Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

MELEKiim

MiS KoKuLuM GeLDiM DE....
Pro Üye
23 Aralık 2011
14.371
18.310
498
aranızda eşi Kaan hocanın hastası olan varmı ?Gelin tedavi için neler kullanıyosunuz ,nasıl sonuçlar aldınız paylaşalım....
birbirimize destek olalım....
bizde Kaan hocanın hastasıyız ve eşim geçen hafta sperm fish testi yaptırdı...Bizim gibi bu testi yaptıranlar varmı...

Bizde bu ay yaptircaz bu testi kaan aydos istedi nerde yaptirdiniz birde fiyatini ogrenebilirmiyim sonuc ne cikti

henüz sonuç çıkmadı 20 güne kadar ancak çıkar fiyatı 250 lira ankara genart tı sanırım...sizde sperm sayısı nekadar peki...hormonları ne durumda eşinin..
Bizde bu ay yaptircaz bu testi kaan aydos istedi nerde yaptirdiniz birde fiyatini ogrenebilirmiyim sonuc ne cikti

Benim esimde kaan hocanin hastasi tese oldu sonuclari bekliyooruuz
BIZIM SONUC HEMEN CIKMISTI AKSAMA YUVARLAK HUCRE DUYE SIZ NE ZAMAN DIR BEKLIYORSUNUZ BI KISI DEHA YAZMISTI TESE OLDUK UC HAFTADIR SONUC BEKLIYORUZ DIYE BIZIM SONUCUMU ONEMSEMEDI ANLAMADIM

Merhaba bizde kaan hocada tedavi oluyoruz. Eşim dün hormon testi yaptırdı 1 ay sonra fish boyamalı sperm testi yaptıracak sizin sonuç nasıl çıktı testi nerede yaptırdınız ?

Merhaba bizde kaan hocada tedavi oluyoruz. Eşim dün hormon testi yaptırdı 1 ay sonra fish boyamalı sperm testi yaptıracak sizin sonuç nasıl çıktı testi nerede yaptırdınız ?
bizim fish testi sonuçlarımız çıkmadı henüz
ankara genartta yaptırdık fish testini 20 güne kadar bekliyoruz sonuçları
hormon testi sonuçlarınız nasıl peki eşimde fsh düşük geldi ve bunun için tedavi olacak
sizde sperm varmı

evet sperm var Allaha çok şükür ne zamandır kaan hocaya gidiyosunuz

Tedavi olmadan tese yaptirmayin biz oyle yaptirdik pisman olduk hemen teseye aldi esimi
canım bizde sperm var Allaha çok şükür teseye gerek yok ama fsh düşükmüş fsh ı yükseltmek için tedavi olacak eşim fsh belirli seviyeye geldimi kaliteli spermde artar dedi kaan hoca

BIZIM SONUC HEMEN CIKMISTI AKSAMA YUVARLAK HUCRE DUYE SIZ NE ZAMAN DIR BEKLIYORSUNUZ BI KISI DEHA YAZMISTI TESE OLDUK UC HAFTADIR SONUC BEKLIYORUZ DIYE BIZIM SONUCUMU ONEMSEMEDI ANLAMADIM

O benim isde canim konusmusduk ya biz hala bekliyoruz bu hafta icinde cikar diyolar anlamadm neyi bekliyoruz bu kadar uzun ne sürdü

Sperm var derken normal testlerdede çıkıyomuydu yoksa fish demi çıktı ? Nasıl tedavi oldunuz neler kullandınız ilaç ve bitkisel azosperm ise nedeni ne biliyomusunuz. Bizim 2 ay bitti 3.aya giri tedavimiz kaan beyde eşim neofortil klomen ve managon kullanıyo biz istanbuldayız fish testini pendikteki merkezdemi ankarada mı versek onu düşünüyoruz yani örnek ankaraya gönderiliyormuş gidene kadar hücre varsa ölmezmi ?

canım eşim azo spermli değil yani vücudu sperm üretiyor Allaha şükür o yüzden sperm var dedim...
bize ilk başlarda artmaz demişlerdi 5 milyonla başladık ama bir sürü bitkiseller kullandı ve sayı daha da arttı..
eğer imkanınız varsa ankarada verin derim ben bilmiyorum ankaraya gidene kadar sorun olurmu istanbuldan kaan hocaya sorsaydınız o size bir cevap verirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…