Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoş geldin canım geçmiş olsun inş tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize
Canım biz 5 kez tüp bebek denedik ama hiç birinde gebelik oluşmadı ilk başladığımızda tedaviye 5 milyon sperm vardı drlar artmaz dediler ama Allaha çok şükür sayılırımız arttı ama yinede tüp bebeklerin hiç birinde gebelik oluşmadı araştıra araştıra kaan aydosu buldum çünkü tüp bebek merkezleri hiç bi zaman erkeği tedavi etmek için uğraşmıyor direk tüp bebek diyolar ama güçsüz spermler tüp bebeklede olmuyo maalesef kaan hoca sonuçlarımıza baktı fsh düşük geldi 6 aylık fsh tedavisi verdi bu hafta ikinci haftası tedavimizin ve sperm fish testi yaptırdı onun sonuçlarıda iyi geldi çok şükür bugün mesaj atmış 3 ayda prooxed plus kullanın demiş normal yoldan hamileliği bekleyelim demiş inş olur
Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun en kısa zamanda...amiiiin:KK36:
siz kaç yıllık evlisinizo_O

Bizim de morfoloji % 3 canım. Dna hasar da 34. Klomen gun aşırı 1 tane emodeks gunde iki tane
Aynı durumdayız ALlah yardımcımız olsun, Allah şifa versin. Biz daha dna hasar testi yapmadık. Haftaya Adana'da yapıcaz sonuç çıktıktan sonra Kaan hocaya gitmeyi düşünüyoruz

Bu arada arkadaşlar ben eşime çakşır Kökü Çayı da içiriyorum 1 haftadır. Bir ürolog önermişti. belki çok abartıyorum ama şuan l- arginin günde 2 kez,evit günde 1 kez, klomen gün aşırı 1 kez,sabahları Keçiboynuzu pekmezi, gece çakşır Kökü Çayı ve internetten şipariş verdim emodex yarın gelecek :)

L- arginin, evit, çakşır kökünü bir ürolog önerdi. Pekmez zaten klasik.emodex ve klomen Kaan hocanın sitesi ve sizlerin paylaşımları.Umarım emeklerimiz Boşa gitmez. Çünkü her daim eşimin peşindeyim ilaç konusunda.

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bizde 16 ocakta kaan hocaya gittik bizim sperm sayımız iyi fakat hareket biraz az ama kaan hoca bu yeter dedi fakat sperm dna testi 35 hasarlı çıktı klon ve emode verdi bizde cuma günü tekrar yaptırma testi bakalım ne kadar yol kat etkisiz bide sperm normal testinode yaptıriracaz bakalım değerlerde bi değişme varmı kaan hoca sadece dna yi istedi ama merak ediyorum.bediyorum.bi bilgisi olan varmı sperm dna hasari kac olmasi lazim aşılama için acaba olmazsa aşılama yaptırdım diyoruz normal beklemek yerine
hoş geldin canım hepimiz hemen hemen aynı tarihlerde başlamışız tedaviye inş en kısa zaman da sonuç alırsınız

Evet arkadaşlar esim bugün gorustu Kaan hocayla. Bize herşey cok iyi demiş benim tahlillerim ve esiminki icin görünen bir sorun yok demiş. Tek problem dna hasarı o da bir kaç aya düzelecek demiş. Ilaclara devam edelim 6 aya kadar gebelik oluşur diye düşünüyorum demiş
çok güzel bi haber bu hadi bakalım en kısa zaman içinde hamileyim diye yazarsın:KK36::KK36:

Mrb arkadaşlar emodex ve klomen günde kaç kez önerdi Kaan hoca size. Emodex günde 2 kez klomen günde 1 kez kullanıyor eşim. Klomen Aralıksız mı kullan
ılıyor? Bildiğim kadarıyla 25 gün kullanılıyor sonra 5 gün ara. Kaan hoca sizi bu konuda nasıl yönlendirdi?
biz emodeks kullanmadık ama klomeni gün aşırı yarım aç karnına alıyor eşim

Baktırmıştık fsh 1,48

Emodex vitamin zararı yok. Ama klomen hormon sonuçta evet tedirgin olduk zaten bu gün başladı eşim ama fsh 1,48 olunca zaten başlatır Kaan hoca. Çünkü Yazılan Yorumları tek tek okudum Kaan hocanın sitesine baktım. Mail attım cevap bekliyorum
sizin fsh çok düşük ama daha önce hiç tedavi oldunuzmu tüp bebek aşılama falan sayıları kaç eşinin bizim de fsh çok düşük eşim 3 aydır iğne kullanıyo

Bu arada arkadaşlar ben eşime çakşır Kökü Çayı da içiriyorum 1 haftadır. Bir ürolog önermişti. belki çok abartıyorum ama şuan l- arginin günde 2 kez,evit günde 1 kez, klomen gün aşırı 1 kez,sabahları Keçiboynuzu pekmezi, gece çakşır Kökü Çayı ve internetten şipariş verdim emodex yarın gelecek :)

