Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar mrb. Bizim dna hasar testi sonucumuz geldi. Bu sefer ki önceki gibi değil. Önceki test te %43 hasarli yazıyordu. Bunda ise 1. inceleme %19 2. İnceleme %20 3.inceleme %22 bunu nasıl değerlendirmeliyim. Bu şekilde olan varsa yazsın lütfen
bizimde böyle 3 farklı şekilde geldi, aşağı yukarı aynı sizinle değerlerimiz. kaan hoca bozuk dna dedi bize, klomen ve emodex başladı. ama ben çok yüksek olmadığı kanaatindeyim. %15 in altı normali, sizede muhtemelen aynı ilaçları verecek. geçmiş olsun şimdiden, bu arada %43 den gerilemiş dna hasarınız, tedavi olumlu sonuç vermiş demeki!

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bizde 16 ocakta kaan hocaya gittik bizim sperm sayımız iyi fakat hareket biraz az ama kaan hoca bu yeter dedi fakat sperm dna testi 35 hasarlı çıktı klon ve emode verdi bizde cuma günü tekrar yaptırma testi bakalım ne kadar yol kat etkisiz bide sperm normal testinode yaptıriracaz bakalım değerlerde bi değişme varmı kaan hoca sadece dna yi istedi ama merak ediyorum.bediyorum.bi bilgisi olan varmı sperm dna hasari kac olmasi lazim aşılama için acaba olmazsa aşılama yaptırdım diyoruz normal beklemek yerine

Evet arkadaşlar esim bugün gorustu Kaan hocayla. Bize herşey cok iyi demiş benim tahlillerim ve esiminki icin görünen bir sorun yok demiş. Tek problem dna hasarı o da bir kaç aya düzelecek demiş. Ilaclara devam edelim 6 aya kadar gebelik oluşur diye düşünüyorum demiş

Evet arkadaşlar esim bugün gorustu Kaan hocayla. Bize herşey cok iyi demiş benim tahlillerim ve esiminki icin görünen bir sorun yok demiş. Tek problem dna hasarı o da bir kaç aya düzelecek demiş. Ilaclara devam edelim 6 aya kadar gebelik oluşur diye düşünüyorum demiş
Çok sevindim canım, eli kulağında artık desene, maşallah!!!

Çok sevindim canım benim..darısı başımıza inş..

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bizde 16 ocakta kaan hocaya gittik bizim sperm sayımız iyi fakat hareket biraz az ama kaan hoca bu yeter dedi fakat sperm dna testi 35 hasarlı çıktı klon ve emode verdi bizde cuma günü tekrar yaptırma testi bakalım ne kadar yol kat etkisiz bide sperm normal testinode yaptıriracaz bakalım değerlerde bi değişme varmı kaan hoca sadece dna yi istedi ama merak ediyorum.bediyorum.bi bilgisi olan varmı sperm dna hasari kac olmasi lazim aşılama için acaba olmazsa aşılama yaptırdım diyoruz normal beklemek yerine
Canim bizim hasar 34 cikti. 1 aydr tedavi görüyor esim. Bizim hersey cok normal ama 3 tup bebek denemem de negatf.hic pozitif gormedim daha. Bence tedavi olun sonra

Mrb arkadaşlar emodex ve klomen günde kaç kez önerdi Kaan hoca size. Emodex günde 2 kez klomen günde 1 kez kullanıyor eşim. Klomen Aralıksız mı kullanılıyor? Bildiğim kadarıyla 25 gün kullanılıyor sonra 5 gün ara. Kaan hoca sizi bu konuda nasıl yönlendirdi?

Mrb arkadaşlar emodex ve klomen günde kaç kez önerdi Kaan hoca size. Emodex günde 2 kez klomen günde 1 kez kullanıyor eşim. Klomen Aralıksız mı kullanılıyor? Bildiğim kadarıyla 25 gün kullanılıyor sonra 5 gün ara. Kaan hoca sizi bu konuda nasıl yönlendirdi?
Canım gün aşırı 1 tane kullanıyor benim eşim. Bence kaan beye sorun. Genellikle gün aşırı veriyor. Buradaki arkadaşlar da genelde gün aşırı kullanıyor.

Teşekkür ederim.bizim morfoloji sorunumuz var %2. Randevu alıcaz ama gidene kadar en azından emodex ve klomene başlayalım dedik.çünkü biliyorsunuz randevu geç veriyorlar yoğunluktan dolayı, e birde dna hasar testi 15 günde çıkıyormuş.yorumları okudum dna hasarı olanada ve morfoloji sıkıntısı olana da emodex ve klomen öneriyor Kaan hoca.bizim gibi morfoloji sorunu olup Kaan hocaya gidenlerin tedavilerini be günde kaç tane kullandıklarını merak ediyorum. Bu arada benim negatif 2 aşılama 2 tüp bebek :(

Teşekkür ederim.bizim morfoloji sorunumuz var %2. Randevu alıcaz ama gidene kadar en azından emodex ve klomene başlayalım dedik.çünkü biliyorsunuz randevu geç veriyorlar yoğunluktan dolayı, e birde dna hasar testi 15 günde çıkıyormuş.yorumları okudum dna hasarı olanada ve morfoloji sıkıntısı olana da emodex ve klomen öneriyor Kaan hoca.bizim gibi morfoloji sorunu olup Kaan hocaya gidenlerin tedavilerini be günde kaç tane kullandıklarını merak ediyorum. Bu arada benim negatif 2 aşılama 2 tüp bebek :KK43:
Merhaba, bizimde morfolojimiz %2 idi, ileri hızımız 0... 26 ocaktan beri eşim gün aşırı sabahları aç karnına klomen, sabah akşam emıdex kullandı, bunun yanında kaan hocanın verdiği diyet listesini de uygulamak lazım. Geçen hafta tedt yaptırdık morfolojimiz %7 ye çıkmış, darısı başınıza, bu topiği baştan sona okursanız tüm yaşadıklarımız ayrıntılı var. Kasn hoca ike mail aracılığı ile önce görüşebilirsiniz.

Teşekkür ederim.bizim morfoloji sorunumuz var %2. Randevu alıcaz ama gidene kadar en azından emodex ve klomene başlayalım dedik.çünkü biliyorsunuz randevu geç veriyorlar yoğunluktan dolayı, e birde dna hasar testi 15 günde çıkıyormuş.yorumları okudum dna hasarı olanada ve morfoloji sıkıntısı olana da emodex ve klomen öneriyor Kaan hoca.bizim gibi morfoloji sorunu olup Kaan hocaya gidenlerin tedavilerini be günde kaç tane kullandıklarını merak ediyorum. Bu arada benim negatif 2 aşılama 2 tüp bebek :KK43:
allah yardımcın olsun tatlım. buna karar vermeden önce hormonlara filan baktırdınız mı? ama biir dr kontrolunde olması daha iyi değil mi canım?

Emodex vitamin zararı yok. Ama klomen hormon sonuçta evet tedirgin olduk zaten bu gün başladı eşim ama fsh 1,48 olunca zaten başlatır Kaan hoca. Çünkü Yazılan Yorumları tek tek okudum Kaan hocanın sitesine baktım. Mail attım cevap bekliyorum

Bizim de morfoloji % 3 canım. Dna hasar da 34. Klomen gun aşırı 1 tane emodeks gunde iki tane

Back
X