Bizde klomen ve emodrx kullaıyoruz, keçiboynuzu tozu ye dedi hoca eşime, git gel ağzına bir kık at dedi, bol kuru incir, kırmızı etden yzak dur dedi, bol nohut yemeği, ısırgan otu çayı, bol havuç ve yeşilşil yapraklı sebzelerCanlar cevap geldi. Hemen paylaşıyorum . Bize dna hasari yüksekmis dedi. Cocugunuzun olmama sebebi bu olabilir demiş. Klomen ve emodeks ilac kullanin nisandaki randevuya kadar demiş. Ama bi diyet program i vermemiş. Napim sizce. Keciboynuzu falan kullansak mi
Canimcim istemis testleri ama nisanda gelirken getir demiş. 8 nisanda randevumuz var. Cok hryecanliyim dünden beriCanım hayırlı olsun şimdiden tedaviniz. Sorun belli oldu sizin ne güzel inşallah ilaçlarla da dna hasarı normal seviyeye ulaşır. Bazı olgularda bu ilaçlarla DNA hasarı düzeltilirken morfolojinin de yükseldiğini okumuştum. Zaten morfolojiniz çok dğşük değil. İkisine birden fayda eder inşallah. Keçiboynuzu sayı ve hız için diye biliyorum ama doğal besin sonuçta zarar etmez diye düşünüyorum. Her akşam ısırgan çayı yap eşine, bol nohut yemeği ve balı eksik etme..Sağlıklı beslenin ikinizde..okuduklarımdan tavsiyelerim bunlar canım..inşallah doğal yoldan bebiş bekliyoruz senden..öpüyorum çok..Bu arada Nisana kadar hiç test istemedi mi sizden? Kan, karaciğer enzimi filan? Nisanın kaçında randevunuz?
Canim bize hic bişey tavsiye etmedi işte. Size de mesajda mi bunları ye demişti yoksa randevunuzda miBizde klomen ve emodrx kullaıyoruz, keçiboynuzu tozu ye dedi hoca eşime, git gel ağzına bir kık at dedi, bol kuru incir, kırmızı etden yzak dur dedi, bol nohut yemeği, ısırgan otu çayı, bol havuç ve yeşilşil yapraklı sebzeler
biz randevulu gittik canım...Canim bize hic bişey tavsiye etmedi işte. Size de mesajda mi bunları ye demişti yoksa randevunuzda mi
iyi akşamlar canım sen nasılsınnasılsınız canlar...
ne zamandır kulanıyosunuz klomen bize gün aşırı yarım vermişBizde klomen ve emodrx kullaıyoruz, keçiboynuzu tozu ye dedi hoca eşime, git gel ağzına bir kık at dedi, bol kuru incir, kırmızı etden yzak dur dedi, bol nohut yemeği, ısırgan otu çayı, bol havuç ve yeşilşil yapraklı sebzeler
amiin canım hepimize inşAllah hepimize bu duyguyu biran önce nasip etsin
keçiboynuzu özünü kullanıyoruz biz sizde kullanabilirsinizCanlar cevap geldi. Hemen paylaşıyorum . Bize dna hasari yüksekmis dedi. Cocugunuzun olmama sebebi bu olabilir demiş. Klomen ve emodeks ilac kullanin nisandaki randevuya kadar demiş. Ama bi diyet program i vermemiş. Napim sizce. Keciboynuzu falan kullansak mi
hoş geldin canım bence yaşadıklarınızı tüm sonuçlarınızı kaan hocaya mail at o sana döner mutlaka bizde geçen haftalarda bi dr gittik düşük olan hormon sonuçlarımıza gayet iyi dedi o dr ben kaan hocaya güveniyorum bence sizde bi mail yazınkızlllarrr bende kaan hocaya gitmeyi çok istedim fakat nasip olmadı anlamadığım eşimin sayı 1 ml de 60 milyon ileri hızlı % 45 falan ama morfoloji %1 veya %2 çıkıyor fakat hangi doktora gösterdiysek normal bişi yok dedi hatta eşim hormon tahlili vermek istedi doktor yok birşey diyorum tahlil vermene gerek yok deyip kovarcasına çıkartmış odadan sonra bi eğitm araştrmada dna hasar testini sorduk sayı 5 milyonsa yapıyorlarmış şuan size yapamayız dedi hatta tutunki hasar raporu bozuk çıktı ona çok da yapılacak bişi yok dedi hormon tahlili dedik oda yapmadı anlamadığım tıp bilimsel bi dalsa bu doktordan doktora fark nerden geliyor
mail atılmıyor hemen önce bi kere muayene olacakmışsın sonra maillerle haberleşiliyorhoş geldin canım bence yaşadıklarınızı tüm sonuçlarınızı kaan hocaya mail at o sana döner mutlaka bizde geçen haftalarda bi dr gittik düşük olan hormon sonuçlarımıza gayet iyi dedi o dr ben kaan hocaya güveniyorum bence sizde bi mail yazın
kızlar ilk kan testi sonucumuzu yazdım kaan hocaya fsh 2.90 olmuş fakat testesteron çok düşük gelmiş o yüzden sanırım şunları yazmış
merhaba. Sonuçları gördüm. Hormonları biraz yükselteceğim: Klomen tablet başlayın. Günaşırı sabahları yarım tablet alın. Proxeed günde 2 devam edebilir. Bir ay sonra sadece normal bir sperm testi yaptırırsınız. Saygılarımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?