıl olunca eşim bi devlet hastanesinde test yaptırmak istedi. Tüp bebek bölümünde test yapınca sonuçlar çok kötü çıktı ve varikosel olduğu ortaya çıktı. Biraz yükselmiş ama ne bileyim çokta umut verici degil. Bi bakıverinde bana birşey söyleyin ne yapmalıyız. Kür falan.... doktora gitmek için 2 ay var daha..... ne bileyim ya kafam çok karışık