L- arginin, evit, çakşır kökünü bir ürolog önerdi. Pekmez zaten klasik.emodex ve klomen Kaan hocanın sitesi ve sizlerin paylaşımları.Umarım emeklerimiz Boşa gitmez. Çünkü her daim eşimin peşindeyim ilaç konusunda.
verdiklerin doğru olabilir canım ama eşinin fsh değeri çok düşük ilk önce fsha yönelik bi tedavi uygulamalı drlar ayrıca klomeni kafana göre kullanma klomen hormon içerikli ilaç fayda göriyim derken zarar görebilir daha çok

verdiklerin doğru olabilir canım ama eşinin fsh değeri çok düşük ilk önce fsha yönelik bi tedavi uygulamalı drlar ayrıca klomeni kafana göre kullanma klomen hormon içerikli ilaç fayda göriyim derken zarar görebilir daha çok
Teşekkür ederim tavsiyelerin için, bugün gene baktırdık fsh 1,33 çıktı .1,5 Yıldır uğraşıyoruz çocuk için en az 3 kadın doğumcu 4 ürolog GÖRDÜ bu Değeri hiçbiri problem var demedi . Ilk Kaan Hoca'yı görüyorum tedavi öneren.

Umut dolu oluyorum kaan hocanin hasta yorumlarını okuyunca ..
hele burda kızlar ,sizin yorumlarinizi okuyunca bir an önce bizde tedaviye başlayalım istiyorum.. hala dönmedi bana hemşire, ben arasam mi tekrar sizce? 3 hafta olacak arayalı

Arkadaşlar mrb bugün kaan hocadan cevap geldi. Dna hasarimiz %43 ten %22 ye düşmüştü. Ama daha da düşmesi gerekiyormuş. İğne tedavisi verdi. Bu şekilde olan var mı

Kizlaaar esiim 3. ayina girdi igne tedavisinde fsh baslamadan önce 30.5 di sora 0.5 oldu smdi 9.4
Testosteron önce 4.900 sora 5.900 simdi 8.66 oldu
Kaan hoca fish testi istermi acaba simdi

Kizlaaar esiim 3. ayina girdi igne tedavisinde fsh baslamadan önce 30.5 di sora 0.5 oldu smdi 9.4
Testosteron önce 4.900 sora 5.900 simdi 8.66 oldu
Kaan hoca fish testi istermi acaba simdi
Canım sizin durumunuz neydi. Bir de igne olarak ne kullaniyordunuz. Bizde iğneye başlayacağız. Menogon diye bir iğne.

Canım sizin durumunuz neydi. Bir de igne olarak ne kullaniyordunuz. Bizde iğneye başlayacağız. Menogon diye bir iğne.

Esim azosperm hic sperm yok bir mikro tese oldu kuyruksuz yani olgunlasmamis hücre bulundu o hücrelerle lim15 testi yapildi cok sükür tedaviye cevap alsbilecekmisiz sonuclar iyi cikdi yani igne olarskda choriomon 5000 kullanio esim yaninada klomen verfi doktor

Esim azosperm hic sperm yok bir mikro tese oldu kuyruksuz yani olgunlasmamis hücre bulundu o hücrelerle lim15 testi yapildi cok sükür tedaviye cevap alsbilecekmisiz sonuclar iyi cikdi yani igne olarskda choriomon 5000 kullanio esim yaninada klomen verfi doktor
Dilerim herşey gönlünüze göre olsun.

Kızlar merhaba, 2. Yaptırdığımız dna hasar testi sonucumuzda geldi... Yine üç drğer var, %16,%18 ve %19 olarak geldi... %23 den düşmüş değer... Hemen kaan hocaya mail atıyoruz, bakalım tedaviyi nasıl bir yön verecek?

Canim düştüğüne sevindim ama biraz yavas düşmüş sanki ama uc ay olmustu degil mi, bir 3 ay sonra tamamen normale iner..hem de bakarsin 2. Üç ayda hamissin:)) guzel canim benim..hadi bakalım..

Canim düştüğüne sevindim ama biraz yavas düşmüş sanki ama uc ay olmustu degil mi, bir 3 ay sonra tamamen normale iner..hem de bakarsin 2. Üç ayda hamissin:)) guzel canim benim..hadi bakalım..
Canım 3 ay dolmdan yaptırdık testi, genelde 3. Ayda istiyordu 2. Testi ama bizim 3. Ayımız daha bu ayın 26 sında dolacak:) zaten baktım %15 in altını normal sayıyorlar, sanırım dediğin gibi birkaç ayda istenilen sonuca düşer:)

Back
X